fbpx

BENEFIT Julekalender & Gaveæske

Posted in New in (shopping)

Benefit Christmas Edition Julekalender Gaveæske DanmarkJulen er ved at nærme sig med hastige skridt. Og selvom jeg synes det er lidt tidligt, må jeg erkende, at jeg er fan af alle de her gaveæsker og julekalendere, som kommer sammen med julen. I dag kigger vi på Benefit – og jeg har deres hypede julekalender og en enkelt gaveæske. Julen er det perfekte tidspunkt til at få prøvet en masse forskellige produkter af, fordi alt fås i mini størrelser og til en god pris.

Nu får I chancen til at få et nærmere kig ind i både gaveæsken og julekalenderen fra Benefit – så hvis I planlægger at købe julekalenden, så kig ikke videre! For jeg afslører altså indholdet for jer. Der sidder nemlig sikkert nogle af jer derude, som er interesseret i at kende indholdet. Lad os starte julen med Benefit

Benefit Christmas Edition Julekalender Gaveæske Danmark

Benefit Girl-a-Rama Kit

Lad os starte med at kigge på en af de fine gaveæsker, som kommer i år fra Benefit. Dette er kaldet Benefit Girl-a-Rama Kit og indeholder en masse klassiker fra Benefit, som en nybegynder ville elske. Den indeholder; They’re Real! Duo, ShadowBlender in Brazen Bronze, ,The POREfessional (Mini-Size); Benetint (mini- size); Roller lash (Mini-size); CORalista / Rockateur i split pan, Powder Brush og masser af tips og tricks til at lave det perfekte look!
Jeg er selv KÆMPE fan af Porefessional primeren, som jeg næsten bruger hver dag. Deres smukke blushes i dette kit er også mine to favoritter.

Den koster 315 kr. og forhandles eksklusivt hos Sephora. I burde kunne finde den i butikkerne allerede nu – så I kan tyvstarte julen eller købe den som den perfekte gave.

Benefit Girl O’clock Rock Set

Nu er tiden kommet til at afsløre indholdet af den søde julekalender med 12 låger, I også kan finde hos Benefit. Den består af 12 af deres bestsellere og er den perfekte gave til alle jer derude, som måske ikke har mange produkter fra Benefit og gerne vil lære mærket bedre at kende. For man får virkelig 12 klassikere, som de fleste vil have glæde af.

Nedenunder kan I se de 12 produkter pakket op i rækkefølge fra låge 1-12. Produkterne er Benetint (2,5 ml), BADgal lash (4 g), Ultra Pluss Lip Gloss (6,5 ml), They’re Real! Mascara (3 g), High Beam (2,5 ml), Lollitint (2,5 ml), The Porefessional (3 ml), Posietint (2,5 ml), It’s Potent Eye Cream (3 g), Hoola Bronzer (3 g), Dandelion Blush (3 g) og They’re Real! Remover (7,5 ml).Benefit Christmas Edition Julekalender Gaveæske Danmark Benefit Christmas Edition Julekalender Gaveæske Danmark Benefit Julekalender Christmas Edition Gaveæske Danmark

Et godt udvalg af 12 produkter, hvor man både får lov til at prøve deres velkendte mascaraer, deres fantastiske bronzer og nogle af deres skønne produkter til læber og kinder. Størrelserne er selvfølgelig forholdsvis små – men ikke for små. For sådan nogle størrelser på makeup, holder jo faktisk ret længe.

I kan også finde denne i Sephora til 395 kr. for en fin julekalender med 12 overraskelser til julen.

Fik du læst om Too Faceds smukke julekollektion? Ellers klik her!

FØLG BLOGGEN PÅ
Bloglovin’ | Facebook | Instagram

Produkterne er modtaget som gave

10. november 2016
/
Previous Post Next Post

Leave a Reply

Du vil måske også kunne lide

På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.