fbpx

Anastasia Beverly Hills MODERN RENAISSANCE

Posted in New in (shopping)

Anastasia Modern Renaissance Swatch DanmarkJeg er gået all in på øjenskyggepaletter over den sidste måneds tid og derfor vidste jeg naturligvis også, at Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance måtte blive min. For hvem er ikke forelsket i disse varme orange/røde øjenskygger i øjeblikket? Jeg er i hvert fald. Så læs min anmeldelse af (endnu) en øjenskyggepalette.

Anastasia Modern Renaissance Swatch Danmark

Anastasia of Beverly Hills Modern Renaissance

Jeg har købt min palette hos beautybay.com og I kan finde den lige her til 346 kr. Altså lige under 350 kr. for 14 øjenskygger i de smukkeste farver, hvor der både er shimmer og matte. Det er den første palette fra Anastasia, som ikke er limited edition. Der er derfor intet stress med at købe den.
Det er min første oplevelse med øjenskygger fra Anastasia of Beverly Hills, så jeg vidste ikke helt hvad jeg skulle forvente. Farverne er dog alle meget bløde, pigmenterede og lette at arbejde med. Der er dog en del “fall-out”, fordi øjenskyggerne er så bløde. Det ved jeg, at nogle simpelthen ikke kan klare. For min skyld gør det ikke så meget, da det i stedet så giver blødere øjenskygger, som er mere pigmenterede.

Denne palette minder i høj grad om Violet Voss Holy Grail, som I kan læse en anmeldelse af lige her og Morphe 35O, som I kan læse en anmeldelse af her! Det er alle paletter med mange varme øjenskygger i rødlige eller orange toner. Jeg overvejer at lave en sammenligning mellem disse tre paletter, når jeg har fået prøvet dem alle lidt mere af. Jeg ved i hvert fald ikke, om det er nødvendigt at eje alle tre.

I kan se swatches her og de er som altid swatchet med fingeren på en bar arm. Det fede ved denne palette er de mange matte farver, som alle sammen er pigmenterede. Den eneste jeg vil sætte en finger på er Warm Taupe, som var mindre pigmenteret. Mine favoritter er klart Love Letter, Raw Sienna, Burnt Orange og Primavera.

Anastasia Modern Renaissance Swatch Danmark Anastasia Modern Renaissance Swatch DanmarkAnastasia Modern Renaissance Swatch Danmark

Jeg drømmer allerede om forskellige looks med denne og KathleenLights har lige vist det fineste look på sin youtubekanal, som jeg helt sikkert vil prøve at lave. Og ellers lave nogle looks, hvor jeg giver den gas med de orange og røde farver. Perfekt her til sommer.
Så hop ind og tjek den ud på beautybay.com – jeg er sikker på, at I ikke vil fortryde det.

FØLG BLOGGEN PÅ
Bloglovin’ | Facebook | Instagram

Indlægget indeholder affiliate links

Previous Post Next Post

2 Comments

  • Reply Maja Nørgaard

    Den ser godt nok mega lækker ud!! Super god anmeldelse af den også!! 🙂

    12. juli 2016 at 22:49
  • Leave a Reply

    Du vil måske også kunne lide

    På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.