fbpx

6 hverdagslook fra august

Posted in Makeup look

Hverdags makeup look

Jeg prøver noget nyt på bloggen i dag – nemlig at dele 6 hverdagslook fra august måned. Fordi her på bloggen deler jeg ofte det overdrevne makeup, som man måske ikke går rundt med hver dag. Og i virkeligheden er jeg ikke den store makeupfanatiker i hverdagene, hvor det nogle gange skal gå lidt stærkere og ikke har hele dagen til at sidde og blende. Så her kan I se en kort gennemgang af seks makeuplooks, som jeg har lavet i august måned.

Hverdags makeup look Hverdags makeup look

Hverdags makeup look

Look med MakeupGeek på øjenene og MAC på læberne

Her har jeg lavet et simpelt look med lidt øjenskygger fra MakeupGeek – Peach Smoothie, Creme Brulée og Frappé i globelinjen. In The Spotlight over hele øjenlåget.
På mine læber er MAC Kinda Sexy – en af mine favoritter.

LÆS OGSÅ: Disse 5 læbestifter skal du eje fra MAC

Hverdags makeup look

Simpelt look med minimalt makeup

Her har jeg kun brugt mascara på de øverste vipper og så en hvid eyeliner fra NARS i den våde kant. Sammen med en fejlfri hud, hvor jeg har brugt Make Up For Ever HD Stick Foundation og Anastasia Brow Wiz i Medium Brown. På læberne er Gerard Cosmetics læbestift i Nude.

Hverdags makeup look

Et smokey look

Kreeret med mine favoritter fra MakeupGeek. En god blanding af Creme Brulée, Frappé og Cocoa Bear. På mine vipper er min all-time favorit mascara – Maybelline Lash Sensational Waterproof Mascara. På mine læber er MAC Syrup og highlighteren er Pearl fra Becca.

LÆS OGSÅ: BECCA HIGHLIGHTERS 

Hverdags makeup look

Simple øjne, men knald på læberne

Her har jeg haft fokus på mine læber, som bærer den smukkeste læbestift fra Make Up For Ever i M301. På øjenene har jeg bare min bronzer, Too Faced Chocolate Soleil Bronzer i globelinjen og min favorit mascara. Her har jeg også brugt en klassiker i samlingen, Rimmel Lasting Finish Foundation.

Hverdags makeup look

Super simpelt look til en kedelig bustur

Når jeg ikke skal noget særligt, men stadig udenfor en dør, er dette mit look. Jeg har foundation, concealer og bronzer på. På øjenene har jeg måske en lille smule i globelinjen og så mascara. På læberne har jeg duttet NARS Audacious Lipstick i Brigitte på læberne. Meget simpelt.

LÆS OGSÅ: MAYBELLINE LASH SENSATIONAL WATERPROOF

Hverdags makeup look

Et festligt look til Urban Decay event

Jeg skulle jo med til event hos Urban Decay og derfor måtte jeg give den lidt mere gas. Jeg har lavet et varmt smokey eye med farver fra MakeupGeek og MAC samt en winged eyeliner med Lancôme Grandiose Liner, som er så uhyggeligt god. På læberne har jeg en ny favoritkombo – MAC Blankety og Dose of Colors Sorbet.

LÆS OGSÅ: Fem øjenskygger til globelinjen

Jeg håber, at I kunne lide den her slags indlæg. Jeg synes det er en sjov måde, at dele lidt mere makeuplooks, som de fleste måske kan relatere til. Så det kan sagtens være noget jeg deler igen.

FØLG BLOGGEN PÅ
Bloglovin’ | Facebook | Instagram

28. august 2016
/
Previous Post Next Post

Leave a Reply

Du vil måske også kunne lide

På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.