fbpx

DAGENS TIP: PHILOSOPHY RENEWED HOPE IN A JAR

Posted in New in (shopping)

philosophy renewed hope in a jar for the holidays night

Jeg var i Magasin i sidste uge, hvor jeg tilfældigt faldt over denne gaveæske fra Philosophy.
Philosophy er et mærke, som er kommet til Danmark og Magasin i løbet af året. Det er ret kendt i USA og jeg har været vild med at prøve deres produkter. Jeg havde både deres Microdelievery Exfoliating Wash og Purity Cleanser før disse produkter og siden jeg har været glad for dem, tog jeg også chancen med disse. Desuden var der en endnu bedre grund til, at jeg købte denne gaveæske – nemlig prisen. Denne gaveæske var sat ned fra 375 kr. (så vidt jeg husker) til kun 87,50 kr. Det var simpelthen for godt til at lade være.

philosophy renewed hope in a jar for the holidays in a jar day night

Der er tre produkter i gaveæsken – alle i rejsestørrelse. Der er Renewed Hope in a jar, som er dagscremen på 15 ml (fuld størrelse er 60 ml) , Renewed Hope in a jar night, som er en ekstra fugtgivende natcreme på 15 ml (fuld størrelse er 60 ml) og Renewed Eye Hope på 7 ml (fuld størrelse er 15 ml). Derved får man en fuld fugtrutine i denne gaveæske, hvilket er fantastisk – man slipper nemlig for et eller flere produkter, som man ikke helt ved hvornår man nogensinde skal få brugt.

Øjencremen har den bedste “value for money”, da man faktisk får næsten halvdelen i denne gaveæske sammenlignet med en normal størrelse Renewed Eye Hope, som koster 335 kr. hos Magasin. Du får derfor i princippet produkt for 156 kr. i denne ene øjencreme. Jeg har ikke prøvet den endnu – men jeg glæder mig!

philosophy renewed hope in a jar for the holidays in a jar day night
philosophy renewed hope in a jar for the holidays in a jar day nightDagcremen skulle være en let og luftig fugtighedscreme, som stadig sørger for at holde huden gennemfugtet. Det er virkelig hvad jeg har brug for i disse kolde tider – min hud har slet ikke været glad for det store vejrskifte og jeg har fået tør hud rundt omkring min næse. Men min fugtighedscreme må heller ikke være for tung, da det så kan være svært at lægge makeup ovenpå. Jeg glæder mig til at få testet denne af i næste uge, hvor jeg tager på ferie en uge. En fuld størrelse koster 345 kr., så disse 15 ml svarer til 86,25 kr.

Det sidste produkt er natcremen, som skal gennemfugte i løbet af natten og samtidig give en strålende hud. Endnu et skud af fugt, som jeg virkelig trænger til. Lige nu har jeg ikke en særskilt natcreme, men det er noget jeg har overvejet flere gange at indføre i min rutine. Min hud er nemlig tit dehydreret og kunne godt bruge en creme, som kan arbejde natten over. En fuld størrelse på 60 ml koster 395 kr., så 15 ml svarer altså til 98,75 kr.

philosophy renewed hope in a jar for the holidays in a jar day night

Jeg har ikke afprøvet produkterne ordentligt endnu, da jeg gemmer dem til næste uge, hvor jeg tager en uge til New York. Jeg tænker at størrelsen kommer til at passe perfekt og så slipper jeg for at slæbe alt for store produkter med derover og hjem – der skal jo helst være god plads til nogle nye indkøb.
Men værdien af gaveæsken, som kostede mig 87,50 kr. kan ikke diskuteres. Der er produkt for 341 kr. modregnet de fulde størrelser af produkterne. Det må derfor siges at være et kanon godt tilbud – og hvis I har muligheden vil jeg helt sikkert sige, smut ned i jeres Magasin og se om I kan finde denne skønne gaveæske! Og ellers vil jeg anbefale et smut forbi Magasin.dk, hvor I kan se nærmere på de skønne produkter fra Philosophy!

Følg med på
logo_b

19. januar 2016
/
Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Frederikke

  Tak for tippet. Ønskede mig gaveæsken i julegave og nu hvor den var sat endnu længere ned, så ville det jo næsten være for dumt ikke at købe den. ❤️ Simpelhen hen en vidunderlig blog du har, vil næsten gå så langt og sige at det er min yndlings blog! Dine indlæg virker så profesionelle pg billeder og tekst er i god kvalitet..

  Ville lige tippe dig om at nyx snart kommer til Dk i en fysisk butik så vidt jeg forstod. Klara Holm (youtuberen) fortalte ihvertfald om det i hendes seneste video 🙂

  22. januar 2016 at 18:51
  • Reply JohanneKristensen

   Hvor er jeg glad for, at jeg kunne hjælpe! Synes selv det var et kanon tilbud, som alle burde få deres fingre i.
   Og jeg er vild med deres fugtighedscremer. De er virkelig gode ☺️
   Tusind mange tak for rosen – det betyder virkelig meget for mig!
   Jeg har set NYX kommer til København – så spændende! Jeg er spændt på at se hvad priserne bliver. Og om de kommer til resten af Danmark.

   23. januar 2016 at 22:28

  Leave a Reply

  Du vil måske også kunne lide

  På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.