fbpx

BeautyBay | de bedste skønhedsbrands

Posted in Anmeldelser

BeautyBay Skønhed Anmeldelse DanmarkDer er ingen tvivl om derude, hvor stor fan jeg er af BeautyBay. Så da jeg fik muligheden for at teste en række af deres mere ukendte “indie” brands indenfor skønhedspleje, sagde jeg naturligvis ja. For hvad er bedre end BeautyBay og skønhedsprodukter?

Jeg elsker at prøve nye produkter og brands af. Det er så spændende at se hvad man egentlig kan få fat i derude. Og især hos BeautyBay – hvor alt min opmærksomhed tit går lige mod makeuppen. Så læs med nedenunder, hvis du også gerne vil lære lidt mere om skønhedsbrands hos BeautyBay.

BeautyBay Skønhed Anmeldelse Danmark

Skønhedsprodukter hos BeautyBay

Yes To Tomatoes Detoxifying Charcoal Facial Wipes er renseservietter, der hjælper med at fjerne makeuppen og gøre huden helt ren. Samtidig har den nogle ingredienser der gør, at den kan hjælpe på uren og fedtet hud. Servietterne er desuden sorte – jeg går ud fra det er på grund af kul ingrediensen og de ser faktisk ret seje ud. Jeg bruger dem her efter en lang dag, hvor jeg ikke orker at fjerne min makeup på andet end en simpel måde.

Cellex-C Hydra 5 B-Complex er et oliefri produkt med et højt indhold af hyaluronsyre. Det hjælper til at binde fugt i huden og samtidig indeholder den B-5 vitamin, som med det samme giver huden en silkeblød overflade. Jeg har været vild med dette produkt om aftenen før min natcreme. Jeg mangler virkelig fugt i huden og den her har indtil videre imponeret.

nugg Intense Lip Boosting Mask er en fugtighedsmaske til læberne, som består af shea butter og kokosolie. Den skulle hjælpe både med fugten, men også med mere fyldige, friske læber med færre rynker. Jeg er vild med alt fugt til læberne – og især masker!

Antipodes Avocado Pear Nourishing Night Cream er en naturlig anti-age fugtighedscreme, som bruges om natten. Den indeholder en masse af de her gode ingredienser, som gennemfugter og sørger for, at huden ser så ung ud som muligt. Jeg har desværre ikke fået testet denne af endnu, men jeg glæder mig til at prøve den.

LÆS OGSÅ: Efterårsønsker fra Beautybay

Sister & Co Coconut Oil er ren, urefineret kokosolie, som kan bruges til de fleste ting. Jeg elsker selv kokosolie til at fjerne min vandfaste mascara med, men har også hørt rigtig godt om det som både fugtighedscreme og hårkur. Jeg glæder mig til at teste denne nærmere – min hud og hår kunne i hvert fald godt bruge et boost af fugt.

Colleen Rothschild Radiant Cleansing Balm er en cleanser i fast form, som man bruger til at fjerne makeup og skidt med. Jeg har prøvet denne et par gange og er ret vild med konsistensen. Den er let at bruge og fjerner makeuppen super nemt. Samtidig virker den ikke for skrap til min hud.

Original & Mineral Seven Day Miracle er en hårmaske, som efterlader håret blød og glat efter en gangs brug. Hvis man bruger den ugentligt får man hår, der holder sig pænere mellem klipningen. Jeg har kun prøvet den her en gang og tør derfor ikke komme med min mening endnu.

Body Blendz Coffee Scrub er en scrub til huden lavet af kaffebønner og ellers helt naturlige ingredienser som olie, sukker og salt. Jeg elsker idéen 0m en helt naturlig scrub til huden – jeg har dog ikke prøvet den her af endnu. Jeg tror på, at med helt naturlige ingredienser, skal man gerne bruge den lidt hurtigt. Selvom posen kan forsegles, som hjælper en helt del på at holde produkterne friske.

LÆS OGSÅ: MORPHE 35O | hos beautybay.com

BeautyBay Skønhed Anmeldelse Danmark

Så kom jeg igennem de otte produkter, jeg har fået lov at teste. Jeg er vild med rigtig mange af dem og det har helt sikkert åbnet mine øjne for BeautyBay og deres skønhedsunivers. Mange af disse mærker kendte jeg ikke engang og det må jeg lave om på. Og alt jeg har prøvet, har helt sikkert imponeret mig. Jeg håber, at vejen til bedre hud for mig starter lige her!

FØLG BLOGGEN PÅ
Bloglovin’ | Facebook | Instagram


Produkterne er modtaget som gave og indlægget indeholder affiliate links

Previous Post Next Post

Leave a Reply

Du vil måske også kunne lide

På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.