fbpx

ANASTASIA BEVERLY HILLS AURORA GLOW KIT

Posted in New in (shopping)

Anastasia Beverly Hills Aurora Glow KitJeg er tosset med Anastasia Beverly Hills produkter – og da jeg så at Aurora Glow Kit’et kunne købes til en vanvittig god pris hos Beautybay.com, måtte jeg slå til. Det er måske ikke en highlighter palette for alle – men jeg tror nu nok jeg skal få brugt de ufatteligt flotte farver. Så læs med, hvis du vil se nærmere på Anastasia Beverly Hills Aurora Glow Kit!

REKLAME

Anastasia Beverly Hills Aurora Glow Kit

Anastasia Beverly Hills Aurora Glow Kit

Jeg klikkede som sagt den her palette hjem fra beautybay.com, da den var sat ned til 183 kr. Ja, 183 kr. for den her palette og gratis fragt. Det var et virkelig godt køb! Nu er den dog tilbage til normalpris til 369 kr., men jeg synes faktisk stadig det er en god pris. De har også Moonchild paletten, som jeg skrev om lige her til 369 kr. Og de to paletter er vel en slags søstre.

Anastasia Beverly Hills Aurora Glow Kit består af seks forskellige highlighter farver i nogle mere specielle nuancer end man normalt ser. De er virkelig farverige og ultra-highlight-agtige. I ved, dem man kan se fra den anden ende af rummet. Jeg tænker at bruge mange af dem til øjenskygger og nogle få som highlighter.

Mine favoritter er Eclipse, Helia og Orion. Nedenunder kan I se alle farverne swatched på min arm. Billedet er taget med blitz, så jeg virkelig kunne give jer den fulde effekt af farverne. Som I kan se er de super shiny og pigmenterede.

Anastasia Beverly Hills Aurora Glow Kit Swatches

Jeg er faktisk langt mere fascineret af den her palette, end jeg troede jeg ville være. Det var bare så svært ikke at klikke den hjem til den pris. Og jeg er glad for jeg tog chancen! Farverne er super smukke og jeg tror allerede jeg vil bruge den i min makeup i aften. Måske bare som øjenskygge? Må i hvert fald prøve den!

Kunne du lide dagens indlæg? Så glem ikke at følg bloggen på de sociale medier!
FØLG BLOGGEN PÅ
Bloglovin’ | Facebook | Instagram

Previous Post Next Post

Leave a Reply

Du vil måske også kunne lide

På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.