fbpx

NEW IN: læbestifter fra MAC, NARS og NYX

Posted in New in (shopping)

NARS NYX MAC læbestifter anmeldelse køb dansk blog swatchEfter både at have været i New York og Magasin (favoritstedet!), har jeg fået anskaffet mig lidt flere læbestifter – for det er virkelig mit yndlingsprodukt lige i tiden. Kender I det? Det skifter hele tiden hvad jeg har lyst til at købe; nogle måneder er det highlighters, så er det foundations og lige nu er det altså læbestifter. Så her får I lige et samlet indlæg om fem nye produkter, jeg har fået skrabet til mig.

NARS NYX MAC læbestifter anmeldelse køb dansk blog swatchJeg har for det første købt endnu en NARS Audacious Lipstick i farven Catherine. Disse læbestifter er klart nogle af mine yndlings. De har en fantastisk pigmentering, blødhed og holdbarhed. De er så rare at have på læberne og har et kæmpe udvalg af farver. De er dog lidt dyre, så jeg har kun samlet syv styks indtil videre. Men der kommer nok lidt flere til hen af vejen. De er svære at sige nej til! De kan købes hos Sephora i København eller NARScosmetics.eu til ca. 220-250 kr.

Så har jeg også fået fat i NYX Liquid Suede, som jeg købte i New York. Jeg stod længe og kiggede på NYX, for ved jo de laver nogle virkeligt lækre produkter. Og først havde jeg mine øjne på deres Matte Lip Creams, men jeg syntes desværre ikke de swatchede særlig godt på min hånd. Så jeg købte disse to i stedet – det er i farverne Tea & Cookies og Life’s A Beach. De er virkelig lækre på læberne og jeg er igen blevet positivt overrasket over et produkt fra NYX. De kan købes flere steder på nettet, men de er også kommet i Matas Fields – og så vidt jeg ved, kommer det både på deres webshop og ud til flere butikker senere på året.

Til sidst er der to nye læbestifter fra MAC – jeg kan bare ikke stoppe med at købe disse. De har sådan en god overskuelig pris, hvor jeg ikke føler det er et særligt stort køb, når jeg nu bare lige køber en. (Det er så lidt problematisk, hvis man så tænker den tanke flere gange om måneden.) Disse to nye er i farverne Honeylove og Rebel.
Honeylove er en matte finish i en god nude farve, som ikke er alt for lys og heller ikke for brun. Jeg har aldrig lagt mærke til denne farve før, men da jeg så den i butikken, vidste jeg bare, at jeg måtte eje den. Fordi den er mat, har den også en rigtig god pigmentering og holdbarhed på læberne.
Rebel er en satin finish, som har den her flotte mørkelilla farve. Den ligner lidt Sin, som jeg også har – denne er bare en smule lysere, hvilket kun gør den endnu flottere. Det er måske ikke den helt optimale forårsfarve, men det bliver jo heldigvis efterår og vinter igen.
De kan købes hos MAC eller på maccosmetics.dk

Se billedet nedenunder for swatches:
NARS NYX MAC læbestifter anmeldelse køb dansk blog swatch
Tak fordi I læste med – og skynd jer så ned og køb nogle nye læbestifter. For det mangler vi allesammen altid!

Følg med på BLOGLOVIN’ og FACEBOOK

16. februar 2016
/
Previous Post Next Post

6 Comments

 • Reply Camilla

  Honeylove er simpelthen så flot en farve! Den skal jeg vist have kigget lidt nærmere på 😛
  Hav en dejlig dag (:
  http://cammi.dk

  16. februar 2016 at 10:48
  • Reply JohanneKristensen

   Den er så flot! Blev også helt fanget af den, da jeg så den. De har også en lignende farve, der hedder Yash. Den tror jeg også, at jeg må eje på et tidspunkt 😀

   Og i lige måde 🙂

   16. februar 2016 at 12:22
 • Reply Kamilla Brun

  Åh, jeg får helt lyst til at shoppe!
  Er hel vild med Nyx, Life’s A Beach og Rebel fra Mac – det er jo sådan nogle smukke farver!!!
  Nyx Liquid Suede, de er ligesom en liquid lipstick, ikke? (-:

  Knus

  16. februar 2016 at 14:48
  • Reply JohanneKristensen

   Jeg er virkelig også vild med mine nye køb. Især dem fra NYX, fordi de er så anderledes end hvad jeg ellers ejer.
   Det er en slags liquid lipstick – men de tørrer ikke helt så voldsomt som andre. Så de smitter stadig en smule af, men til gengæld er de rare at have på læberne 🙂

   16. februar 2016 at 19:16
 • Reply Mia // www.blogaboutmia.dk

  Virkelig lækre farver 🙂 <3

  20. februar 2016 at 16:28
 • Leave a Reply

  Du vil måske også kunne lide

  På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.