fbpx

10 (flere) facts om mig | FØDSELSDAGSEDITION

Posted in Livsstil

Her på bloggen deler jeg mest skønhedsrelaterede ting – og det eneste I rigtig ser til mig er selfies, så jeg kan vise min makeup frem. Jeg kan godt lide det på den måde, men I må selvfølgelig også gerne kende lidt mere til mig og hvad jeg egentlig går og laver ud over at blogge!
Men jeg har fødselsdag i dag og så er det vist et meget godt tidspunkt at dele lidt flere facts om mig med jer. Jeg gjorde det samme sidste år – så læs de 10 første facts om mig lige her. Og så kan I ellers lære mig endnu bedre at kende nedenunder her (og hold da op, hvor er det svært at finde på facts om en selv!)

 1. Lad os starte med den værste, når man er beautyblogger. Jeg går alt for sjældent med makeup til hverdag og når jeg endelig gør, er det næsten altid meget kedeligt og naturligt. Jeg prøver virkelig at blive bedre – men hvis jeg kun skal noget udenfor lejligheden i et par timer, kan jeg ikke stå og døje med at gøre alt muligt ud af mig selv.
 2. Jeg ELSKER Lana Del Rey. Sådan I rigtig elsker! Siden jeg hørte Born to Die første gang har jeg været hooked og jeg tror aldrig jeg har været så fascineret, inspireret og motiveret af som Lana Del Reys musik. Det tiltaler bare noget helt specielt i mig som er svært at sætte en finger på. Hun er helt igennem fantastisk.
 3. Og når vi snakker om underholdning, så kan jeg ikke undgå at nævne tv-serien The Office. Det er min absolut favorit tv-serie nogensinde. Jeg har nu set den fra start til slut 4 gange. Hold op, den er sjov! Det er en serie, som jeg kan starte forfra på så snart den slutter. Den topper min tv-serie liste (stærkt forfulgt af fremragende programmer som Keeping Up With The Kardashians og Real Housewives of Beverly Hills, som begge er programmer, jeg stolt ser!)
 4. Jeg er på ingen måde et ordensmenneske. Jeg prøver at blive bedre (for min kærestes skyld), men rod irriterer mig bare ikke så meget. Så længe det kun er mig selv, der skal kigge på det! Hvis der derimod kommer gæster er jeg helt hysterisk. Jeg kan få det fysisk dårligt, hvis folk vil komme uanmeldt forbi. De skal jo ikke se virkelighedens kaos.
 5. Jeg drømmer om at rejse nordpå og opleve både nordlys og et dage, hvor solen ikke går ned. Jeg synes det er så fascinerende og meget anderledes. Samtidig er det med lyse nætter jo også noget vi kender lidt til i Danmark. Det må bare være endnu federe, når det er hele døgnet. En tur til Svalbard er i ekstremt høj kurs hos mig og jeg ved, at jeg kommer afsted en dag!
 6. Og når vi snakker om det med at rejse nordpå, passer det jo meget godt at jeg nok mere er et efterår/forårs menneske end sommermenneske. Jeg synes det er så smukt, når årstiderne skifter og man virkelig kan se forskel fra dag til dag. Og så er jeg bare mere til en god regnvejrsdag end en varm sommerdag.
 7. Friske blomster og buketter er noget af det bedste, jeg ved. Jeg sidder lige nu og kigger på en smuk buket bonderoser, en veninde havde med til mig – og jeg forstår ikke hvordan sådan en simpel ting kan give så meget glæde. Men det gør den! Når jeg engang får et arbejde, skal jeg ALTID have friske blomster.
 8. Jeg har en frygtelig vane med at bide negle. Det er så frustrerende når man bare ønsker sig smukke hænder – men det er uhyggeligt svært for mig at stoppe. Jeg har dog formået at have perioder på et halvt til et helt år, hvor jeg helt er stoppet med at bide negle. Men så snart der sker noget krævende i mit liv, ryger jeg lige tilbage. Det er den værste vane, jeg har.
 9. Jeg er den største samler, når det kommer til makeup. Hvilket både er en kvalitet og en ulempe, når man blogger om skønhed. Jeg får nemlig lov til at prøve rigtig meget, hvilket giver mig en fantastisk samling – men så er der den der ulempe med ikke at kunne skille sig af med tingene. Jeg drukner i øjenskyggepaletter, som jeg måske har brugt én gang, men ikke tør skille mig af med.
 10. Efter jeg er begyndt at blogge har jeg fået en helt ny fremtidig karrieredrøm. Nemlig indenfor hele den her marketing/kommunikation/PR verden. Jeg synes det er så spændende at arbejde med sociale medier og strategier indenfor marketing. Det er så fedt at finde noget, man virkelig drømmer om.

