fbpx

BELLABALLACCI.DK | økologisk makeup

Posted in Uncategorised

REKLAME

Et emne jeg desværre ikke selv er så stærk indenfor, så er det naturlig og økologisk plejeprodukter. Hvad enten det er økologisk make-up, økologisk shampoo eller generelt produkter, som undgår det ene eller andet, er jeg virkelig ikke opdateret. Men jeg ved jo, at der er mange derude, som går op i det!

Derfor vil jeg gerne dele den her hjemmeside med jer i dag, som faktisk netop har specialiseret sig i det med naturlig make-up (og naturlig shampoo og alt det der ellers kommer i mellem). Hjemmesiden hedder bellabellacci.dk og de sælger både store anerkendte brands og nogle lidt mindre mærker. Men der er et godt udvalg for jer, der elsker at gå op i økologi og naturlige produkter.

Blandt andet sælger de en masse forskellige olier, f.eks. den her abrikoskerneolie, som kun koster 29,95 kr. for 10o ml. Jeg elsker selv at bruge diverse olier som ansigtscreme , da det fungerer helt fantastisk til min tørre hud. Den kan sjældent få nok!

De sælger også produkter fra John Masters – blandt andet denne shampoo. John Masters er et skønt mærke, som jeg selv har haft stor glæde af. Produkterne er lidt dyre – men man får virkelig også kvalitet for pengene.

Udover disse to kan man også finde mærker som Pudderdåserne, som jeg selv er kæmpe(!) fan af, Nuxe, som er et ultra lækkert mærke med den lækreste tørolie med glitter, Mellisa produkter, som jeg også har hørt så meget godt om og Coola, som laver de skønneste solplejeprodukter.

Så hop ind og tjek bellabellacci.dk, hvis du ikke kan få nok af naturlige og/eller økologiske produkter. De har i hvert fald et rigtig fint udvalg af produkter derinde. Selv jeg er en lille smule fristet af nogle af de lækre ting. Især fordi der er tilbud på rigtig meget lige nu.

20. august 2016
/
Previous Post Next Post

Leave a Reply

Du vil måske også kunne lide

På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.