fbpx

BEST OF CONCEALERS | til lys hud

Posted in Anmeldelser

Concealers Lys Hud Anbefaling NARS Urban Decay NYX Sephora MaybellineHvis man har dejlig lys skandinavisk hud som mig, kender man problematikken i at finde concealers, som rent faktisk er lyse nok til både at dække – men måske også highlighte under øjnene. Her kommer mit bud på mine fem favorit concealere, som alle er forholdsvis lyse og flere af disse fåes faktisk lysere end dem jeg ejer, hvilket er ret imponerende eftersom jeg altid er den lyseste farve i foundations efterhånden. Sommer – du må meget gerne komme snart og give os lidt farve igen!

Concealers Lys Hud Anbefaling NARS Urban Decay NYX Sephora Maybelline

Maybelline Fit Me Concealer i 15

En ny concealer i min samling er denne fra Maybelline, som endelig er kommet på hylderne i danske butikker. Det er virkelig også på tide, da det er en enormt hypet concealer i udlandet. Desværre har vi danskere bare kun fået lov til at få 3 (eller 4?) forskellige concealer-farver, når der i udlandet er en helt masse at vælge imellem. Denne i 15 er den lyseste – og lysere end 10 i mine øjne, og den er stadig ikke helt vildt lys. Den fungerer dog herligt til spot-concealing eller under øjnene, hvis man ikke ønsker et specielt highlightet look. Og ellers har den bare en lækker konsistens til en rigtig god pris!

Sephora Bright Future Concealer i 02 Meringue

Jeg har desværre købt denne i USA og jeg har hørt, at det ikke skulle være den samme som er i europæiske Sephoraer. Dette har jeg desværre ikke haft mulighed for at teste ud endnu, men denne concealer er virkelig god! Jeg har den i den anden lyseste farve og den er lys på mig, hvilket er skønt. Samtidig lægger den virkelig pænt og holder hele dagen. Den har så en mærkelig applikator, men det overlever man nok, selvom man skal “dutte” al sin concealer på.

LÆS OGSÅ: 3 Uundværlige Produkter til Ansigtet

NYX HD Concealer i CW 02

Endnu en forholdsvis ny concealer i min samling. At NYX er kommet til Danmark skal virkelig fejres og jeg synes, at I alle skal prøve mindst en ting fra dem. Det er et fantastisk brand og denne concealer er ingen undtagelse. Den er let, men holder godt. Den fås også i virkeligt lyse farver, hvilket jo er skønt og den kan sagtens måle sig med high-end concealere. YOU GO NYX!

Urban Decay Naked Skin Concealer i Fair Neutral

Der var vel ingen tvivl om, at denne ultra-hypede concealer skulle med på min liste, vel? Den er fantastisk! Så fantastisk, at den næsten altid er umulig at få fat i på magasin.dk, til gengæld har jeg lige købt en ny i Magasin Århus, hvor de havde maaange på lager. Dette er den lyseste farve – den er til gengæld også lys! Så lys, at den highlighter ret voldsomt under mine øjne. Men jeg er vild med den og dens konsistens. En af de bedste, jeg har prøvet og alle pengene værd.

NARS Radiant Creamy Concealer i Vanilla (Light 2)

Dette er nok min personlige favorit concealer, som også fås i de lyseste farver (og de mørkeste!). Dette er kun den anden mest lyse og når jeg forhåbentlig snart får købt en ny bliver den nye den lyseste. Jeg elsker hvor cremet denne er og så dækker den meget bedre end for eksempel Urban Decays. Men det er nok en personlig præference, hvad man bedst kan lide.

LÆS OGSÅ: 15 favoritter fra 2015

Nedenunder kan I se swatches af alle farverne og se, hvor forskellige de faktisk allesammen er.

Concealers Lys Hud Anbefaling NARS Urban Decay NYX Sephora Maybelline
Concealers Lys Hud Anbefaling NARS Urban Decay NYX Sephora Maybelline

Jeg er efterhånden selv blevet ret tilfreds med min concealer samling, men det har bestemt været en søgen efter concealers, som både virkede godt, havde en god pris og var lyse nok. Derfor håber jeg, at jeg har givet jer lidt idéer til mulige nye concealere. Hvilken er jeres absolut favorit concealer?

 

FØLG BLOGGEN PÅ
Bloglovin’ | Facebook | Instagram

 

Previous Post Next Post

6 Comments

 • Reply Ea

  Jeg købte selv Urban Decays concealer på grund af alt hypen. Og jeg synes ærlig talt at den er lidt skuffende. På min hud creaser den mere end mange andre concealers, og den tørrer helt ind og bliver over-pudret. Det er super ærgerligt, for jeg havde virkelig høje forventninger til den.
  Til gengæld har jeg på det seneste brugt Rimmel’s Match Perfection concealer, som jeg synes er perfekt til under øjnene. Den er langt mere cremet i konsistensen, og creaser derfor ikke på mig (jeg ved ikke om min hud er skør, men det virker som om, at produkter der tørrer ind creaser mere, og de fleste cremeprodukter klarer den en del bedre).
  Og så er jeg helt enig i, at Fit Me er skøn til spot-concealing, uden at det virker for tungt! 😀

  21. april 2016 at 10:50
  • Reply JohanneKristensen

   Det er sjovt, hvordan concealer kan virke så forskelligt på mennesker! Jeg har slet ingen problemer med Urban Decay, men kunne nogle gange godt bruge lidt mere dækning fra den. Men den fra Rimmel lyder super interessant – kunne godt tænke mig at prøve lidt flere Rimmel produkter, da jeg jo er super forelsket i deres foundation!
   Fit Me er virkelig god – ville bare ønske de kom med lidt flere farver til Danmark ?

   21. april 2016 at 11:00
 • Reply Kiran

  I love these concealers, but my favourite still has to be the Collection Lasting Perfection concealer. Such good coverage and staying power, so cheap as well. I also love the Maybelline Age Rewind concealer too. Great post x

  ALittleKiran

  21. april 2016 at 12:12
  • Reply JohanneKristensen

   I need to try that one – but I think that brands is hard to get your hands on here in Denmark. But I will just have to do some googleling ? Cheap concealers are so good and need more hype! ?

   23. april 2016 at 09:07
 • Reply Vanessa

  UD concealer er min holy grail. Den er SÅ god, men har overvejet den fra Sephora. Men ved du hvorfor den muligvis ikke er den samme som her i Europa?

  22. april 2016 at 20:49
  • Reply JohanneKristensen

   Jeg ved faktisk ikke, hvorfor den er anderledes. Men en fra Sephora har fortalt mig det på Facebook. Concealeren hedder heller ikke det samme – men hun mente, at den de sælger her i Danmark skulle være bedre end den amerikanske. Det er også for dumt, jeg ikke har købt den med hjem ?

   23. april 2016 at 09:06

  Leave a Reply

  Du vil måske også kunne lide

  På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.