fbpx

5 MATTE MAC LIPSTICKS | til sommer

Posted in Guide

Matte MAC Lipstick Honeylove Please Me Runway Hit Candy Yum Yum Relentlessly RedSommeren er virkelig over os – og hvad er så bedre end at kigge på fem matte MAC lipsticks, som er nogle af mine favoritter. Både på grund af deres pigmentering, holdbarhed og farver. Så kig med, hvis du gerne vil se nærmere på disse smukke læbestifter.

Matte MAC Lipstick Honeylove Please Me Runway Hit Candy Yum Yum Relentlessly Red

Matte Mac Lipsticks

MAC læbestifter er klart et af min yndlingsmærker. De er forholdsvis nemme at få fat i, har et stort udvalg og de sælges til en fornuftig pris på 165 kr. pr. styk. Der findes et hav af forskellige finishes af læbestifterne, læs min guide til dem lige her. De matte er rigtig pigmenterede, nogle mere cremede end andre, men de har alle en ret lækker holdbarhed på læberne. Samtidig er de stadig langt mere behagelige at have på end flydende læbestifter ( i mine øjne i hvert fald!) – læs om min samling af liquid lipsticks lige her!

Matte MAC Lipsticks Honeylove Please Me Runway Hit Candy Yum Yum Relentlessly Red

De fem læbestifter, jeg har valgt at tage med i dag er;
Honeylove, som er en varm nude, som ikke er alt for lys og derfor passer perfekt på de fleste mennnesker.
Runway Hit, som er en lidt mere peachy-pink nude, der dog stadig er ret lys på læberne. En smule mindre pigmenterede end de andre, men stadig meget smuk.
Please Me, som er en pink med neutrale undertoner. Den er fin på læberne – meget simpel og kan passe til rigtig mange ting.
Relentlessly Red, som er en mere shocking-pink, som er mere over i de røde farver med blå undertoner, som klæder læberne og tænderne så pænt.
Candy Yum Yum, som er en virkelig wow-farve – en slags tyggegummi pink med neon undertoner. Den er lidt hen i det lilla, men virkelig fed på læberne en sommerdag.

Nedenunder kan I se swatches af alle farverne

Matte MAC Lipsticks Honeylove Please Me Runway Hit Candy Yum Yum Relentlessly Red Swatch

Alle læbestifterne kan findes hos maccosmetics.dk og koster som sagt 165 kr. Alle disse farver er permanente og klart nogle af mine favoritte matte farver fra MAC. Så er du til matte læbestifter, synes jeg du skal tjekke dem her ud. God søndag!

FØLG BLOGGEN PÅ
Bloglovin’ | Facebook | Instagram

26. juni 2016
/
Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Vanessa

  Jeg kan varmt anbefale Pink Plaid fra MAC. Den er virkelig fin, og en af mine favorit matte læbestifter! 😀

  1. juli 2016 at 17:12
  • Reply JohanneKristensen

   Den bliver jeg simpelthen nød til at kigge på noget mere. Har prøvet at swatche den et par gange, den har nok bare ikke fanget mig nok ? Må give den en chance igen! ?

   1. juli 2016 at 19:47

  Leave a Reply

  Du vil måske også kunne lide

  På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.