fbpx

4 foundations, der er gode til (rigtig) lys hud

Posted in Guide

4 foundations til lys hud NYX Estée Lauder L'oreal Urban Decay

Reklame

Jeg elsker det at nævne det herinde – men vinteren er altså på vej. Og det betyder at vi alle måske bliver en smule lysere i huden – eller så er vi det allerede med den sommer, vi har haft. Og når man er forholdsvis lys, kender man nok problemstillingen i at finde en foundation, som rent faktisk matcher en. Så i dag kommer jeg med mine bud på 4 foundations, der er gode til (rigtig) lys hud.

4 foundations til lys hud NYX Estée Lauder L'oreal Urban Decay

4 foundations, der er gode til (rigtig) lys hud!

Jeg kender selv problemet ALT for godt. Man står febrilsk og prøver at finde en farve, som både matcher tonemæssigt og som rent faktisk er lys nok. Især om vinteren er det et kæmpe problem hos mig og jeg tør slet ikke tælle, hvor mange foundations jeg har i min samling, som er aaaalt for mørke. Også foundations, jeg selv har købt med hjælp fra medarbejdere i butikkerne.

Dem, jeg har valgt at tage med i dag, er foundations hvor jeg ikke engang bruger den lyseste farve, og derfor tænker jeg, der er håb for jer derude, der er endnu lysere. Desuden er her en god blanding af både varme- og kolde undertoner i foundations. Især dem med mere neutrale og gule undertoner ved jeg er svære at finde i de lyse farver.

NYX Total Control Drop Foundation i Light

NYX Total Control Drop Foundation har jeg allerede snakket om i det her indlæg – en helt fantastisk foundation til jer, der gerne vil have fuld dækning og en matterende effekt. Den er også god at blande med andre foundations og kan f.eks. bruges til at lysne dem. Dette er faktisk kun den femte lyseste farve, så her er der virkelig noget at komme efter for os lyse piger. I kan finde den hos Matas (reklamelink) til 140 kr. eller hos lookfantastic.dk (reklamelink) til 124 kr.

Estée Lauder Double Wear Foundation i 1N1 Ivory Nude

En klassiker i min samling, som jeg går tilbage til igen og igen. Det bedste her er, at den er delt virkelig logisk ind efter undertoner og farver i navnet. Den her hedder N for neutral og de har også både varme og kolde toner. Den lyseste her hedder 1N0 og 1C0 – så de kommer altså i en tone lysere end jeg har her. I kan finde den hos lookfantastic.dk (reklamelink) til 286 kr. Den helt lyse nuance findes desværre ikke i danske butikker, så man skal ud på nettet for at finde den.

L’oreal True Match Foundation i 1.5N

Igen en god, klassiker i min samling. Jeg elsker dens medium og naturlige dækkeevne. Og så kommer den i et hav af farver ligesom Double Wear – med forskellige undertoner. Det er virkelig usædvanligt for en foundation i denne prisklasse og det sætter jeg virkelig pris på. Den kan findes hos feelunique.com (reklamelink) til ca. 83 kr. eller hos Matas (reklamelink) til 145 kr.

Urban Decay All Nighter Foundation i 2.5

Til sidst skal jeg have den her med. Ikke så mange snakker om den længere og det er jo en skam. Vi kan nok alle huske hypen, da den kom? Denne foundation kommer helt ned til farven 0.5 – så min er kun den femte lyseste. Ret fantastisk, ikke? Det er virkelig en foundation med fuld dækning. Det eneste minus er at den har det med at oxidere – så man skal helst gå efter en farve, der er en tand lysere end en selv. I kan finde den hos feelunique.com (reklamelink) til 242 kr. eller hos Magasin til 270 kr.

Nedenunder kan I se swatches af de fire farver, jeg har snakket om her.

4 foundations til lys hud NYX Estée Lauder L'oreal Urban Decay

Jeg håber I kunne bruge min lille guide til noget. Jeg er i hvert fald den første til at indrømme hvor frustrerende det kan være at finde den rigtige foundation farve – og jeg har virkelig brugt lang tid på at finde derhen. Hvilke foundation er jeres favorit, når det kommer til de lyse farver?

 

Kunne du lide dagens indlæg? Så glem ikke at følg bloggen på de sociale medier!
FØLG BLOGGEN PÅ
Bloglovin’ | Facebook | Instagram

Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Mia / SortPastel.dk

  Når jeg er lysest, så er true match stadig lidt før mørk, haha 😀 Vil vildt gerne prøve den fra NYX. Måske også bare til at blande sammen med andre foundations for at gøre dem lidt lysere. Elsker at blande forskellige 🙂 Har også en helt hvid foundation fra LA girl, som man kan bruge til at blande.

  26. oktober 2017 at 11:14
  • Reply JohanneKristensen

   Du skal helt sikkert prøve NYX så. Den lyseste er virkelig lys! Så der må være noget at komme efter 😀 Og ja, det er rigtigt. De der hvide foundations er faktisk ret smarte! Dem skulle jeg da have nævnt. Har bare aldrig selv prøvet dem, hvilket nok er en fejl!

   27. oktober 2017 at 09:42

  Leave a Reply

  Du vil måske også kunne lide

  På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.