fbpx

Hvad er mit ansigt værd?!

Posted in Livsstil

Hvad er mit ansigt værd maybelline hourglass becca NARS cover fx make up for ever laura mercier danmark

Jeg er faldet over dette lidt sjove slags blogindlæg på nogle udenlandske blogs, hvor det i al sin simpelhed går ud på at finde ud af hvad er mit ansigt værd? Og den måde man finder ud af det på er at tage alle sine makeupprodukter, som man normalt vil finde i sin hverdagsrutine og så lægge priserne sammen. Jeg har på fornemmelsen, at det bliver lidt af en øjenåbner. Læs med nedenunder, hvis I vil se mere til de skønne ovenstående produkter og vil vide hvor meget mit ansigt egentlig er værd.

Hvad er mit ansigt værd maybelline hourglass becca NARS cover fx make up for ever laura mercier danmark Hvad er mit ansigt værd maybelline hourglass becca NARS cover fx make up for ever laura mercier danmark

Lad os starte fra en ende af med basen…

Make Up For Ever Step 1 Smoothing Primer, 230 kr.

En god makeup starter med en god base. Og denne primer fra Make Up For Ever er klart en af mine favoritter, da den sørger godt for at smoothe huden ud, så den er så jævn som overhovedet muligt.

Chanel Vitalumiere Aqua Foundation, 320 kr.

En ældre foundation i min samling, som jeg aldrig har været rigtig god til at bruge den. Den er ret tynd og en smule vandet og har simpelthen ikke givet mig den dækning, som jeg bedst kan lide. Nu har jeg så fundet ud af at parre den sammen med min Cover FX Custom Drops og de to sammen er en fantastisk base med god dækning, men uden det bliver for mat.

Cover FX Custom Cover Drops, 330 kr.

Ja, som lige nævnt ovenover elsker jeg den her sammen med min Chanel Vitalumiere Aqua – faktisk elsker jeg den sammen med næsten alle mine foundations, da den her foundation med 2-3 dråber giver alle mine foundations fuld dækning. Det er virkelig et mirakel middel og så holder den jo enormt længe, da du kun bruger 2-3 dråber af gangen. Jeg er stor fan!

Urban Decay Naked Skin Concealer, 175 kr.

Denne concealer er hurtigt blevet en kendt klassiker og jeg er ligesom mange andre stor fan. Den har en god dækning, men den er let på huden og ser derfor super naturlig ud. Det store problem ved den er bare, at den er alt for populær, så det kan være svært at få fat i den, når man er løbet tør.

Laura Mercier Loose Translucent Setting Powder, 280 kr.

Et produkt, jeg er blevet så glad for er min Laura Mercier Setting Powder. Den er gennemsigtig – men uden at være hvid, så den giver ikke flashback, hvis man bliver fanget i en blitz. Samtidig holder den på concealeren hele dagen og de sidste par uger har jeg bemærket, at min concealer faktisk sidder fast langt længere tid end min foundation. Jeg burde måske bare sætte hele mit ansigt med denne skønne pudder?

Hourglass Ambient Lighting Bronzer i Luminous Bronze, 420 kr.

En bronzer, som jeg kan blive ved med at rose er den her. I kan læse mere om den lige her – men der er i hvert fald ingen tvivl om, at den høre til i den dyre ende. Den er dog så pigmenteret, at man skal bruge så lidt produkt af gangen, at den kommer til at holde længe. Og så er den bare utroligt blød og let at blende ud. Jeg er vild med Hourglass.

Benefit Watt’s Up Highlighter, 220 kr.

Denne creme highlighter er fantastisk – og selvom den er i cremeform, kan man sagtens bruge den både før og efter pudder. Den lægger heldigvis lige fantastisk hver gang og så har den en smuk champagne farve. I kan se et fint swatch af den lige her og se den i aktion på mit ansigt her.

