fbpx

3 uundværlige produkter | ANSIGTET

Posted in Anmeldelser

Tre Uundværlige Produkter Johannelovesmakeup Laura Mercier Urban Decay Estee Lauder Her kommer en ny serie med indlæg om uundværlige produkter, jeg rækker ud efter når jeg ved at min makeup bare skal spille. Disse indlæg bliver lavet sammen med søde Katrine fra Makeupbordet – så skynd jer ind og tjek hendes indlæg og blog ud. Og så læs endelig med nedenunder, hvis I gerne vil se nærmere på de tre produkter, jeg mener er uundværlige produkter i min ansigtsrutine.

Tre Uundværlige Produkter Johannelovesmakeup Laura Mercier Urban Decay Estee Lauder

Estee Lauder Double Wear Foundation i Ivory Nude 
Selvom denne foundation er et af mine nyere køb, har jeg simpelthen været så glad for den siden jeg prøvede den første gang. Den har en enormt høj dækkeevne, men når jeg bruger min beautyblender sammen med denne foundation bliver dækningen en fin mat, men stadig naturlig finish. Derfor er den strøget ind som en af mine absolutte favoritter. Den kan købes rigtig mange steder i Danmark, blandt andet i Matas eller Magasin til 355 kr.

Urban Decay Naked Skin Concealer i Light Neutral 
Denne concealer er en af mine yndlings concealere – og det siger ikke så lidt, for tror jeg har over 10 forskellige. Denne er så nem at arbejde med og hvis man bare sætter den med en pudder, bliver den på sin plads hele dagen. Den kunne godt være en smule mere dækkende, hvis jeg skulle sige en negativ ting om den, men samtidig er det også et plus, at den er let i konsistensen, for den er lidt lettere at arbejde med og ser meget mere naturlig ud. I kan finde den i Magasin til 175 kr.

Tre Uundværlige Produkter Johannelovesmakeup Laura Mercier Urban Decay Estee Lauder
Tre Uundværlige Produkter Johannelovesmakeup Laura Mercier Urban Decay Estee Lauder

Laura Mercier Loose Setting Powder 
Sidste step i min rutine, når jeg ved min makeup skal blive siddende, er denne Laura Mercier pudder. Den er fantastisk til både at sætte concealeren med under øjnene, men også resten af ansigtet. Den er rigtig fin i pudderet, så selvom den er uden farve, giver den stadig en ekstra airbrush finish, hvor den blænder for hudens ujævnheder og porer. I kan finde denne pudder hos SpaceNK til ca. 290 kr.

Jeg håber, at I kunne lide dagens indlæg – for der kommer nok lidt flere af denne slags det næste stykke tid – og husk nu, at gå ind og tjek Katrines indlæg ud! Og husk, at I kan vinde en Lorac Pro 1 Palette lige her!

FØLG BLOGGEN PÅ
Bloglovin’ | Facebook | Instagram

Previous Post Next Post

Leave a Reply

Du vil måske også kunne lide

På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.