fbpx

BEDSTE I 2017 | Alle de bedste beauty produkter!

Posted in Guide

Bedste i 2017 skønhedsfavoritter

Reklame

Vi er trådt godt ind i 2018 og jeg håber, I alle havde et fantastisk nytår og er kommet godt ind i året. Jeg havde selv en skøn nytårsaften, men herefter har den mest stået på eksamenslæsning og eksamen. Jeg håber, at der er andre derude end mig, som bliver helt lagt ned af eksamen i januar måned. Og derfor er jeg nok heller ikke super aktiv herinde på bloggen – men jeg lover at vende stærkt tilbage!

Men lad os nu få kigget på de produkter, der har været de bedste i 2017. Det har faktisk været utroligt nemt at vælge dem – for i virkeligheden er jeg et kæmpe vane mennesker. Jeg øver mig stadig i at blive bedre til at prøve nye ting, men skal jeg noget vigtigt og specielt, så holder jeg mig altid til mine klassikere! Og det er dem, jeg kommer til at snakke om i dag…

Bedste i 2017 Huda Beauty Clinique Nars

Morphe x Jaclyn Hill Palette

Et af årets mest omtalte paletter, som jeg brugte alt for mange penge på at købe hjem fra USA og nu kan findes rigtig mange steder. Men pyt! For den her palette er fantastisk, især til prisen! Den har en masse matte farver og jeg finder den altid frem, hvis jeg mangler en god brun til at blende andre farver ud med.  I kan læse min anmeldelse af den lige her! I kan finde paletten hos f.eks. Beauty Bay (reklamelink), når den altså ikke lige er udsolgt…

Clinique High Impact Lash Elevating Mascara

Når jeg finder en mascara, jeg elsker – så ved jeg det som regel allerede den første gang, jeg bruger den. Jeg har verdens mest besværlige øjenvipper (læs mere om hvad jeg gør med dem her!), så når jeg finder en mascara, der får dem til at være bukket hele dagen og generelt se flotte og fyldige ud, så ved jeg at jeg har fundet en favorit.  I kan læse mere om mascaraen her i et tidligere indlæg og I kan købe den hos Feel Unique (reklamelink) eller Matas (reklamelink).

NARS Soft Matte Concealer

En concealer, som virkelig har slået benene væk under mig er denne. Så lækker, cremet og nem at bruge. Den ser vildt naturlig ud og du kan både blende den ud med din finger, beauty blender eller børste. Jeg vil anbefale den her til alle – også jer, som er bange for concealere i små krukker (som jeg også var før!). I kan læse min oprindelige anmeldelse af den her! Og I kan købe dem hos blandt andet Feel Unique (reklamelink).

Huda Beauty Lip Strobe

Den her lip gloss fik mig overtalt til, at lip gloss faktisk ikke er helt forfærdeligt. Jeg har ellers haft en frygt for dem i mange år. Men den her er så smuk på læberne og giver virkelig effekten af større læber. Og så har den glitter i sig. I kan læs mere om Huda Beauty lige her! Og I kan finde hendes smukke lip strobes lige her hos Cult Beauty (reklamelink)

Bedste i 2017 - Huda Beauty Duff LashesBedste i 2017 Estee Lauder Urban Decay

Duff Lashes Au Natural

Mine absolut favorit øjenvipper, som redder mig hver gang. De sidder perfekt på øjet, ser “naturlige” ud og passer bare perfekt til min øjenform. Jeg får altid komplimenter med dem på og hold da op, de kan genbruges mange gange. Jeg er stadig på kun på andet par af denne vippe og de holder så fint. I kan læse mere om dem her og købe dem her! (Og støt dem, det er seje danske piger, der står bag!)

Estée Lauder Double Wear Foundation

Jeg er ikke sikker på, at den her nogensinde rykker sig væk fra at være min favorit… Jeg elsker dækkeevnen, måden den lægger sig på huden på og holdbarheden. Jeg bruger den ALTID, når min makeup skal holde længe og jeg havde den naturligvis også på nytårsaften. I kan læse lidt mere om den her! Og så kan I blandt andet købe den hos Feel Unique (reklamelink). Psst, bemærk hvor meget der er at spare ved at købe den online…

Urban Decay Self-Adjusting Complexion Primer

Den her primer er helt fantastisk og jeg har været forelsket i den siden jeg købte den tilbage i juli måned. Den giver den vildeste effekt på huden og fungerer næsten som en slags blurring-filter. I kan læse mere om den her  og finde den hos blandt andet Magasin (når den altså ikke er udsolgt!)

