fbpx

BEAUTY HAUL | nye produkter i min samling

Posted in New in (shopping)

Beauty Haul Nye ProdukterI dag får I et nærmere kig på nogle af de produkter, som jeg ikke har dedikeret et helt indlæg til her på bloggen. Der gemmer sig nemlig nogle skønne produkter bag dette beauty haul. Eller haul er nok så meget sagt, da det er ting jeg har købt eller fået tilsendt over de sidste par måneder. Men derfor skal de jo ikke glemmes! Så læs med, hvis du gerne vil se lidt nærmere til ovenstående produkter. Der er masser af lækkerier at komme efter!

LÆS OGSÅ: COLOURPOP | mini haul

Beauty Haul Nye ProdukterBeauty Haul Nye Produkter

Beauty Haul – L’oreal, Laura Geller, NARS og Urban Decay

Lad os starte med den eneste foundation, jeg har taget med i dag. Nemlig L’oreal Nude Magique Cushion Foundation. Jeg har kigget på denne foundation længe og besluttede mig endelig for at købe den efter at have prøvet min mors. Den er utrolig let på huden og dækker meget mindre end jeg er vant til. Men jeg er vild med den på hverdage, hvor det hele bare godt må se lidt naturligt ud.

Jeg har været så heldig at få tilsendt en Laura Geller Baked Gelato Swirl Highlighter i Ballerina fra Lookfantastic.dk. Jeg har gerne ville prøve disse highlighters længe – men det er jo altid lidt svært, når man ikke kan købe dem fysisk. Ballerina-farven er en smuk gylden/lyserød farve. Den er lidt mørk til min hud lige nu, men bliver fantastisk til sommer!

Et produkt til læberne, jeg ikke kan få nok af, er NARS Velvet Lip Glide i Bound som er den mest perfekte læbestift. Eller læbestift er det jo ikke rigtig. Det er mere en lipgloss med satin-finish og virkelig pigmenteret. Den lægger sig så flot på læberne, bliver hvor den skal og fungerer samtidig som den perfekte topper på alle nude/pinkish læbestifter. Jeg er kæmpe fan!

Så er der også Urban Decay 24/7 Glide-On Eye Pencil i Oil Slick, som jeg var så heldig at få tilsendt fra Urban Decay op til halloween. Men jeg har jo slet ikke delt den med jer. Det er en sort eyeliner med sølv glitter. Jeg forestiller mig den som den perfekte base under et smokey eye eller under øjet.

Beauty Haul Nye Produkter Beauty Haul Nye Produkter

Beauty Haul – Urban Decay og Velour Lashes

Endnu et produkt fra Urban Decay (fra samme halloween pakken) har sneget sig med. Der er tale om den smukke smukke Urban Decay Moondust Eyeshadow i Ether, som glitrer, er mørkelilla og generelt virkelig lækker. Jeg er begyndt at eksperimentere med disse farver og jeg elsker dem over hele øjenlåget. Enten for sig selv eller under en mørk base. Det gælder lidt om hvor smokey, looket skal være.

Og de smukkeste øjenvipper, som jeg købte i sidste uge! Det er Velour Lashes i See Through og det er de perfekte øjenvipper for mig. Jeg kan bedst lide dem, som har den der cat-eye effekt, hvor de bliver længere og længere. De her er lavet af minkhår, men var ikke specielt dyre. Jeg elsker de lidt dyrere vipper, fordi man virkelig kan se forskel. Især på hvordan hårene krydser hinanden og giver en langt flottere effekt.

Beauty Haul Nye Produkter Beauty Haul Nye Produkter

Beauty Haul – MAC og Valentino

Og til de to sidste produkter. Lad os starte med den smukke MAC Extra Dimension Highlighter i Soft Frost, som er enhver lyshudet piges drøm. Det er en af de vildeste highlightere i min samling, som skifter farve mellem blå, hvid og lilla på huden. Det lyder ret vildt – men det er så klædeligt på lys hud. Jeg har faktisk også set lignende farver blive brugt på mørkere hudtoner og det ser faktisk mindst lige så vildt ud. Det er desuden en af de fire nye highlightere fra MAC. Jeg har skrevet om to andre lige her!

Til sidst har vi min nye yndlingsparfume, Valentino Donna, som jeg fik i julegave. Jeg har drømt om denne duft længe. Den er klassisk og tung. En rigtig aften parfume. Den er muligvis for overvældende for nogen, men jeg synes den klæder mig så godt. Måske ikke til hverdag – men hvis man skal noget specielt, hvor man gerne vil dufte ekstra kraftigt og godt.

Nedenunder her kan I se swatches af alle tingene, jeg lige her nævnt!

Beauty Haul Nye Produkter

Jeg håber, at I kunne lide dagens indlæg. Det var lidt anderledes i forhold til hvad jeg plejer at skrive. Men nogle gange er det jo godt også at give plads til de produkter, som måske ellers ikke ville få deres eget indlæg. Nyt makeup er jo altid godt – og næsten endnu bedre, når man kan få lov til at snakke om det.

FØLG BLOGGEN PÅ
Bloglovin’ | Facebook | Instagram

Indlægget indeholder affiliate links

Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Line

  iiih.. Off topic.. Men den HÅNDTASKE Johanne? :O Af det lille stykke jeg kan se, er den simpelthen så fin 😀 Dén må jeg lige vide noget mere om – hvor er den fra? 😛
  Åh. Og den parfume har jeg også haft øjne for et stykke tid, den er da bare gude smuk, og lyder lige som en for mig 😀

  13. januar 2017 at 11:06
  • Reply JohanneKristensen

   Hæhæhæh. Du nævner jo selv parfumen og derfor tasken skulle med på billedet. Det er min højt elskede Valentino Rockstud Tote taske ?
   Den er simpelthen så lækker! ?

   13. januar 2017 at 20:17

  Leave a Reply

  Du vil måske også kunne lide

  På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.