fbpx

URBAN DECAY | 24/7 GLIDE-ON EYE PENCIL SET

Posted in Anmeldelser

Urban Decay 24/7 Glide-On Eye Pencil Sæt

Disse fantastiske eyelinere fik jeg i julegave af min kære mor. Hun havde nemlig set mig stå og savle over dem i den nye Urban Decay stand i Magasin, Kgs. Nytorv. Farvede eyelinere er nemlig altid en succes hos mig! Og hvem kan få for mange af dem? Ikke mig!

Man får i dette sæt 9 forskellige farvede eyelinere som er lidt mindre end den originale størrelse hos Urban Decay. Samtidig får man en full-size eyeliner i farven Perversion, som sort og har en kanon farve intesitet.

Min yndlings metode at benytte disse på, er klart som et “pop” af farve under øjnene – gerne smudged lidt ud med en øjenskygge i en lignende farve. Der er også mange gode lidt mørkere farver i dette sæt, som er gode til f.eks. smokey eyes. Det er en lækker base for en øjenskygge også.

Urban Decay 24/7 Glide-On Eye Pencil Sæt

Fra venstre er farverne den sorte Perversion, den lyseblå Gonzo, den lidt mørkere blå/turkise Vacancy, en smuk dyb lilla ved navn Voodoo, en mørke brun Smokeou, en lysere brun med glitter i farven Moonspoon, en lys brun med lidt shimmer i farven Faint, en flot kobber/brun Mug Shot, en lyserød/brun Glitter Rock ogtil sidst en guldfarvet Stargazer.

Mine favoritter er klart Vacancy, Mug Shot og Glitter Rock.

Urban Decay 24/7 Glide-On Eye Pencil Sæt

Fra venstre ses Perversion, Gonzo, Vacancy, Voodoo, Smokeout, Moonspoon, Faint, Mug Shot, Glitter Rock og Stargazer

De kan stadig købes i Magasin eller på magasin.dk til 375 kr.
Prisen er i mine øre ret god for 10 ekstremt gode eyelinere (og ja, jeg har prøvet en hel del eyeliners med farve). Holdbarheden er super god – også selvom man bruger den i den våde kant af øjet.
Så hvis man er på jagt efter lidt nye spændende farver vil jeg helt klart anbefale disse! Urban Decay laver desuden også andre fantastiske eyeliners, som jeg også drømmer om.

Urban Decay 24/7 Glide-On Eye Pencil Sæt

 

 

 

 

11. februar 2015
/
Previous Post Next Post

Leave a Reply

Du vil måske også kunne lide

På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.