Becca Shimmering Skin Perfector i Pearl, 320 kr.

Og efter jeg har puttet den smukke champagnefarvede cream highlighter på, elsker jeg at toppe den af med den her helt kolde highlighter fra Becca. Den er så smuk og hjælper til at cream highlighteren ikke bliver for varm på min hud. I kan se swatches af den lige her – hvor I også kan se resten af min Becca samling.

Nu kan vi kigge lidt på øjenmakeuppen, som heldigvis er meget simplere end mit ansigt…

Urban Decay Eyeshadow Primer Potion, 155 kr.

Når jeg lægger øjenskygge starter jeg altid med en eller anden form for base. Det kan både være concealer eller en øjenskygge primer. Men noget skal øjenskyggen altså holde fast i – og denne er en af mine absolut favoritter. Så hvis man har problemer med at få øjenskyggen til at holde, vil jeg klart anbefale denne.

Urban Decay Naked 2 Basics, 210 kr.

På en almindelig hverdag, kan jeg godt lide det hele meget stille og roligt. Og det gælder selvfølgelig også min øjenskygge, hvor denne palette er perfekt til et mat hverdagslook. Der er gode farver, som er lækre at blende ud og så kan man jo altid tilføre en glitterøjenskygge over hele øjenlåget, hvis man synes det mangler lidt. En anden god hverdagspalette kunne også være Too Faced Natural Eyes Palette.

Anastasia of Beverly Hills Brow Wiz, 140 kr. 

Mit absolut favorit øjenbrynsprodukt må være denne brow wiz. Den er let at arbejde med, giver et naturligt look og holder længe. Der er en god grund til, at dette mærke er kongen af øjenbrynsprodukter. Jeg har endnu ikke oplevet noget, som overhovedet kunne sammenlignes med denne.

Anastasia of Beverly Hills Clear Brow Gel, 149 kr.

Og til at sætte brynene med er denne brow gel fantastisk. Den er virkelig som lim til øjenbrynene. Så hvis man kender til det med at hårene tit vil en anden vej end man synes de skal, vil jeg klart anbefale denne. Jeg har den stadig i en rejsestørrelse og den har holdt i næsten et år. Må nok snart tage mig sammen og købe den i fuld størrelse inden jeg løber tør.

Maybelline Lash Sensational Waterproof Mascara, 115 kr.

Min absolut favorit mascara, som er den eneste der formår at holde mine vipper på plads hele dagen. Bare ærgerligt, at den er så svær at få af igen. Men sådan må man jo lide for skønheden en gang i mellem.

Og så mangler vi kun læberne, hvor jeg har gjort det ultra simpelt…

NARS Audacious Lipstick i Brigitte, 225 kr.

Her elsker jeg at bruge en helt simpel nude-farve eller en “my lips but better” farve. Brigitte er en smuk rødlig nude farve, som passer perfekt på mine læber. Desuden den første Audacious Lipstick jeg købte. Disse læbestifter er dyre, men til gengæld er kvaliteten i top og jeg vil sige, at disse er de absolut bedste læbestifter jeg ejer. De er pigmenterede, cremede og sidder så flot på læberne.

Hvad er mit ansigt værd maybelline hourglass becca NARS cover fx make up for ever laura mercier danmark

Så, nu kommer regnestykket. Og jeg er lidt bekymret – for jeg kan jo godt se, at der jo nærmest kun er dyre produkter i min rutine.

Og til regnestykket…..

3289 kr.

Hold da op, det var alligevel mere end jeg havde troet at der var produkter for. Men på den anden side må det være hvad jeg kan forvente, når jeg insistere på at bruge to dyre foundations og generelt holder mig til high end mærker. Men når man har makeuppen, skal den vel også bruges?

Jeg vil elske at se nogle af jeres Hvad er mit ansigt værd?, så hvis I allerede har lavet et indlæg eller laver et, så skriv endelig en kommentar nedenunder. Det er altid sjovt at tjekke ud. Især fordi næsten alle har forskellige produkter, som bare virker for en. Og inspiration kan man jo altid bruge – så skriv endelig.


