fbpx

De 5 bedste nude-farvede læbestifter | GUIDE

Posted in Guide

Nude-farvede Læbestifter Naturlig MAC NARS Stila Dose of Colors Gerard Danmark

Læbestifter er noget af det allerbedste, jeg ved. Og det tænker også gælder jer skønne læsere. Men med det udvalg der er af læbeprodukter i dag, kan det være svært at finde de rigtige farver. Jeg har selv været igennem mange forskellige farver, før jeg fandt ud af hvad der klædte mig bedst.

Så nu deler jeg de 5 bedste nude-farvede læbestifter, jeg har fundet indtil videre. Jeg er vild med en nude-farvet læbestift, som ikke er for brun – faktisk må den gerne være en smule lyserød. Det synes jeg ser mest naturligt ud. Samtidig må de ikke være for lyse, da det så udvisker mit ansigt helt. Der er derfor en del krav, de her læbestifter skal leve op til. Så læs med, hvis du mangler de perfekte nude-farvede læbestifter i din samling!

LÆS OGSÅ: Disse 5 læbestifter skal du eje fra MAC

Nude Læbestifter Naturlig MAC NARS Stila Dose of Colors Gerard Danmark

De 5 bedste nude-farvede læbestifter i min samling

Jeg har valgt de fem farver ud, som jeg ikke kan få nok af. For det er lige præcis den her slags farver, jeg går efter til hverdag. En smuk, simpel farve, som passer til det meste. Jeg har desuden fundet både nogle billige og dyre produkter, så der er noget for enhver smag.

NARS Audacious Lipstick i Raquel er en af mine ældre favoritter, som stadig holder! Det er verdens bedste læbestift, cremet og pigmenteret. Farven er også spot-on – en halv-varm nude med lyserøde undertoner.

Dose of Colors Matte Lipstick i Bare With Me er en liquid lipstick, som tørrer helt mat. Den har en forholdsvis tyk konsistens, så den dækker perfekt ved et lag og føles ikke alt for udtørrende på læberne. Farven minder meget om Raquel, for det er jo som sagt den perfekte nude-farve i mine øjne,

Gerard Cosmetics Lipstick i Nude er en meget anderledes farve end de fire andre. Men den ser fantastisk ud på læberne, da den har en fersken undertone. Troede i starten ikke denne ville farve ville klæde mig, men det her er en farve, jeg virkelig tit smider på læberne.

Stila All Day Liquid Lipstick i Caramello er den med mest brun undertone af disse fem. Det er også en liquid lipstick, som tørrer helt mat. Farven er ret lækker – især med en lidt mørkere lipliner under. Selve produktet har også en god, cremet konsistens.

MAC Lipstick i Blankety skal selvfølgelig også nævnes i denne omgang. Det er også en af mine all-time favoritter og den mest perfekte nude fra MAC (som jo ellers har virkelig mange farver!). Det er en amplified finish, så den er cremet og pigmenteret. Jeg elsker den her farve på læberne.

I kan se swatches af de fem smukke farver lige her:Nude Læbestifter Naturlig MAC NARS Stila Dose of Colors Gerard DanmarkNude Læbestifter Naturlig MAC NARS Stila Dose of Colors Gerard Danmark

LÆS OGSÅ: URBAN DECAY | 100 nye læbestifter

Jeg elsker de her farver, fordi de er så simple og passer til alt. Jeg ville ønske, at jeg var mere eventyrlysten, når det kom til læbestiftsfarver. Men næsten hver dag finder jeg en basis farve frem, så det er naturligt at jeg har fundet frem til et lille udvalg. Er I ligeså vilde med nude-farvede læbestifter som mig? 


FØLG BLOGGEN PÅ

Bloglovin’ | Facebook | Instagram

Indlægget indeholder affiliate links

Previous Post Next Post

Leave a Reply

Du vil måske også kunne lide

På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.