fbpx

DRUGSTORE HAUL | NYX, IsaDora og Maybelline

Posted in New in (shopping)

Drugstore Haul Nyx Isadora Maybelline Rimmel Nivea Anmeldelse Dansk Danmark BlogEfter jeg begyndte at gå op i makeup for et par år siden, er min fokus blevet drejet mere og mere mod high-end mærker og jeg har fået et lidt unaturligt forhold til hvad makeup må koste. Det værste er næsten også, at jeg har glemt hvor mange gode ting, der findes blandt de lidt billigere makeup mærker. Så nu har jeg igennem de sidste to uger samlet en god bunke “drugstore” produkter sammen, som jeg vil dele med jer i dag.
Drugstore produkter er en ret misvisende titel i Danmark, da en drugstore jo er en slags forretning i USA. Men drugstore, for mig i hvert fald, betyder de billigere makeupmærker som f.eks. Rimmel, L’oreal og Maybelline. Og i dette tilfælde kan disse mærker findes i Matas eller Magasin. Så her kommer en kort gennemgang af disse produkter og så kommer der nok nogle indlæg senere på måneden, hvor jeg går lidt mere i dybden med de forskellige ting.
Drugstore Haul Nyx Isadora Maybelline Rimmel Nivea Anmeldelse Dansk Danmark Blog Drugstore Haul Nyx Isadora Maybelline Rimmel Nivea Anmeldelse Dansk Danmark Blog

NYX Liquid Suede og NYX Soft Matte Lip Cream

Det jeg næsten er allermest spændt over, er disse NYX læbeprodukter. De er endelig kommet til salg hos Matas – og kan findes lige her. De sælges desuden også i butikkerne i Bruuns Galleri i Århus og Fields i København. Priserne er rigtig fornuftige og jeg elsker altid, når jeg kan købe mine produkter fysisk i butikken. Liquid Suede koster 80 kr. og Soft Matte Lip Cream koster 65 kr. Farverne jeg har købt er fra Liquid SuedeSway og Pink Lust og i Soft Matte Lip Cream: Antwerp, Ibiza og Milan. 

Drugstore Haul Nyx Isadora Maybelline Rimmel Nivea Anmeldelse Dansk Danmark Blog Drugstore Haul Nyx Isadora Maybelline Rimmel Nivea Anmeldelse Dansk Danmark Blog

Maybelline Lash Sensational Mascara og IsaDora Grand Volume Mascara

Der er også kommet to nye mascaraer til samlingen. Maybelline Lash Sensational Mascara i den vandfaste version er min absolut yndlingsmascara og jeg er nu i gang med tredje tube. Den er fantastisk!
En helt ny til samlingen er IsaDora Grand Volume Mascara, som IsaDora har været så søde at sende til mig sammen med en masse andre lækre produkter. Det sælges i Magasin og er ikke et mærke jeg har så meget kendskab til… Endnu. Jeg glæder mig til at se nærmere på denne mascara – navnet lyder i hvert fald lovende!

Nivea After Shave Balm i Sensitive

Dette er et ret sjovt produkt… Det er en after shave til mænd, men på YouTube er dette produkt blevet hypet voldsomt som den perfekte primer – I kan blandt andet se denne video med KathleenLights, hvor hun gennemgår det hele rigtig fint. Jeg er super spændt på at prøve den her, for hvis den virker, er det godt nok en billig ansigtsprimer!

Drugstore Haul Nyx Isadora Maybelline Rimmel Nivea Anmeldelse Dansk Danmark Blog

Maybelline Fit Me Concealer

Et nyt produkt i Matas, som jeg ved mange har ventet på, er Fit Me kollektionen. Endelig er den landet i Danmark og til rigtig gode intropriser. Jeg mener, at jeg gav 60 kr. for denne concealer. Så en rigtig god pris, for en virkelig kendt concealer. Farve udvalget er til gengæld rigtig skidt – kun tre forskellige farver i concealeren, hvilket er virkelig ærgerligt, da der i udlandet er et kæmpe udvalg af farver.

Rimmel Lasting Finish Nude Foundation

Denne foundation har jeg læst enormt mange gode ting om og jeg er altid på jagt efter gode drugstore foundations, da der helt klart er kommet flere på det danske marked. Jeg håber, at denne lever op til mine forventninger med en medium dækkeevne, som holder længe på huden. Den er lige nu på tilbud i Matas til 75 kr., som er virkelig billigt, hvis det er en god foundation.

Drugstore Haul Nyx Isadora Maybelline Rimmel Nivea Anmeldelse Dansk Danmark Blog

IsaDora Color Correcting Concealer og IsaDora Face Sculptur

De sidste to produkter er endnu engang fra IsaDora, som jeg har fået tilsendt. Det første er en concealer palette, hvor der er fire forskellige farver til color correcting. Det ser spændende ud og er glad for, at den er til Anti Redness, da min hud godt kan blusse ret meget op. 
Face Sculptor
er en fin palette til highlight, bronzer og contour. Farverne ser lovende ud – måske lidt til den varme side for en lyshudet person som mig. Men jeg skal helt sikkert prøve mig frem med denne og bronzeren ser skøn ud.

Jeg glæder mig til at kaste mig ud i at bruge alle disse produkter og forhåbentlig finde nogle favoritter blandt de lidt billigere mærker. Jeg håber desuden, at I kunne lide denne slags “haul” indlæg.

 

FØLG BLOGGEN PÅ
Bloglovin’ | Facebook | Instagram

Previous Post Next Post

5 Comments

 • Reply Camilla

  Hvad synes du om læbeprodukterne på NYX? Tænker at jeg skal have kigget lidt nærmere på dem, når jeg tager til USA på mandag (:
  Camilla | http://cammi.dk

  8. marts 2016 at 11:25
  • Reply camilla

   *fra NYX (;

   8. marts 2016 at 11:25
  • Reply JohanneKristensen

   Jeg er faktisk rigtig vild med dem. Købte selv nogle Liquid Suede med hjem fra USA og de er super pigmenterede og tørre til en rigtig fin mat finish. Nu er det første gang, jeg prøver Soft Matte Lip Cream – synes de virker lidt mere besværlige at arbejde med end Liquid Suede, men de findes bare i så voldsomt mange fine farver ?

   8. marts 2016 at 11:54
   • Reply Camilla

    Hvad med holdbarheden på de to? Er de lige gode? (:

    8. marts 2016 at 15:24
    • Reply JohanneKristensen

     Det tør jeg ikke udtale mig om – har slet ikke haft tid til at gå med Soft Matte Lip Creams. Men jeg synes ingen af dem tørrer så “tørt” som f.eks. en flydende læbestift fra Stila, derfor tror jeg også holdbarheden er lidt dårligere end den slags læbeprodukter.

     8. marts 2016 at 15:59

  Leave a Reply

  Du vil måske også kunne lide

  På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.