fbpx

ANASTASIA BEVERLY HILLS | Nicole Guerriero & Moonchild

Posted in Anmeldelser

Anastasia Beverly Hills Moonchild Nicole Guerriero DanmarkJeg har glædet mig til at dele disse to smukke, smukke paletter med jer fra Anastasia Beverly Hills. Jeg har nemlig fået fingrene i Anastasia Beverly Hills x Nicole Guerriero paletten – og samtidig klikket Moonchild paletten med hjem.

Det var lidt et impulskøb fra min side, men jeg har altså drømt om Moonchild paletten siden den kom. Så nu var det på tide, at jeg fik prøvet deres famøse Glow Kits… Læs videre, for at høre mine tanker om dem begge!

LÆS OGSÅ: MAC Extra Dimension Highlighters | Show Gold & Double Gleam

Anastasia Beverly Hills Moonchild Palette Danmark

Anastasia Beverly Hills Moonchild Glow Kit

Jeg har virkelig været fascineret af Moonchild paletten siden jeg så den online første gang. Det er en ret speciel highlighter palette, fordi farverne har den her duochrome effekt, så de skifter farver alt efter hvordan du kigger på dem. Det er ret flot – og endnu bedre, det er et Glow Kit med rigtig mange helt lyse farver, som kan bruges af en lys person som mig.

På mine swatches nedenunder er det lidt svært at fornemme farveskiftet, men det er meget tydeligt i virkeligheden. De er meget i stil med den der holographic tendens, man ser mange makeupbrands komme med nu. Jeg er selv helt vildt forelsket i Blue Ice, Pink Heart og Lucky Glover. Men som I kan se på mine swatches nedenunder, ville jeg faktisk kunne bruge alle seks farver – hvilket jeg er vild med!

Anastasia Beverly Hills Moonchild Palette Danmark Anastasia Beverly Hills Moonchild Palette SwatchesAnastasia Beverly Hills Nicole Guerriero Palette

Anastasia Beverly Hills Nicole Guerriero Glow Kit

Den her palette var uden tvivl et impulskøb – men også det der retfærdiggjorde, at jeg kunne købe Moonchild. Jeg så denne video fra Jeffreestar (og man kan mene hvad man vil om ham, men han er bleg som mig) og jeg kunne se, hvordan farverne egentlig fungerede fint på hans hud. Så jeg tog chancen og bestilte den, selvom den er meget gylden.

Men hold nu op, hvor er den her dog smuk! Det kan godt være, at nogle af farverne er lidt for mørke, men så vil jeg bare bruge dem som øjenskygge. De er super pigmenterede, bløde og ser nærmest våde ud på huden. Det er derfor på ingen måde en highlighter palette til jer, som godt kan lide det naturlige look.

Jeg er selv utroligt vild med Kitty Kat, Forever Young og Forever Lit. Forever Lit er samtidig fantastisk at blande med de mere dybe farver for at tilpasse dem min hudtone. Farverne ser lidt glitrende ud, når de bliver swatched – men synes på ingen måde, at de ser glitrende ud i ansigtet. Se mine swatches nedenunder.

Anastasia Beverly Hills Nicole Guerriero PaletteAnastasia Beverly Hills Nicole Guerriero Palette Swatches

Anastasia Beverly Hills til Danmark

Og nu til hvordan jeg har købt dem og hvor meget jeg har betalt. For de her er limited edition paletter – og så vidt jeg ved, kun sælges i USA. Moonchild paletten kan vist endda kun findes på anastasiabeverlyhills.com. Så det er selvfølgelig derinde jeg har købt dem begge. Siden er amerikansk og man kommer til at betale told.

Jeg har købt disse to Glow Kits til 40 dollars stykkket plus en fragt fra USA på 17,95 dollars. Jeg har derfor købt for ca. 680 kr. – og oveni det skal jeg betale importgebyr og 25% moms. Man kan hurtigt regne den pris ud inde på toldpriser.dk, hvor jeg kan se at jeg skal betale ca. 330 kr. i importgebyr og moms. Det giver en samlet pris på 1007 kr. og altså 504 kr. pr Glow Kit med fragt. Det er en pris, som jeg synes var acceptabel og derfor købte jeg dem.

Jeg bestilte dem om onsdagen, de blev afsendt fredag og de kom med posten om mandagen, så man får også en vanvittig hurtig levering, når man betaler for så dyr en levering. Og så skal man lige være opmærksom på, at de kommer med FedEx, som først sender toldregningen efter du har modtaget varerne. Nok også derfor de kan give så hurtig og nem levering.

LÆS OGSÅ: MIN HIGHLIGHTER SAMLING

For mig har de været alle pengene værd – og jeg er glad for at have to Glow Kits i min samling nu. Der er nu noget med Anastasia Beverly Hills. De får lavet nogle helt fantastiske produkter, som jeg tror de fleste drømmer om i deres samling. Nu kan jeg i hvert fald gå en skinnende fremtid i møde med disse to.

FØLG BLOGGEN PÅ
Bloglovin’ | Facebook | Instagram

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Liv Birkeholm

  hej Johannne!

  Ville bare lige nævne at hvis du ikke var klar over det findes der en hjemmeside kaldet finestcosmetics.dk som er den scandinaviske forhandler af Anastasia beverly hills, hvor du kan købe de fleste af deres produkter. Jeg har selv lige her i dag bestilt Anastasia Beverly Hills Nicole Guerriero Glow Kit og tror nok de sender dem fra Svergie så der skulle helst ikke komme told på.

  13. april 2017 at 23:09
  • Reply JohanneKristensen

   Hej Liv,
   Tusind tak for din kommentar! Jeg kender faktisk godt siden, men det er vist de samme mennesker, som sørger for det danske marked. Så Nicole Guerriero paletten er jo faktisk også lige kommet til Sephora i Danmark. De mangler dog stadig Moonchild – tror måske den er eksklusiv på det amerikanske marked, så der må man slippe told for at få den 🙂 Men det er altid godt med et alternativ, så man ikke skal betale moms og importgebyr! 😀

   14. april 2017 at 08:53
  • Reply dans

   er det den ægte vare man får i den side? eller er det fake.

   25. maj 2017 at 14:33
   • Reply JohanneKristensen

    Så længe man køber fra anastasiabeverlyhills.com eller en anden autoriseret forhandler af Anastasia of Beverly Hills er de naturligvis ægte 🙂

    25. maj 2017 at 16:31

  Leave a Reply

  Du vil måske også kunne lide

  På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.