fbpx

BEAUTYSHOPPING I NETTO

Posted in Guide

netto_skønhed_køb_tip_tilbud_beautyJeg handler en hel del i Netto.. Både fordi det er billigt og fordi den ligger lige ved siden af min lejlighed. Og af den årsag har jeg god mulighed for at støve diverse skønhedshylder igennem et par gange om ugen – og ofte er der nogle virkelig gode tilbud. Netto ligger nemlig, af en eller anden årsag, tit inde med få produkter, som så er sat voldsomt ned. Disse ting har alle kostet mellem 8 og 25 kr.

Garnier Moisture Nourish dag creme er faktisk den dyreste af disse ting. Den koster 25 kr., men er til gengæld en creme, man næsten altid kan finde i (min) Netto. Jeg kan virkelig godt lide denne creme, når jeg er løbet tør for min Embryolisse Lait Creme og ikke føler for at give 200 kr. for en ny lige med det samme. Denne creme fugter min hud og den fungerer fint med makeup ovenpå.

Vaseline blev jeg nød til at købe, da jeg så den var i et smart lille bæger. Hvad jeg vil bruge den til, ved jeg ikke helt. Kan godt lide noget nemt at putte på læberne, hvis man f.eks. ikke orker at have farve på læberne, men gerne vil have det lidt glossy look. Ellers må jeg i gang med at eksperimentere lidt. Denne kostede 10 kr.

Vaseline Intensive Care Essential Healing er en body-lotion, som bare så virkelig interessant ud – tænkte jeg måtte eje den. Den skulle have nogle Vaseline Jelly Drops i sig, som skulle gøre den ekstra fugtgivende og samtidig er den non-greasy, hvilket jeg er en kæmpe fan af! Denne kostede kun 8 kr. og er lidt sur på mig selv over, at jeg ikke købte to, for nu er de udsolgt.

Dove Silky er også en body lotion (ja, går igennem en fase i øjeblikket), som jeg har prøvet, da min mor havde købt den. Synes den virkede fantastisk og tørrede med det samme. Jeg er slet ikke gode venner med produkter, som klistrer i for lang tid efter påførelsen. Denne nåede jeg desværre at købe i Føtex på tilbud til 39 kr en uge før, jeg så den i Netto til 15 kr., så nu har jeg to. Men 15 kr. er virkelig også en god pris, synes jeg.

Neutral Bar Soap købte jeg, da jeg kæmper med at gøre min BeautyBlender helt ren – og mange skriver på nettet, at en bar soap kan gøre tricket. Så da jeg så denne uden parfume og diverse ting, var det jo oplagt. Fik en pakke med to sæber i til 10 kr. (Og ja, den virker fantastisk til at gøre en BeautyBlender ren!)

Alle disse ting kom samlet til at koste 65 kr. Det må da siges at være en god pris!

netto_skønhed_køb_tip_tilbud_beautynetto_skønhed_køb_tip_tilbud_beauty

21. oktober 2015
/
Previous Post Next Post

Leave a Reply

Du vil måske også kunne lide

På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.