fbpx

5 FAVORITTER FRA REAL TECHNIQUES

Posted in Anmeldelser

Real Techniques Børster Danmark Anmeldelse

Når man skal lægge sin makeup, er noget af det vigtigste de redskaber, man bruger. De skal bare fungerer, for at man kan få det bedste resultat ud af produkterne. Det har jeg virkelig fået lært over de sidste par år og nu må jeg erkende, at man næsten kan få alle slags øjenskygger til at blende så længe man har gode børster. Men der findes jo så mange mærker af forskellige børster og mange forskellige prisklasser – så i dag fokuserer vi på Real Techniques og her er mine fem favoritter.

Real Techniques Børster

Fordelene ved Real Techniques børster er, at man får nogle gode kvalitetsbørster til en okay pris. De er desuden blevet langt mere tilgængelige i Danmark og jeg har både set dem i Matas og Magasin. Dejligt endelig at kunne købe dem fysisk, da man ikke altid har tid til at vente på leveringen.
De laver rigtig mange forskellige børster, så man kan derfor sagtens bygge hele sit børste-kit op med dette mærke og jeg har aldrig oplevet en Real Techniques børste, som var i dårlig kvalitet.

Ulemperne er der dog også et par stykker af. Mange af børsterne bliver solgt i sæt og det er lidt frustrerende, at man er tvunget til at købe 3-5 børster, hvis man ved man kun får brugt 2 af dem. Det virker dog til, at de er gået mere væk fra sættene og sælger flere enkeltvis nu. Desuden har jeg haft mine kampe med deres foundation/concealerbørster. Jeg synes simpelthen de er så små, at jeg føler at jeg skal bruge dobbelt så lang tid på at tage min foundation på end normalt. Jeg har ikke set andre omtale det og det undrer mig altså lidt. For de er meget små.

Real Techniques Duo Fiber Brush Set

De to hvide børster, I kan se på billedet, er fra deres duo fiber sæt. Og dem er jeg simpelthen så glad for – og jeg er egentlig også glad for den store børste i sættet, jeg prøvede bare at begrænse mig her. Fordi det er duo fiber tager de mindre produkt med på børsterne og de gør produkter nemmere at arbejde med, fordi de ikke kommer for meget makeup på huden, som er umuligt at blende ud bagefter. Jeg tænker derfor, at disse er fantastiske til nybegyndere.
Jeg elsker at bruge mellem størrelsen til highlighter og øjenskyggebørsten blender helt fantastisk. Sættet koster 249 kr. og kan andet findes hos makeup-online.dk

Real Techniques Miracle Complexion Sponge

Dette er den klare vinder hos mig. Jeg elsker denne makeupsvamp og den har slået BeautyBlender’en ud af min daglige rutine. Denne her er endnu mere blød og fleksibel. Desuden har den flere former, som man kan bruge til makeuppen – blandt andet den flade side. Den er for eksempel dejlig nem at få op under øjnene, når jeg lægger concealer. Jeg bruger den både til foundation, concealer og pudder, hvis jeg går efter “the baking-method”. Det bedste køb, jeg har gjort mig uden tvivl. Den koster 69 kr. hos makeup-online.dk

Real Techniques Børster Danmark Anmeldelse

Real Techniques Blush Brush

Dette er til gengæld den omvendte verden i forhold til det Real Techniques, jeg kender til. Denne børste er enormt stor – og selvom den også kan bruges til blush (med god vilje), er dette den perfekte pudder børste. Hvis man lige skal sætte sin foundation eller friske op, kan man fordele pudderet hurtigt rundt i ansigtet med et let lag, fordi den her børste er så dejlig stor. Den er helt sikkert blevet en fast del af min rutine. Den kan findes til 125 kr. hos makeup-online.dk

Real Techniques Core Collection

Her er tale om et af den slags sæt, som jeg synes er lidt besværlige. Jeg elsker nemlig den lille børste, som vist er til contour(?) – jeg bruger den til at sætte min concealer under øjnene med. Den passer perfekt og fordi den er lidt spids, kan den komme godt ind under øjet. Den kan da nok også bruges til contour, men der er jeg slet ikke så stor fan af så små børster – så skal der i hvert fald en anden til at blende det ud med bagefter. I sættet får man tre andre børster, som jeg egentlig ikke finder voldsomt interessante, desværre. Men børsterne er jo bestemt ikke dårlige – så man skal bare finde en måde, hvor man synes man får det bedste ud af børsterne på. Sættet koster 265 kr. og kan købes hos makeup-online.dk

Real Techniques Børster Danmark AnmeldelseJeg tror, at der i alle slags makeupbørste-mærker findes nogle børster, som er bedre end de andre. Og her har I så kunne læse om mine fem favoritter fra Real Techniques. Det er helt sikkert et lækkert mærke og når man nu kan finde dem fysisk i butikker, er det nok også noget nemmere at vurdere hvilke man har behov for i sin samling.

 

FØLG BLOGGEN PÅ
Bloglovin’ | Facebook | Instagram


Indlægget indeholder affiliate links og nogle af børsterne er modtaget som gave.

 

Previous Post Next Post

Leave a Reply

Du vil måske også kunne lide

På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.