fbpx

BENEFIT ROLLER LASH MASCARA

Posted in Anmeldelser

Benefit Roller Lash Mascara Anmeldelse Danmark

Jeg har fornyeligt investeret i denne mascara fra Benefit. Så vidt jeg ved, er den kun blevet lanceret for nogle få måneder siden. Og lige fra lanceringen har jeg kun hørt gode ting om den, så da jeg så den i Sephora vidste jeg bare, at den måtte jeg have med hjem!

Benefit lover, at den skal give super bøjede vipper, selv uden en øjenvippebukker. Den har samtidig en speciel børste som sørger for, at man når alle ens vipper og giver lange separate vipper.

Benefit Roller Lash Mascara Anmeldelse Danmark

Her på billedet kan man se den specielle børste, som jeg til at starte med ikke havde meget tiltro til. Jeg har nemlig altid valgt mascara med store og brede børster, da de altid har virket bedst for mig.

Men jeg må indrømme, at den her mascara virkelig (virkelig) har imponeret mig! Den giver virkelig vipperne enormt meget længde, samtidig med at den får fat i selv de mindste vippehår.
At man kan undvære sin øjenvippebukker er måske en overdrivelse, i hvert fald for mig, men den giver bøjede vipper som holder det meste af dagen. Desuden er det meget længe siden, at jeg har haft så lange naturlige øjenvipper.
Denne mascara slår med længder alle de andre mascaraer jeg tidligere har prøvet – både mærker som Maybelline og Dior.
Mit næste step er at kombinere den med Benefits anden mascara They’re Real, som jeg tror vil hjælpe med den sidste volume.

Den kan købes i Sephora til 210 kr. eller på lookfantastic.com til ca. 202 kr.

13. april 2015
/
Previous Post Next Post

Leave a Reply

Du vil måske også kunne lide

På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.