fbpx

5 GODE RÅD TIL SHOPPING I UDLANDET

Posted in Guide

guide til shopping i udlandet

Jeg er så heldig at sidde i Tyskland lige nu, hvor jeg er på en skøn ferie med min mor. Og selvom vi har fået set en masse, har vi selvfølgelig også nået at shoppe en smule (eller en del…) Så hvad er mere oplagt end at komme med 5 gode råd til shopping i udlandet, som kan bruges over alt. Jeg har selv en ret udførlig liste af ting, jeg sørger for, før jeg tager afsted – men jeg håber alligevel I kan bruge min råd til noget.

1. Hvilke produkter leder du efter?

Det er jo altid en god start at tænke over, hvad man mangler eller gerne vil finde. Om det bare er en mascara, high-end eller drugstore produkter eller et specielt mærke man leder efter, er det altid godt at give det en tanke. Jeg har været i Tyskland en del gange før, så jeg vidste at jeg skulle gå efter hårsprays og billigere makeupmærker som Maybelline og L’oreal. Og husk her, at der er god mulighed for at finde produkter eller mærker, som ikke er til salg i danske butikker.

2. Læs anmeldelser af produkter, som du overvejer at købe

Hvis man gerne vil prøve noget nyt, kan det være rigtig svært, når man først står i butikken, at gennemskue hvad man skal købe. Sådan har jeg det i hvert fald – især fordi jeg er utroligt bange for at lave fejlkøb. Her er internettet jo ens ven, fordi man kan google alt. Jeg var især interesseret i nogle af de billige tyske makeupmærker som Essence, som jeg googlede på forhånd. Der fandt jeg frem til gode anmeldelser af deres lipliners, mascara og brow gel, som jeg derfor naturligvis købte.

3. Hvor skal du så finde produkterne henne?

Når du ved, hvad du leder efter, er det noget nemmere at google sig frem. Jeg fandt for eksempel ud af, at jeg både kunne få Jo Malone (yes – en ny parfume til mig!) og LUSH i Nürnberg, hvor jeg havde en dag til shopping. Jeg plejer at tænke over diverse mærker, som jeg kender eller tjekker stormagasiner ud i den by, jeg skal til. Så har jeg altid et overblik over, hvilke ting jeg tilfældigvis kan støde ind i.

4. Find hjemmesider, onlineshopping og sammenlign priserne

Og når jeg nu roder rundt på alle de hjemmesider, så tjekker jeg altid priserne. Til turen til Tyskland kiggede jeg på MAC, Rossmann, DM og Douglas. Her kunne jeg se deres aktuelle priser og så sammenligne med hvad jeg kunne finde i Matas. Jeg gider nemlig ikke købe noget med hjem som alligevel er billigere herhjemme. Jeg fandt så derfor ud af, at MAC er en smule billigere i Tyskland, men især de billige mærker er gode at købe. Også deodoranter og hårprodukter kan man spare en masse på – så det har jeg naturligvis fyldt min kuffert med.

5. Find butikker tæt på hvor du skal bo og være forberedt på at skulle i mere end en

Endnu en gang kan man bruge hjemmesider som sin hjælper, når man skal finde frem til butikker i nærheden af, hvor man skal bo. Dette gør jeg altid, så jeg har en idé om, hvor jeg skal lede. Jeg bliver nemlig altid så ærgerlig, når jeg kommer hjem fra en tur og har glemt noget. Husk dog på, at man ikke kan forvente alt er på lager og vær derfor forberedt på, at du skal besøge nogle af butikkerne flere gange. Jeg har selv været to gange i DM for at prøve at finde nogle bestemte produkter. Så er det altid godt at vide hvor der tilfældigvis ligger en anden butik.

Når jeg sidder og skriver alt dette ned, lyder min shoppingture virkeligt besværlige. Men ærlig talt er det jo noget, som jeg altid gør. Jeg elsker at bruge internettet som min personlige guide og på den måde er jeg sikker på, at jeg får købt de ting, jeg gerne vil. For der er intet så overvældende som at stå i en fremmed by og ikke vide hvor man skal starte. Denne guide fulgte jeg desuden også, da jeg skulle til New York, fordi jeg vidste der var virkelig mange muligheder. Så selvom jeg er lidt vanvittig, når det kommer til shopping, håber jeg I bare kan bruge et par stykker af mine råd. God søndag til jer alle!

 

FØLG BLOGGEN PÅ
Bloglovin’ | Facebook | Instagram

29. maj 2016
/
Previous Post Next Post

Leave a Reply

Du vil måske også kunne lide

På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.