fbpx

Månedens favoritter | APRIL

Posted in Anmeldelser

April Favoritter ColourPop Morphe Mac DanmarkSå er det blevet tid til endnu en måneds favoritter. Sidste måned sprang jeg over, da jeg simpelthen ikke syntes jeg havde noget nyt at komme med. Og så bliver det altså en lille smule kedeligt. Det er heller ikke fordi jeg har en masse nye ting i dag, men lidt har også ret.

April Favoritter ColourPop Morphe Mac Danmark

Sephora Instant Moisture+ Cream

En fugtighedscreme fra Sephora, som jeg fik med hjem fra et event. Den er FANTASTISK og jeg er dedikeret fan. Jeg lærte på et tidspunkt, at hyaluronsyre skulle være noget af det bedste til tør hud og denne er en hyaluronsyre booster, så jeg tænkte den nok ville hjælpe ret meget på min tørre hud. Den er super lækker – meget let og tørrer hurtigt ind i huden, men min hud har haft det virkelig godt siden jeg begyndte at bruge den, så jeg er meget tilfreds.

MAC Prep + Prime 24-Hour Extend Eye Base

Jeg kan ikke huske, om jeg har haft den her med i en tidligere månedens favoritter – men jeg er stadig glad for den. Især når jeg arbejder med pigmenter eller øjenskygger fra ColourPop, skaber den en klistret overflade, som produkterne så holder fast i. Jeg skal stadig have prøvet Too Faced Glitter Glue, men indtil videre klare denne jobbet. Den kan købes hos maccosmetics.dk til 150 kr.

April Favoritter ColourPop Morphe Mac Danmark

ColourPop Super Shock Shadow i Lovely

Jeg har haft svært ved at finde den rette metode til ColourPop øjenskygger, men ved hjælp af ovenstående primer og min finger, har jeg fået dem til virkelig at “poppe” på øjenlågene. Denne farve er super fin til lidt guld over hele øjenlåget, hvis man ikke gider det helt store. Så plejer jeg lige at putte lidt bronzer i min crease og så er jeg good to go. Den kan købes hos colourpopcosmetics.com til 5$ og I kan læse min guide til ColourPop lige her!

Morphs Brushes MB5

Jeg har haft denne børste i min samling i et års tid og jeg har lige genopdaget den. Det er en slags kæmpe stippling børste, men den fungerer så perfekt til bronzer. Den blender alt som en drøm og selvom den er stor, gør den stadig arbejdet ret præcist. Den er også perfekt til at blende bronzeren, blush og highlighter sammen, så det hele ser lidt mere naturligt ud. Den kan købes på beautybay.com til 113 kr.

April Favoritter ColourPop Morphe Mac Danmark

Sigma E35 Tapered Blending Brush

En forholdsvis ny øjenskyggebørste i min samling er den her fra Sigma. Men den er fantastisk og jeg har slet ikke vidst, hvad jeg er gået glip af. Den er længere end hårene på f.eks. MAC 217 og derfor giver den bare en lidt bedre “blending”. Jeg har forresten skrevet et indlæg om mine favorit børster lige her. Den her kan købes hos missfleur.dk til 119 kr.

Dose of Colors Bare With Me Matte Lipstick

Ja, jeg har efterhånden fået nævnt denne flydende læbestift en hel del gange – men jeg synes også der er en god grund til det. Det er den perfekte nude farve, som er en flydende læbestift, som ikke er helt ulidelig at have på læberne. Den er lækker og cremet at påføre og pigmenteringen er helt i top. Den holder også godt på læberne. Den kan købes på beautybay.com til 138 kr.

April Favoritter ColourPop Morphe Mac Danmark

Makeup Academy Undress Your Skin Shimmer Highlighter i Pink Shimmer

En highlighter, som jeg pludselig fandt frem i min samling, da jeg drømte om at eje highlighteren fra Dior kollektionen Glowing Gardens. Den har en lyserød perlemorsfarve og er bare så smuk – og så er jeg glad for, at jeg kunne bruge denne i stedet for at bruge 400 (450?) kr. på en highlighter fra Dior. I kan finde den hos muastore.co.uk til 30 kr. Jeg tror måske, at jeg skal prøve nogle af de andre farver meget snart…

April Favoritter ColourPop Morphe Mac Danmark

Lidt nye favoritter blev det alligevel til i april måned. Og nu er det allerede maj – som jo er min fødselsdagsmåned. Juhuuu. Har I nogle april favoritter, som har blæst jer bagover?

 

FØLG BLOGGEN PÅ
Bloglovin’ | Facebook | Instagram

Indlægget indeholder affiliate links.

Previous Post Next Post

3 Comments

 • Reply Ea

  Jeg bruger Nyx’s jumbo eye pencil når jeg virkelig gerne vil have en øjenskygge til at ‘poppe’ – måske det også kunne virke med ColorPop? 🙂

  3. maj 2016 at 10:09
  • Reply Ea

   I farven ‘milk’, selvfølgelig 🙂

   3. maj 2016 at 10:11
  • Reply JohanneKristensen

   Jeg har jo helt glemt at få svaret på din kommentar, altså! ? Jeg er faktisk selv kæmpe fan af NYX’ Milk. Eller – jeg glemmer at jeg har den i perioder og andre perioder bruger jeg den hver gang. Tror helt sikkert også det er et godt bud at bruge under ColourPop. Men ColourPop har sådan en mærkelig konsistens og det er vist mit værste problem. De er svære at få overført fra fingeren/penslen til øjenlåget. De er ikke de nemmeste ?

   5. maj 2016 at 11:05

  Leave a Reply

  Du vil måske også kunne lide

  På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.