fbpx

3 hudpleje produkter, der har skuffet mig

Posted in Anmeldelser

skuffende_hudpleje_produkter_anmeldelse_dansk_beauty_makeup_skønheds_blogPå den her blog har jeg en tendens til at skrive om alle de produkter jeg elsker ih og åh så meget, men det betyder jo desværre ikke, at jeg engang i mellem får lavet nogle fejlkøb. Det tror jeg er rigtig svært at komme udenom, hvis man gerne vil eksperimentere med lidt forskellige ting – og for mig gælder det især hudpleje. Så her kommet et lille indlæg om de tre ting, som jeg har liggende i min skuffer, som jeg har fortrudt!

skuffende_hudpleje_produkter_anmeldelse_dansk_beauty_makeup_skønheds_blog skuffende_hudpleje_produkter_anmeldelse_dansk_beauty_makeup_skønheds_blogDen første jeg vil snakke om er Origins Drink Up ansigtsmaske. Den skulle være super fugtgivende og man skal blot have den på huden i 10 minutter og så vaske den af igen. Og det virker jo som en fantastisk idé, for især her om vinteren kan min hud godt blive ret tør. Desværre synes jeg bare ikke, at den virker særlig godt. Det virker nærmest bare som en almindelig, forholdsvis tynd ansigtscreme. Og efter de 10 minutter kan jeg ikke rigtig mærke forskel på mit ansigt desværre. Det ville være det samme som at putte et tykt lag på af hvilken som helst anden fugtighedscreme på, Dog elsker jeg normalt Origins ansigtsmasker og jeg ved de har en Drink Up Intensive, som har fået meget bedre anmeldelser end denne (så den har jeg ønsket mig i julegave!).

skuffende_hudpleje_produkter_anmeldelse_dansk_beauty_makeup_skønheds_blog skuffende_hudpleje_produkter_anmeldelse_dansk_beauty_makeup_skønheds_blogHer er der tale om Kiehl’s Hydro-Plumping Re-Texturizing Serum Concentrate og hvor ville jeg ønske, at den virkede. Synes dens navn er så tiltalende og var solgt med det samme jeg så den nede hos Kiehl’s. Desværre slår jeg ud af den og jeg kan ikke finde ud af hvorfor. Men når jeg har brugt den i et par dage i træk, begynder jeg at få bumser rundt om i ansigtet, som vil næppe er meningen med hudpleje. Jeg kan desværre ikke finde en ingrediensliste, men synes jeg kan lugte alkohol i denne og det er jo lidt modsigende i forhold til at være en fugtighedsserum. Ville ønske denne virkede for mig, for det var et ret dyrt køb. Men sådan er det en gang i mellem.

skuffende_hudpleje_produkter_anmeldelse_dansk_beauty_makeup_skønheds_blogTil sidst vil jeg snakke om Clinique Dramatically Different Moisturizing Cream, som jeg var så spændt på at prøve. Den skulle virke godt til tør hud og har hørt rigtig meget godt om den serie fra Clinique. Desværre skete der lidt det samme med denne, som med Kiehl’s produktet – den fik mig til at slå ud. Og det er mærkeligt, for jeg har aldrig prøvet at slå ud af hudpleje produkter før disse to. Så jeg vil ikke mene min hud er ultra sart. Men denne virkede desværre heller ikke, hvilket var en skam, da jeg elsker en god fugtighedscreme, jeg kan have på natten igennem og vågne op med en gennemfugtet hud.

skuffende_hudpleje_produkter_anmeldelse_dansk_beauty_makeup_skønheds_blogHer var mine tre mest skuffende hudplejeprodukter. Har du prøvet at komme hjem med et nyt produkt, som virkelig har skuffet dig?

 

Følg med på
logo_b

9. december 2015
/
Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Vanessa

  Drink Up Intensive er simpelthen den bedste. Jeg har den, og har brugt den i en del år. Den redder min tørre hud om vinteren 🙂

  11. december 2015 at 16:32
  • Reply JohanneKristensen

   Dejligt at høre! Så er det bare mig, som har fået fat i det forkerte produkt. Håber jeg snart får mig taget sammen til at købe Intensive i stedet for ☺️

   11. december 2015 at 19:45

  Leave a Reply

  Du vil måske også kunne lide

  På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.