fbpx

BENEFIT THEY’RE REAL DOUBLE THE LIP

Posted in Anmeldelser

Benefit They're Real Double The Lip Anmeldelse DanmarkJeg har glædet mig så meget til at dele disse skønne (og nye) Benefit They’re Real Double The Lip med jer. Det er helt nye læbestifter fra Benefit, som er en smule anderledes end vi er vant til. De har nemlig både læbestiften og den lidt mørkere lipliner til at definere læberne i ét produkt. They’re Real Double The Lip er desuden lavet i samme serie som deres famøse They’re Real! mascara – og derfor har de samme design, hvilket ser så fint ud.

Jeg har været så heldig at få alle de otte nye farver tilsendt, så I kommer til at se nærmere på alle farverne og se swatches. Så læs med nedenunder, hvis du ligesom mig, slet ikke kan få nok af læbestifter!

Benefit They're Real Double The Lip Anmeldelse Danmark

Benefit They’re Real Double The Lip

Disse læbestifter kommer som sagt i otte forskellige farver. Alle med denne her dråbeform, hvor den mørke farve er yderst. Det er for at man kan markere sin læbekant og give illusionen af større læber. Det trick med en mørkere lipliner kender mange af jer nok – det vigtigste i det projekt er bare at sørge for liplineren blender sammen med farven på læberne, så man ikke får alt for vilde 90’er læber.

Der er lidt forskel på hvor kraftig de to farver skinner igennem både på læberne og i mine swatches nedenunder. Nogle er næsten helt ens og (få) andre er meget forskellige. For eksempel har Criminally Coral to meget forskellige farver i sig, men på læberne giver det nærmest bare en ombré effekt, som ser ret fin ud.
Læbestifterne har en fantastisk blød konsistens, som glider let over huden og læberne. De er desuden godt pigmenteret, som er noget af det vigtigste for mig. Jeg er desuden glad for, at det er lidt på vej væk fra de helt matte læber og over til de læbestifter, som faktisk er behagelige at have på.

LÆS OGSÅ: BENEFIT BROWS | 9 nye brynprodukter

Nedenunder kan I se swatches af de otte fine farver. I kan vel nok regne ud, at mine favoritter allerede er Nude Scandal og Lusty Rose. Se lige de farver altså! Men der er nogle smukke, farverige læbestifter, jeg glæder mig til at bruge til foråret og sommeren.

Benefit They're Real Double The Lip Anmeldelse Danmark Benefit They're Real Double The Lip Swatches Benefit They're Real Double The Lip Swatches

LÆS OGSÅ: PICTORIAL | Valentine’s makeuplook med Sweet Peach Palette

Er det ikke nogle smukke farver? Jeg synes det er en fantastisk kollektion, Benefit er kommet med! Så er I fans af cremede og pigmenterede læbestifter, så skal I helt sikkert kigge nærmere på dem her. Og udover disse læbestifter, er der også kommet nogle ret innovative øjenskygger fra Benefit, som I også får lov til at se nærmere på her på bloggen om ikke så længe. Disse kan allerede findes i Sephora og koster 185 kr. stykket.

FØLG BLOGGEN PÅ
Bloglovin’ | Facebook | Instagram

Produkterne er modtaget som gave

5. marts 2017
/
Previous Post Next Post

Leave a Reply

Du vil måske også kunne lide

På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.