fbpx

10 FACTS OM MIG

Posted in Livsstil

10 facts om mig

Det er min fødselsdag i dag – yay! Så i stedet for at skrive et indlæg om skønhed, tænkte jeg at jeg kunne bruge denne torsdag til at give jer 10 facts om mig, som er fuldstændige tilfældige, men som måske alligevel kan fortælle lidt mere om hvem jeg er som person. Så kender I også mig lidt bedre 🙂

1. Lad os starte med det bedste – jeg er alt for glad for min fødselsdag. Hvis det stod til mig, var det noget der skulle fejres hele ugen op til. Jeg ved ikke hvorfor jeg stadig glæder mig så meget, men jeg tænker det er noget af mit barnlige sind, som er blevet tilbage. Jeg elsker at blive fejret og jeg ELSKER at fejre andre!

2. Jeg bliver 25 år og det skræmmer mig ærligt talt. Wow, havde nok regnet med at være lidt længere i livet end jeg er – men pyt, jeg siger til mig selv at det hele skal ske for at opbygge den person, jeg er og skal blive.

3. Selvom jeg efterhånden har fået ret meget erfaring indenfor makeup og hvordan man lægger det, er jeg en komplet idiot til hår. Jeg er ude af stand til at få det til at ligne det, jeg drømmer om (som er en fyldig sideskilning, der sidder fast af sig selv!!!)

4. Jeg er et kattemenneske – ja, jeg elsker naturligvis de fleste dyr, men jeg er pretty obsessed med katte. Du kan bare spørge alle de nærmeste i min omgangskreds, som konstant tagger mig i katte-relaterede videoer på Facebook. Og ser jeg en kat på gaden, skal jeg absolut prøve at tale med den.

5. Jeg har en klar regel i mit hoved (som også alle mine veninder skal høre på) om, at man ikke kan være besat af to store hobbyer samme tid – feks makeup og mode. Jeg har slet ikke økonomi til det, hvis jeg pludselig også skal til at gå op i tøj – makeup koster så rigeligt i forvejen.

6. Men mode, jeg godt kan lide, er designertasker. Det er et punkt, hvor jeg slet ikke kan forstå man har lyst til at spare. Så selvom jeg har været studerende og fattig hele livet, har jeg da fået samlet mig sammen til 4-5 tasker, som jeg er utroligt glade for. For de fleste af dem skal jeg takke min søde familie for og jeg håber der kommer lidt flere til samling snart. Mere vil have mere – er det ikke sådan?

7. Jeg har været sammen med min kæreste i over 4 år – og det er ret vildt, for det føles slet ikke som så mange år. Men der er sket så meget i begge vores liv, at tiden bare er fløjet afsted. Og nu bor vi i den fineste lille lejlighed helt tæt på universitet, hvor vi begge læser, som er perfekt.

8. Jeg har svært ved at være tilfreds med mine fotografier. På det punkt er jeg virkelig min egen største kritiker, fordi jeg altid kan se fejlene. Men det motiverer mig også til hele tiden at udvikle mig. Og så er der selvfølgelig mine yndlingsbilleder, hvor jeg bare tænker – der ramte jeg det lige perfekt!

9. De eneste sko jeg nogensinde ifører mig er sneakers. Jeg elsker sneakers – de er jo bare det behageligste og matcher alt! Så selvom jeg hvert år drømmer om flotte vinterstøvler eller sandaler, har jeg på en eller anden måde altid kun sneakers i min samling. Og igen, man har ikke råd til specielt mange sneakers på en SU, når man også er makeup hoarder…

10. En af mine yndlingsbøger/film er Harry Potter og jeg så alle filmene over 2 dage i sommerferien sidste år. Min kæreste synes åbenbart det er sjovt, at jeg er en kæmpe fan, så nu elsker jeg at pointere al min viden om de skønne bøger. Det er en lidt mærkelig besættelse, men de har altså bare en virkelig god historie om godt og ondt. Min søde kæreste gav mig endda en malebog med Harry Potter til jul. Nice.

Nu har jeg spist lækker morgenmad og nu vil jeg tage ned og shoppe lidt. Sådan er det at have fri og være alene på ens fødselsdag – så må man gerne! God torsdag til jer alle.

FØLG BLOGGEN PÅ
Bloglovin’ | Facebook | Instagram

 

19. maj 2016
/
Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Sannie

  De facts var ret godt beskrevet ? Du må have en dejlig dag ?

  19. maj 2016 at 10:27
  • Reply JohanneKristensen

   Ikke så interessant for folk, der allerede kender mig. Det her er ikke ting jeg går rundt med hemmeligt ?

   19. maj 2016 at 16:46
 • Reply Lise

  Stort tillykke med fødselsdagen!! Det var hyggeligt at læse de ti facts om dig 🙂

  19. maj 2016 at 11:40
  • Reply JohanneKristensen

   Tusind tak! Og det er jeg glad for at høre – tænkte det var på tide I alle sammen lærte mig lidt bedre at kende ?

   19. maj 2016 at 16:47

  Leave a Reply

  Du vil måske også kunne lide

  På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.