Milani Cosmetics Baked Blush i Luminoso

Der har kun været en blush for mig, som virkelig stikker ud. Og det er selvfølgelig denne smukke sag fra Milani. Den har været meget omtalt i det udenlandske skønhedssamfund, men nu har vi pludselig også lettere kunne få fingre i den. Og tro mig, I vil elske den! En helt sart ferskenfarvet blush med en smule shine, som ser helt naturlig ud. I kan læse mere om den her og købe den hos Beauty Bay (reklamelink) her til kun 88 kr.!

Bedste i 2017 Milani Cosmetics Morphe Jaclyn Hill Bedste i 2017 - Benefit Hoola Lite

Jouer Cosmetics Powder Highlighter i Citrine

Jeg tør nu godt kåre det her til årets køb hos mig. Verdens smukkeste highlighter, som jeg stadig ikke kan få nok af. Den er super shiny, men uden at indeholde glitter og så ser den bare helt fantastisk ud på min hudtone. Ingen highlighter kommer altså i nærheden af denne i mine øjne – og I kan også læse min anmeldelse her, hvis I ikke tror på mig! Og så kan I selv finde den hos blandt andet Beauty Bay (reklamelink)

Benefit Hoola Lite

Så kom der endelig en bronzer til os lyse piger, som har brug for virkelig lidt farve før det ser helt mudret og orange ud på huden. Den her bronzer er min bedste ven og jeg har desværre snart ramt bunden af den. Farven passer mig perfekt og den kan SÅ nemt bygges op. Hvis du er lys som mig, så prøv den her. Du fortryder det ikke! Læs mere om den her og find den hos Sephora.

Så kom vi igennem alle produkterne – var nogle af jeres favoritter også i blandt? Jeg kan mærke, at jeg har et meget kærligt forhold til alle de her produkter og nogen er endda på vej til at blive brugt op. Hvilke produkter kunne I ikke leve uden i 2017?

Kunne du lide dagens indlæg? Så glem ikke at følg bloggen på de sociale medier!
FØLG BLOGGEN PÅ
Bloglovin’ | Facebook | Instagram

Previous Post Next Post

9 Comments

 • Reply Mia / sortpastel.dk

  Jaclyn Hill paletten er helt klart også en af mine favoritter fra 2017! Den er virkelig fantastisk 😀

  7. januar 2018 at 19:32
  • Reply JohanneKristensen

   Er glad for at høre jeg ikke er den eneste, der stadig er forelsket i den! ? Fantastisk – selv for mig, som ikke er den store Morphe elsker ellers ?

   7. januar 2018 at 19:47
 • Reply Katrine Mørk

  Nu blev jeg nød til at klikke den highlighter fra Jouer hjem. Det er dyrt at følge med herinde, ender altid med at købe et eller andet :p

  7. januar 2018 at 22:12
 • Reply Rahimeh

  Hi
  Thank you for guidelines which you have provided in your website. I am living in Aalborg – Denmark and I would like to ask a question from you regarding buying from Beauty Bay website. I want to buy a cosmetic from Beauty Bay and I want to know that shall I pay custom clearance and import fee ? Because UK is now not as a part of European Union and Beauty Bay is placed in UK. Thank you in advance for your help
  Best regards
  Rahimeh

  8. januar 2018 at 17:41
  • Reply JohanneKristensen

   Hi Rahimeh,
   It’s no problem to shop on Beauty Bay for us in Denmark – at least yet. The UK has not left the European Union yet and probably won’t for the next year or so. So no problem yet with customs and import fee. And I can see that Beauty Bay most of the time send orders from different European countries – for example Hungary. So for now you can enjoy all the amazing brands on Beauty Bay. I still do a lot of my shopping on there!
   Hope this helps 🙂 🙂

   8. januar 2018 at 17:45
   • Reply Rahimeh

    Thank you for your kindly response. I have another question regarding cultbeauty website.
    https://www.cultbeauty.co.uk
    If I buy a cosmetic product from cultbeauty website, shall I pay custom clearance and import fee?
    Best regards
    Rahimeh

    9. januar 2018 at 00:07
    • Reply JohanneKristensen

     You’re welcome ? And yes, you can also still shop on Cultbeauty for the next year or so without paying any customs. As long as they still officially are part of the European Union!

     9. januar 2018 at 09:27
 • Reply Pernille

  Jeg kan simpelthen ikke finde den Hoola lite… Kan du vedhæfte et link hvor jeg kan finde den? De kærligste hilsner fra Pernille

  29. januar 2018 at 21:38
  • Reply JohanneKristensen

   Åh, den er sikkert ikke online! Tror faktisk jeg har ledt efter den før… Sephoras hjemmeside er til tider ret frustrerende! Men den er i hvert fald i butikkerne, hvor jeg har set den fornyelig 🙂

   29. januar 2018 at 21:40

  Leave a Reply

  Du vil måske også kunne lide

  På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.