NATASHA DENONA Purple Blue Eyeshadow Palette

Posted in Anmeldelser

Natasha Denona Purple Blue Eyeshadow Palette BeautyBay Danmark Natasha Denona er måske ikke det mest kendte navn hos alle. Men har man kigget med på Youtube over det sidste års tid, er man måske stødt på denne palette (eller dens søster) – dette er Natasha Denona Purple Blue Eyeshadow Palette.

Natasha Denona Purple Blue Eyeshadow Palette er nok en af de dyreste paletter, jeg har købt. I hvert fald over en gang. Normalprisen for denne sag er nemlig 1700 kr. – men lige nu er den på tilbud til 1070 kr., og derfor måtte jeg naturligvis slå til. Prisen er høj – men kigger man nærmere på mængde og pris, er det måske ikke helt så tosset. Læs mine førstehåndsindtryk og tanker nedenunder her.

LÆS OGSÅ: TOO FACED Sweet Peach Palette | anmeldelse

Natasha Denona Purple Blue Eyeshadow Palette BeautyBay Danmark Natasha Denona Purple Blue Eyeshadow Palette BeautyBay Danmark

NATASHA DENONA Purple Blue Eyeshadow Palette hos beautybay.com

Denne øjenskyggepalette indeholder 28 øjenskygger – alle holdt i lyserøde, lilla og blå toner. Det er nok ikke hvad man betegner som en hverdagspalette, men mere en palette man kan finde frem, hvis man har brug for en bestemt farve eller et pop of color. Jeg valgte den her, fordi jeg var tosset med glitterøjenskyggerne og farverne på netop disse. Der er heller ingen tvivl om kvaliteten og da jeg åbnede og kiggede på paletten første gang var jeg virkelig (virkelig) imponeret. Øjenskyggerne var store med masser af produkt og øjenskyggerne så virkelig pigmenterede ud.
Kan I fornemme min begejstring? Nåede at fortryde mit køb et par gange – men da jeg åbnede pakken og så øjenskyggerne blev jeg så forelsket!

I kan se mine swatches nedenunder her og hold da op! Øjenskyggerne er super bløde, så man skal passe på med fall-out. Til gengæld skal man knapt røre øjenskyggen, før pigmentet er der. Mange af disse farver nedenunder er kun bygget op af et enkelt swatch. De glider let over huden og så elsker jeg den der folie-effekt glitterøjenskyggerne har. Mine favoritter er Golden Rose, Chromatic, Calypso Blue og Golden Beige.
De matte øjenskygger er en smule tørrere end de glitrende – men det er jo meget naturligt. Den eneste jeg havde rigtigt problemer med Aubergine, som var lidt for patchy.

LÆS OGSÅ: Urban Decay MOONDUST PALETTE

Natasha Denona Purple Blue Eyeshadow Palette BeautyBay Danmark Natasha Denona Purple Blue Eyeshadow Palette BeautyBay Danmark SwatchesNatasha Denona Purple Blue Eyeshadow Palette BeautyBay Danmark SwatchesNatasha Denona Purple Blue Eyeshadow Palette BeautyBay Danmark SwatchesNatasha Denona Purple Blue Eyeshadow Palette BeautyBay Danmark Swatches

Natasha Denona Purple Blue Eyeshadow Palette – kan det betale sig?

Nu til det med prisen – for jeg ved udemærket godt at 1700 kr. (eller bare 1070 kr.) er vanvittigt mange penge for en palette. Men er det nu også det, når man kigger på produktet? Jeg blev som sagt imponeret over størrelsen på øjenskyggerne og der er hele 2,5 gram/pr. øjenskygge. For at sammenligne er der kun 0,7 gram/pr. øjenskygge i Anastasia Modern Renaissance (læs min anmeldelse her!) og en Makeup Geek Foiled Eyeshadow er der 1,8 gram/pr. øjenskygge (se min samling her!). Man får altså rigtig meget øjenskygge af hver farve – og kigger man på hvad de koster på øjenskygge er vi nede på 38 kr. pr. styk. Det er altså mindre end halv pris af Makeup Geek Foiled Eyeshadows.

Det er ikke fordi, at jeg vil overtale nogen af jer til at købe den her palette. Men husk på, hvad man i realiteten får for pengene, før man dømmer den her palette ude. Det største problem er helt sikkert, at du ikke får lov til at vælge de 28 farver selv og derfor ender du måske med farver, som du aldrig bruger. Og at den heller ikke er på tilbud altid – desværre. Men til 38 kr. pr. styk kan jeg dog sagtens overleve! Især nu hvor den er i min samling… Hæhæ.

FØLG BLOGGEN PÅ
Bloglovin’ | Facebook | Instagram

Indlægget indeholder affiliate links

2. marts 2017
/
Previous Post Next Post

Leave a Reply

Du vil måske også kunne lide

På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.