fbpx

5 bærfarvede læbestifter til vinteren

Posted in Guide

Bærfarvede Læbestifter til Vinter Mørke LæberVinteren er stærkt på vej mod Danmark. Selvom jeg ikke nåede at se meget sne, så er vejret virkelig blevet koldt og trist. Men det behøves naturligvis ikke kun være en dårlig ting. For med det mere mørke vejr kan man bruge alle de mørke farver, man har i sin samling. Om det er øjenskygger, blushes eller læbestifter.

Her har jeg samlet fem bærfarvede læbestifter, som er perfekte til dine læber til både fest og hverdag. Jeg er stadig meget til lyse og naturlige farver på læberne, men der er altså noget smukt ved disse farver. Så læs videre, hvis du mangler inspiration til de helt rigtige vinterfarver på læberne!

Bærfarvede Læbestifter til Vinter Mørke Læber

IsaDora Lip Desire Sculpting Lipstick i Rum Raisin

Disse sculpting lipsticks har jeg snakket om på bloggen før (læs indlægget her!). Den har en mere shiny effekt end de andre, men er en smuk mørk rosinfarve. Den her er nok til de lidt mere modige, da den er meget dyb i farven. Men hold da op, hvor er den flot! Den kan findes hos magasin.dk til 135 kr.

NARS Audacious Lipstick i Stefania

En af de mere pang-farvede læbestifter i dag er denne fra NARS. Den er fuschia og virkelig smuk. Dette er en af mine favorit læbestifter, da den er ekstremt pigmenteret og cremet uden at være for shiny. Som I kan se på mine swatches nedenunder ser den næsten mat ud. Den kan findes hos narscosmetics.eu til ca. 250 kr.

Urban Decay Vice Lipstick i 714

En ud af de 100 nye læbestifter fra Urban Decay (læs mere om lanceringen her!) er denne smukke og helt røde læbestift. I en hver julesamling hører nemlig en rød læbestift til. Det er en ægte klassiker, som er pigmenteret og helt mat. Derfor holder den godt på læberne og holder lidt ekstra til spisning og drikning. I kan finde den hos magasin.dk til 150 kr.

Laura Geller Lipstick i Greenwich St Berry

Denne læbestift ligner faktisk en mellemting mellem NARS Stefania og Urban Decay 714 læbestifterne. Den er ikke så lilla som Stefania, men heller ikke rød. Den er heller ikke så pangfarvet og derfor er den nemmere at bruge. En smuk klassisk læbestift, som jeg har skrevet mere om lige her. Denne kan findes hos lookfantastic.dk til 141 kr.

MAC Lipstick i Sin

En klassiker hos MAC er denne dybe, mørkerøde læbestift. Den er helt mat og meget smuk for sig selv. Men sammen med en mørkere lipliner kan man næsten få den til at blive helt sort. Det er en virkelig interessant farve og nok rettet mod de mere modige. Men smuk er den! Den kan findes hos magasin.dk til 165 kr.

Nedenunder kan I se swatches af de fem farver, som faktisk alle er ret forskellige. Jeg er selv meget forelsket i Urban Decay 714 og Laura Geller Greenwich St Berry. Smukke er de!Bærfarvede Læbestifter til Vinter Mørke Læber

Med de her fem læbestifter vil de fleste være klar til at tackle alle julens fester. Jeg ved i hvert fald, at i år er året, hvor jeg prøver de lidt vildere farver af. De er jo så smukke – så det er synd ikke at bruge dem!
Og husk, at Magasin og magasin.dk i dag (d. 22. november) har 20% på de fleste varer (inkl. skønhed) fra kl 15, hvis du har et Goodiecard. God måde at spare lidt ekstra på!

FØLG BLOGGEN PÅ
Bloglovin’ | Facebook | Instagram

Indlægget indeholder affiliate links

Previous Post Next Post

Leave a Reply

Du vil måske også kunne lide

På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.