FØLG BLOGGEN PÅ

Bloglovin’ | Facebook | Instagram

Indlægget indeholder affiliate links.

Previous Post Next Post

12 Comments

 • Reply Lise Emilia

  Jeg er vild med det her indlæg, så sjovt 🙂 Jeg kan forestille mig at mit er i en lidt anden pris 😉 Måske omrking 400-500 kr. 😀

  17. april 2016 at 13:42
  • Reply JohanneKristensen

   Du burde helt sikkert gøre det – for dit ville være den perfekte modsætning af mit ? Men det er helt vildt – men når man har makeuppen, lærer man jo at blande det hele og pludselig har man brugt to foundations og tre concealere ?

   17. april 2016 at 13:45
 • Reply Nanna Samsøe

  Elsker det her indlæg, det er virkelig en øjenåbener! Jeg er næsten bange for, at mit total beløb kunne være højere! (skræmmende) men if it work? haha 😀 Kender det hele alt for godt, tror jeg bruger tre forskellige concealers haha! 😀

  17. april 2016 at 13:53
  • Reply JohanneKristensen

   Det er så sjovt – jeg synes du burde prøve at lave et indlæg! Det er virkelig skræmmende, fordi man bare vænner sig til at bruge en milliard produkter. Men ja, hvis det virker så hvorfor lade være? ??

   17. april 2016 at 13:56
 • Reply Malue Jasmine

  Ret sjovt blogpost!
  Jeg tror nu heller ikke at mit løber op over 600 kr faktisk, hvis det blot er en hverdagsmake-up 😀

  Kh Malue
  http://mooldash.dk

  17. april 2016 at 14:48
  • Reply JohanneKristensen

   Ja, det er lidt sjovt ikke? Man får virkelig åbnet sine øjne! Og det handler jo meget om man kan lide drugstore eller high end. 600 kr. ville være rart flot at kunne klare sig – især med danske priser på makeup ?

   17. april 2016 at 15:25
 • Reply Angie

  Til hverdag er det 0 kroner hver 😛
  Bruger ikke make up i hverdagen, da jeg er ret tilfreds med det naturlig look jeg er så heldig at være født med 🙂

  17. april 2016 at 15:22
  • Reply JohanneKristensen

   Ja, det er da i hvert fald dejligt billigt sluppet! Så er det måske mere hvor meget det ryger op i, når du skal til fest ?

   17. april 2016 at 15:26
 • Reply Camilla

  Puha, jeg tror slet ikke at jeg tør at udregne hvor meget mit ansigt er værd. Bruger også hovedsagligt high end mærker, så den løber helt sikkert også op i nærheden af samme beløb 😛
  Camilla | http://cammi.dk

  17. april 2016 at 20:29
  • Reply JohanneKristensen

   Det løber da også bare uhyggeligt hurtigt op, når ens produkter er high end. Haha. Men hvad kan vi gøre? Når man først er blevet forelsket i de produkter, er det jo svært at stoppe ?

   17. april 2016 at 20:36
 • Reply Heidi Christensen

  Virkeligt sjovt indlæg! Man bruger sikkert for meget mere, end man lige regner med 🙂
  Måske jeg skulle lave et lignende indlæg 🙂
  Jeg har lige udgivet et indlæg om goodiebox. Tjek det ud, hvis du har lyst 🙂 http://altogintet.bloggersdelight.dk/

  19. april 2016 at 19:34
  • Reply JohanneKristensen

   Ja, det er super sjovt. Især fordi man slet ikke tænker, at man bruger for så meget! ?
   Og det vil jeg da lige tjekke ud!

   19. april 2016 at 19:40

  Leave a Reply

  Du vil måske også kunne lide

  På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.