Jeg håber, at de her 10 facts har givet jer et lidt bedre billede af mig som person. Selvom det faktisk er virkelig svært at finde på ting, som både er interessante og noget, man har lyst til at dele. Det kan også være, at jeg bare er et utroligt kedeligt menneske. Nu vil jeg nyde resten af min fødselsdag sammen med min kæreste, hvor den bare står på afslapning og lækker mad hele dagen. Så er det ikke helt slemt at blive 26 år alligevel! God weekend til jer kære læsere.


FØLG BLOGGEN PÅ

Bloglovin’ | Facebook | Instagram

19. maj 2017
/
Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Camilla

  Stort tillykke med fødselsdagen, Johanne! Jeg er virkelig også slem til at samle alt for meget makeup. Selvom jeg så småt er begyndt at bevæge mig mere og mere væk fra at skrive om makeup på min blog, så kan man alligevel ikke lade være med at købe nye, spændende produkter, som man bare bliver nødt til at eje. Og det er endnu sværere at skille sig af med de ting, man har købt. Selvom man aldrig har brugt det, så ved man jo aldrig om der kommer en dag, hvor ville få brug for det 😛
  Camilla | http://cammi.dk

  19. maj 2017 at 12:13
  • Reply JohanneKristensen

   Tusind tak søde Camilla! ?
   Og jeg er så glad for, at jeg ikke er den eneste der er en frygtelig samler. Det er så svært – især med limited edition produkter! Men jeg har nok også lært det på den hårde måde. Plejede før i tiden altid at rydde alt for voldsomt ud i mit tøj – og pludselig var der ting, jeg virkelig manglede ??

   19. maj 2017 at 18:44
 • Reply Trine

  Stort Tillykke med fødselsdagen i Fredags, håber du havde en god dag og fik lidt mere makeup til samlingen, hehe 😀

  Synes det er sjovt det med at du ikke gør så meget ud af makeup til hverdag, for det gør jeg faktisk heller ikke selv. Når jeg ser dine makeuplooks forstiller jeg mig altid at du ALTID ser sådan ud når du går ud for en dør, og har til tider været en del misundelig på dig, for det har jeg bare ikke overskud til, men rart at vide at jeg tog fejl på det punkt. Men du er bare hammer dygtig til at lægge makeup 🙂
  Og jeg ELSKER også Lana Del Rey, hun kan virkelig lave musik som gør at alt andet musik virker ligegyldigt og overfladisk.. hun er så dygtig..

  Trine l http://www.houseofglitter.dk

  21. maj 2017 at 23:54
  • Reply JohanneKristensen

   Tusind tak søde Trine ? Jeg fik faktisk ingen makeup – jeg har tydeligvis en familie, som synes jeg har nok! Haha. Det er noget pjat, man kan aldrig have for meget!

   Sikke godt jeg skjuler det så ? Jeg synes også det er så hyggeligt at lægge makeup – men bliver nok aldrig en af de personer, som gider bruge så lang tid på en almindelig hverdag. Nogle gange skal man altså bare ud af døren så hurtigt som muligt. Men tusind tak! Jeg prøver også at øve mig engang i mellem – så jeg kan dele det på de sociale medier ?

   Og skønt at høre fra en anden Lana fan… Åh, hvor er hun altså god ?

   22. maj 2017 at 09:23

  Leave a Reply

  Du vil måske også kunne lide

  På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.