fbpx

5 PERFEKTE SOMMERLÆBESTIFTER

Posted in Anmeldelser

Sommer Læbestifter Koral Too Faced YSL NYX MAC

Sommeren må siges næsten at være ovre os – officielt starter den vel 1. juni. Så derfor er det vel også passende at jeg kommer med fem bud på sommerlæbestifter, som alle er i de her skønne lyse koralfarver, som jeg elsker om sommeren. Så mangler vi bare solen og varmen. Og jeg har gjort mit bedste for at finde læbestifter i alle prisklasser, så alle kan komme med på sommer-læbestifts-bølgen.

Sommer Læbestifter Koral Too Faced YSL NYX MACDose of Colors i Sorbet

En ny læbestift i min samling er denne fra Dose of Colors, som jeg vist allerede har omtalt et par gange på bloggen. Deres læbestifter er super cremede men også godt pigmenterede. Lige min yndlings kombi. Dette er i farven Sorbet, som er en helt lys koralfarve. Den kan findes på beautybay.com til 121 kr.

Too Faced Melted Lipstick i Melted Coral

Ja, navnet på denne tyder på, at det er en koralfarvet læbestift. Det er den skam også – og en del mere pang-farvet end den fra Dose of Colors. Det er en flydende læbestift, som ikke tørrer mat. Jeg skriver mere om dem lige her, hvis I vil læse med. Den er ret lækker sådan en sommerdag, fordi den er shiny og rar at have på læberne. De kan købes i Sephora til 160 kr.

Yves Saint Laurent Rouge Volupte no. 13

En læbestift, som er i den lidt dyrere ende af skalaen, er denne smukke sag fra YSL. Den er let, pigmenteret og meget shiny. Den kan glide lidt rundt på læberne, hvilket er lidt uheldigt til den høje pris. Men den er bare så smuk – og indpakningen slår alt andet i min samling. De kan købes i Magasin til 260 kr.

NYX Liquid Suede Lipstick i Life’s A Beach

NYX har i deres kollektion af Liquid Suede lavet en hel del vilde farver og der kunne man selvfølgelig også finde en fin sommerfarve i mellem. Denne er mere koral i virkeligheden end på billedet. Den er super pigmenteret og tørrer næsten helt mat. Jeg er rigtig tilfreds med disse og synes de er nemme at arbejde med. De kan findes hos matas.dk og udvalgte butikker til 80 kr.

MAC Lipstick i Sunny Seoul

Jeg tror måske, at jeg har taget en limited edition farve med igen. Det er jeg ked af. Men denne passede bare så perfekt ind, da den er let, ikke specielt pigmenteret og en skøn lyserød-koral læbestift. Men hvis den er limited edition, har MAC sikkert nogle andre gode bud på sådan en læbestift. Denne har en cremesheen finish (hvis I vil lære mere om MAC og deres læbestifts finishes, så klik her!), så den er let og shiny på læberne. Den er derfor nem at arbejde med og kan se helt naturlig ud. I kan måske finde den hos maccosmetics.dk til 165 kr.

Nedenunder kan I se swatches af de fem farver.

Sommerlæbestifter Koral Too Faced YSL NYX MAC
Sommerlæbestifter Koral Too Faced YSL NYX MACJeg glæder mig simpelthen så meget til sommer, så vi kan få gang i den lette og mere farverige makeup. Desuden bliver alt jo lige det skønnere, når vejret er godt. Så lad os håbe på den kommer snart. God søndag!

FØLG BLOGGEN PÅ
Bloglovin’ | Facebook | Instagram

Previous Post Next Post

Leave a Reply

Du vil måske også kunne lide

På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.