fbpx

BECCA HIGHLIGHTERS

Posted in Anmeldelser

Becca Highlighter Opal Champagne Pop Moonstone Pearl Swatch DanmarkHighlighterne fra Becca er uden tvivl mine favoritter af alle de former for highlighters jeg har prøvet. Derfor tænkte jeg, at det da var på tide at dele min lille samling – især fordi der er kommet to nye til efter min ferie i New York. Jeg ved også, at det er et af de mest omtalte mærker i makeup universet lige nu!

Grunden til, at highlighterne er så kendte er, at de har en anderledes konsistens end noget andet pudderprodukt, jeg før har haft. De er enormt bløde og virkeligt pigmenteret, samtidig har de intet tydeligt glitter, som aldrig rigtig er helt godt, når man skal bruge det i ansigtet – for glitter bliver aldrig hvor det skal(!) De er virkelig skønne at arbejde med og fordi de nu sælges i rigtig mange farver, er man næsten garanteret at kunne finde en farve der passer til ens hudtone. Lad os kigge på de nye i samlingen.

Becca Highlighter Opal Champagne Pop Moonstone Pearl Swatch DanmarkDen der ses ovenfor er Moonstone, som er den highlighter, jeg har drømt om længst. Da jeg købte min første highlighter fra Becca købte jeg Opal, fordi jeg troede det var den rigtige for mig. I virkeligheden er den nok en smule for mørk til min lyse hud, men jeg fik aldrig rigtig taget mig sammen til at købe dens lysere søster, som Moonstone må siges at være. Den har stadig gyldne undertoner, men den er lysere – og jeg kan slet ikke vente med at tage den i brug.

Nedenunder ses Pearl, som er den nyeste highlighter fra Becca. Den har en kold, sølv-hvid farve som jo er perfekt til lys hud. Jeg kan samtidig rigtig godt lide, at den ikke er gylden – for det er faktisk ikke voldsomt mange highlightere, som er kolde i tonen. Jeg tror måske jeg har en anden – og den er fra Chanel. Nikkietutorials har brugt denne en hel del og derfor blev jeg overtalt til at måtte eje den, for den så fantastisk ud på hendes hud – selvom det gør alt vist.
Becca Highlighter Opal Champagne Pop Moonstone Pearl Swatch DanmarkBecca Highlighter Opal Champagne Pop Moonstone Pearl Swatch DanmarkOvenfor ses de fire farver swatched på min arm – Champagne Pop nævnte jeg i mine fem favorit highlighters – og som skrevet tidligere, er Opal min ældste i samlingen. Når man kigger på disse to, kan man godt se at både Moonstone og Pearl er en hel del lysere og især Pearl skiller sig meget ud. Den glæder jeg mig utroligt meget til at prøve.

Heldigvis er Becca highlighters blevet meget nemmere at få fat i over internettet, hvor de både kan fås hos Cultbeauty.co.uk til ca. 320 kr. stykket. Og ja – det er virkeligt dyre highlighteres, men jeg er jo en kæmpe fan af makeup og så lærer man (desværre) at lukke øjnene for nogle af disse ret voldsomme priser.

Becca Highlighter Opal Champagne Pop Moonstone Pearl Swatch Danmark Becca Highlighters Opal Champagne Pop Moonstone Pearl Swatch Danmark

 

Følg med på
logo_b

Indlægget indeholder affiliate links.

4. februar 2016
/
Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Vanessa

  Pearl er den bedste highlighter. Den er bare perfekt til os med lys hud! 😀

  4. februar 2016 at 14:32
  • Reply JohanneKristensen

   Ja, den er virkelig smuk! Jeg glæder mig virkelig også til at få den taget i brug. Nu har jeg jo bare købt så meget makeup, at jeg nærmest ikke ved hvor jeg skal starte ??

   4. februar 2016 at 14:55

  Leave a Reply

  Du vil måske også kunne lide

  På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.