5 FAVORITTER TIL UNDER 100 KR

Posted in Guide

5 Favoritter til under 100 kr Loreal Nivea After Shave Balm Rimmel NYX

Efter mit indlæg i søndags, hvor det gik op for mig, at alt mit makeup er uhyrligt dyrt, besluttede jeg mig for at det næsten ikke kunne være mere passende end at vise 5 favoritter til under 100 kr. For alt behøves naturligvis ikke være i 300-400 kroners prisklassen, for der findes faktisk en masse rigtig gode produkter i den langt billigere ende. Så her kommer min guide til de fem bedste, jeg har prøvet!

L’oreal Brow Artist Plumper, 89,95 kr.

Dette er et af de faste produkter i min øjenbrynsrutine. Det er en brow gel med en smule farve – du kan vælge mellem to i Matas, som sætter brynene rigtig fint efter man har fyldt dem ud. Børsten er dejligt lille, så du kan komme ordentligt til og få alle hårene med. Jeg bruger den også nogle gange alene, hvis jeg ikke har ret meget makeup på, men gerne lige vil have lidt styr på mine øjenbryn.

Nivea Men After Shave Balm Sensitive, 79,95 kr.

Et ret hypet produkt i skønhedsverdenen er lige nu denne “primer”, som egentlig er en after shave til mænd. Men Nikkietutorials fandt ud af, at anden mest brugte ingrediens i denne er glycerin og hun fandt derfor ud af, at makeuppen nærmest klistrede sig fast til huden og ellers bare blev siddende hele dagen. Jeg synes det er genialt, da du får 100 ml for 80 kr., hvilket de færreste primere kan hamle op med. Den virker meget godt til at holde på makeuppen – men hvis du har brug for mere hjælp til forskellige hudproblemer, skal du nok kombinere den med en anden primer også.

LÆS MERE: DRUGSTORE HAUL | NYX, IsaDora og Maybelline

L’oreal Infallible Eyeshadow, 45 kr.

Disse øjenskygger fra L’oreal er nogle af de smukkeste overhovedet – men det gør mig bekymret, at jeg ikke kan finde dem på Matas’ hjemmeside. Jeg håber ikke de er ved at udgå. Linket er til en ebay side, hvor man stadig kan få fat i en del farver. Og disse farver er så skønne at arbejde med – det er nærmest et slags pressed pigment, hvor man får så meget farve ud af dem hvis man for eksempel arbejder med sin fingre. De er så smukke og jeg håber altså stadig de er til at få fat i herhjemme.

Rimmel Lasting 25 Finish Nude Foundation, 99 kr.

Denne foundation er FANTASTISK! Jeg har i så mange år ikke brugt Rimmel produkter, da jeg kun havde svage erindringer om deres produkter som teenager og det var intet specielt. Men de har virkelig nogle kvalitetsprodukter nu og denne foundation er noget af det bedste. Det er en medium dækkeevne, som glider så nemt på huden. For mig er der ingen forskel fra denne til mange af mine andre (dyrere) foundations. De har også en med rødt låg til dem som elsker full coverage. Og husk – de er enormt tit på tilbud i Matas til 75 kr. eller lignende.

NYX Soft Matte Lip Cream, 65 kr.

NYX er endelig landet fysisk i Danmark i flere Matas butikker og det er skønt. NYX er nemlig et virkelig godt mærke og især deres læbeprodukter er fantastiske. Og billige! Disse Soft Matte Lip Creams kommer i rigtig mange farver og er en slags flydende læbestift, som dog ikke tørrer så knastørt som mange af de andre ude på markedet. Det elsker jeg jo. Og så er prisen jo bare god. Jeg er også stor fan af deres Liquid Suede Lipsticks og Full Throttle Lipsticks.

LÆS MERE: Rimmel Apocalips Lip Laquer

5 Favoritter til under 100 kr Loreal Nivea After Shave Balm Rimmel NYX

Jeg håber, at I kan lide denne slags indlæg – især i modsætning til min ellers lidt dyre makeupvaner. Men i en makeupsamling skal der jo være plads til lidt af hvert og jeg er altid på jagt efter billigere makeup, som præstere lige så godt som det dyreste. Hvad er jeres favorit produkter i den billigere ende af skalaen?

FØLG BLOGGEN PÅ
Bloglovin’ | Facebook | Instagram

Previous Post Next Post

3 Comments

 • Reply Camilla

  L’oréal’s Infallible Eyeshadows er simpelthen så lækre! Desværre udgik de herhjemme for 1, måske 2 år siden nu. Man kan dog stadig finde dem i USA, så forhåbentlig forsvinder de ikke helt (:
  Camilla | http://cammi.dk

  19. april 2016 at 18:06
  • Reply JohanneKristensen

   Ej, hvor er jeg uopdateret! Har jeg virkelig købt alle tre af mine i udlandet? Har jeg tydeligvis ?
   Det er da altid noget, du ved hvad der foregår! Men hvor er det strengt, for de øjenskygger er jo fantastiske?

   19. april 2016 at 18:49
   • Reply Camilla

    Det er så surt! De er uden tvivl mine yndlings øjenskygger blandt drugstore mærkerne

    19. april 2016 at 19:47

  Leave a Reply

  Du vil måske også kunne lide

  På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.