fbpx

15 favoritter fra 2015

Posted in Anmeldelser

favoritter_2015_top_makeup_blog_dansk_beautyNu er 2015 slut – og vi er trådt ind i 2016. Er det bare mig, eller går tiden uhyggeligt hurtigt? Føler slet ikke jeg kan følge med – pludselig blev man voksen og alt det pjat. Men så er det jo godt, at vi stadig har skønhedsprodukter at glæde os over. Så her vil jeg vise mine 15 favoritprodukter fra 2015.
Jeg har virkelig prøvet at tænke tilbage, og tænkt over hvad jeg har brugt absolut mest. Det er ikke helt let, når ens makeupsamling vokser konstant. Heldigvis har de sidste tre måneder været meget stille på shopping fronten for mig, så jeg er blevet tvunget til at kigge lidt ned i min samling og se hvilke produkter der virkelig virker for mig. Godt nytår til jer alle!

favoritter_2015_top_makeup_blog_dansk_beauty favoritter_2015_top_makeup_blog_dansk_beauty1) Lancome Bi-Facil Eye Makeup Remover
– 
som jeg jo næsten lige har lavet et indlæg om. Fantastisk til vandfast makeup og tror aldrig jeg finder noget bedre!

2) Make Up For Ever Step 1 Smoothing Primer
– 
en fantastisk primer til at glatte huden ud og give det ekstra under foundationen.

3) MAC Lipstick i Brave
– 
en klar favorit i min læbestiftssamling. Den har næsten samme farve som mine læber, den har en satin finish og er bare super nem at smide på, når man ikke rigtig gider det helt vilde makeup (aka. mig alle hverdage).

4) NARS Light Reflecting Setting Powder
– 
den bedste setting powder, jeg indtil nu har prøvet. Den highlighter en smule og er perfekt til at sætte concealeren, så den ikke rykker sig i løbet af dagen.

5) Urban Decay Chill Setting Spray
– 
vil nok altid være en favorit i min makeuprutine. Den holder på makeuppen de ekstra timer, når man er ude i lang tid af gangen. Den vil, i min mening, altid være pengene værd.

6) Dior – Miss Dior Blooming Bouquet
– 
har alt hvad jeg elsker i en parfume, en let duft af blomster. Jeg kan ikke få nok af denne og køber bestemt en ny, den dag jeg løber tør.

7) L’oreal Infallibile 24H Matte Foundation
– 
den har jeg vist nævnt i en del favoritter før. Den er bare perfekt, hvis man godt kan lide god dækkeevne og en mat finish i sin foundation. Samtidig er den billig, så den gør ikke så ond at genkøbe.

favoritter_2015_top_makeup_blog_dansk_beauty favoritter_2015_top_makeup_blog_dansk_beauty favoritter_2015_top_makeup_blog_dansk_beauty

8) NARS Audacious Lipstick i Brigitte
– 
endnu en naturlig læbestift, for det er jo ærlig talt det jeg bruger allermest. Disse læbestifter fra NARS er virkelig fantastiske, så pigmenterede og cremede. Dem vil jeg ønske mig nogle flere af i 2016!

9) Too Faced Neutral Eye Palette
– 
det var i år, jeg virkelig oplevede Too Faceds øjenskygger. De er virkeligt imponerende gode, super pigmenterede og nemme at arbejde med. Vil anbefale dem til alle, som er nye til øjenskygger. Og ærlig talt – sådan en palette med 9 øjenskygger koster 280 kr. Slet ikke slemt.

10) BeautyBlender
dette fantastiske værktøj må ikke glemmes. Da jeg endelig tog mig sammen og købte en, for ja – prisen holdt mig tilbage, blev jeg slået bagover. Den er nem at arbejde med og du får en fejlfri applikation hver gang. Desuden er den god, hvis ens hud er lidt tør, da den jo er fugtig, når man bruger den.

11) MAC Lipstick i Kinda Sexy
– 
den her er næsten fuldstændig i samme genre som Brave, den her dækker bare mere, fordi det er en amplified finish, som er min yndlings fra MAC. Farven er naturlig og den er nem at smide på i hverdagene og derfor elsker jeg den.

12) Maybelline Sensational Waterproof Mascara
– 
2015 var året, hvor jeg endelig lærte, at for at få flotte buede vipper hele dagen, skulle jeg bruge en vandfast mascara. Men ikke alle vandfaste mascara virker – det gør denne til gengæld. Den perfekte mascara for mig.

13) MAC Mineralize Skinfinish i Give Me Sun!
– 
jeg har altid været fan af Mineralize Skinfinish fra MAC, da de er super naturlige og har lidt glød i dem. Så selvfølgelig er jeg vild med denne bronzer. Den kan hurtigt blive lidt orange, men i de rette mængder er den perfekt!

14) MAC Cream Colour i Shell
– 
en highlighter jeg købte, efter jeg så KathleenLights bruge den. Og har intet fortrudt. Jeg har ikke særlig mange creme produkter, så dem jeg har skal jeg huske at bruge. Denne er perfekt til hverdags highlighting, da det ikke bliver helt så voldsomt.

15) Becca Shimmer Skin Perfector i Champagne Pop
– 
et af årets absolutte musthaves og jeg måtte naturligvis eje den, da jeg elsker Jaclyn Hill. Så jeg var igennem et stort besvær med Sephora.com og alt det der. Og nu kan den købes på diverse engelske webshops. Men pyt – den er smuk og Becca laver altså de bedste highlighters!

favoritter_2015_top_makeup_blog_dansk_beautyDet var 15 ting, som jeg har været svært glad for i 2015. Da jeg kiggede mine billeder igennem her i dag opdagede jeg selvfølgelig en masse andre ting, som jeg også kunne have haft med. Men sådan er det vel altid, når man har en smule for meget makeup liggende.
Hvad har været jeres favoritter i 2015?

Følg med på
logo_b

Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Mathilde

  Hej Johanne.
  På hvilken engelsk hjemmeside kan man købe champagne pop?

  3. januar 2016 at 19:40
 • Leave a Reply

  Du vil måske også kunne lide

  På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.