fbpx

5 BLOGGERE, DU SKAL KENDE

Posted in Guide

5 bloggere du skal kendeSom blogger elsker jeg naturligvis at læse andres blogs. Det er den bedste måde at følge med i skønhedsverdenen, blive inspireret og finde nye idéer. Så her deler jeg 5 bloggere du skal kende – især hvis du er vild med skønhed, smukke billeder og en masse inspiration.

Denne gang tager jeg udgangspunkt i udenlandske blogs. Der findes masser skønne, danske skønhedsblogs. Men dem kender mange af jer jo sikkert allerede (for så mange er vi faktisk ikke…). Udenlandske blogs er nogle gange lidt sjovere at læse, da de tit har produkterne før os danskere og har et lidt større udvalg. Nedenunder har jeg valgt de 5 bloggere du skal kende nu (hvis du ikke allerede gør det!)

Thirteen Thoughts 

Thirteen Thoughts

Lad os starte med en af mine nyere opdagelser, som hurtigt er blevet en af mine favoritter. Søde Paula står bag – og hun tager simpelthen de smukkeste, æstetisk pleasing billeder. Jeg elsker at kigge hendes blog igennem fordi det er så inspirerende – hvad enten det er produkterne eller hendes billeder. Hun giver mig virkelig lyst til at oppe mit fotografi-game en hel del (det gør de faktisk alle fem!). Paula deler desuden også tips til at tage disse smukke billeder i forskellige blogindlæg, som er værd at tjekke ud. Se også Paulas Instagram konto ud, som virkelig også er smuk.

The Small Things Blog

The Small Things Blog

For en person, der elsker skønhed og makeup, er det ikke altid håret kommer i første række. Jeg ville ønske, at jeg helt effortless kunne krølle mit hår, få det til at holde hele dagen og se super godt ud imens. Det har jeg ikke helt mestret endnu. Men hos The Small Things Blog er der virkelig god hjælp at hente – der er mange guides, Youtube-videoer og fine indlæg. Jeg er allerede blevet inspireret til flere forskellige frisurer herinde fra.

Barely There Beauty

Barely There Beauty

Dette er et af mine Instagrambekendtskaber (følger du mig ikke allerede på Instagram, kan du gøre det lige her!). Jeg har længe været fascineret af hendes billeder på Instagram – men det var først fornyeligt det gik op for mig, at hun rent faktisk også har en blog. Hendes billeder er noget af det mest gennemførte, jeg har nogensinde har set. Samtidig bor hun i England – så de produkter hun taler om, er oftest også nogle vi allerede kender til. Det er virkelig en blog, der kan booste inspirationen hos mig!

The Beauty Look Book

The Beauty Look Book

Her har vi igen at gøre med en blog, som har de smukkeste billeder. Der er ingen tvivl om, at det er hvad jeg finder mest inspirerende på en skønhedsblog. Billederne taler produkterne så meget op og giver mig lyst til at eje de smukke ting. The Beauty Look Book er amerikansk og en ret stor blog, derfor anmelder hun de lækreste ting fra Tom Ford, Chanel og så videre. Det er rigtig meget high-end makeup kombineret med smukke billeder. Hvad mere kan man drømme om? Især taget under en californisk sol!

Bubbly Michelle

Bubbly Michelle

Det er vel egentlig lidt unfair at tage Bubbly Michelle med her – for hun blogger faktisk ikke sådan rigtig meget eller særlig jævnligt. Til gengæld blogger hun om fantastiske ting, når hun endelig gør. Det er igen en ægte high-end blog fyldt med nyheder fra Chanel, Tom Ford og så videre. Krydret med smukke, lyse billeder er det selvfølgelig min drøm. Jeg kan ikke se bort fra gode billeder, en masse swatches og dedikation – det er det, der gør det sjovt for mig at læse en blog.

Jeg håber, at jeg har kunne inspirere jer lidt med disse 5 bloggere du skal kende. Der er så mange blogs derude, at det kan være svært at finde frem til dem, man virkelig synes er spændende. Et godt tip er dog at bruge Bloglovin’, som har blogs opdelt efter kategorier. På den måde kan man lede efter lige præcis det, man synes er spændende. 
Har nogle af jer nogle blogs, som I synes jeg skal følge, så skriv endelig en kommentar nedenunder! Jeg er altid på jagt efter ny læsning! God søndag allesammen.

FØLG BLOGGEN PÅ
Bloglovin’ | Facebook | Instagram

8. januar 2017
/
Previous Post Next Post

Leave a Reply

Du vil måske også kunne lide

På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.