fbpx

MAKE UP FOR EVER | Artist Palette

Posted in New in (shopping)

Make Up For Ever Artist Palette Swatch Danmark Anmeldelse

I dag kommer et indlæg om endnu et køb, jeg gjorde i New York. Det er denne skønne Make Up For Ever Artist Palette. Dette er volume 1 – Nudes You Need. Det er en palette med ni øjenskygger, hvor de alle sammen er forholdsvis naturlige farver. Jeg er i tvivl om, om denne palette overhovedet forhandles i Danmark, men jeg vil prøve at finde et link til jer, hvis det er muligt. Læs med nedenunder, hvis du gerne vil se mere til denne smukke Make Up For Ever Artist Palette.

Make Up For Ever Artist Palette Swatch Danmark Anmeldelse

Som sagt består paletten af ni øjenskygger, som alle er i samme kvalitet som deres full-size øjenskygger, som er blevet hypet rigtig meget over de sidste par år. De er virkelig bløde og nemme at arbejde med. Men selvom de er bløde, giver de slet ikke så meget fall-out som f.eks. Lorac Pro 1 Paletten, som jeg snakkede om i fredags. Dette er en højere kvalitet – men prisen er også en smule højere. Dog sparer man stadig en hel del i forhold til at købe øjenskyggerne seperat i fuld størrelse. Jeg mener, at jeg gav ca. 300 kr. for denne palette i New York.

Alle farverne i denne palette har en slags shine/satin/glimmer finish. Derfor vil man oftest være nødt til at have en anden palette ved siden af, hvis man som jeg, bedst kan lide at have matte farver i sit øjenskygge look. Så hvis man ikke har andre øjenskygger, er dette nok ikke den bedste begynder palette. Til gengæld er den uhyggeligt smuk!
Farverne er fra top venstre; I-528, S-556, S-102, I-514, D-562, I-544, ME-512, ME-644, D-652. Bogstavet foran nummeret fortæller, hvilken finish øjenskyggerne har. I er iridescent, S er satiny, D er diamond og ME er metallic.
Nedenfor kan du se swatches af farverne og alle øjenskyggerne er enormt godt pigmenteret og bløde at arbejde med. Det er et kæmpe plus. Hvis man samtidig ønsker at de skal give lidt ekstra, kan man fugte sin øjenskygge børste en smule med f.eks. MAC Fix +, hvor farven så bliver endnu mere intens. Herunder er de bare swatched på min arm uden primer under og bare med min finger.

Make Up For Ever Artist Palette Swatch Danmark Anmeldelse

Jeg har været ude og google lidt, og har faktisk fundet en hjemmeside, hvor de sælger Make Up For Ever i Europa, hvor denne palette også er på lager. Den kan købes lige her til kun 29,50 £, som faktisk er billigere end hvad jeg købte den til i New York. Desværre er fragten lidt dyr. Jeg har også fundet den her på en anden britisk side, hvor den med fragt kommer til at koste 39,75 £, som indtil videre er det billigste jeg har fundet. Desuden har begge hjemmesider et ret stort udvalg af andet Make Up For Ever makeup, hvis det skulle have interesse. Så frygt ej, hvis I ikke kan finde den i Sephora i København (eller I bare bor langt væk fra København, ligesom mig!)

Og husk også lige, at hvis I går og mangler en ny øjenskygge palette, kan du vinde en fra Lorac her!

FØLG BLOGGEN PÅ
Bloglovin’ | Facebook | Instagram

Previous Post Next Post

Leave a Reply

Du vil måske også kunne lide

På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.