fbpx

BH COSMETICS Foil Eyes 28 Color Eyeshadow Palette

Posted in Anmeldelser

BH-Cosmetics-Foil-Eyes-28-Color-Eyeshadow-Palette-Beautybay-Swatch-DanmarkI dag kommer der et helt nyt mærke på bloggen – nemlig BH Cosmetics. Jeg har været inde og købe denne BH Cosmetics Foil Eyes 28 Color Eyeshadow Palette efter at have læst rigtig mange gode ting om den flere steder på nettet. Den er endda blevet udråbt til at være en billigere version af MakeupGeeks Foiled Eyeshadows (som jeg har skrevet om her!)

BH Cosmetics er begyndt at blive ført hos beautybay.com, hvor en stor del af kollektionen sælges. Der er blandt andet denne palette, Shannxo paletten og nogle andre øjenskyggepaletter. Mit indtryk af BH Cosmetics er, at det minder rigtig meget om mærker som f.eks. Morphe. Billige øjenskygger, som egentlig fungerer meget godt til prisen.

Men læs med nedenunder for at høre mine førstehåndsindtryk af denne smukke palette og se swatches. Så må vi se, om den lever op til hypen!

LÆS OGSÅ: 5 øjenskygger til øjenlåget, du ikke kan leve uden

BH Cosmetics Foil Eyes 28 Color Eyeshadow Palette Beautybay Swatch Danmark

BH Cosmetics Foil Eyes 28 Color Eyeshadow Palette

Den her øjenskygge palette består af 28 øjenskygger – alle i meget farverige nuancer og alle sammen med den her foiled/shimmer effekt. Jeg har som sagt købt den hos beautybay.com – I kan finde den lige her til 117 kr. Ja, 117 kr. for 28 øjenskygger! Det er billigere end Morphe. Den kom desuden frem på ca. 17 dage – og fra Sverige. Så fragten er blevet hurtigere fra BeautyBay og det er fantastisk.

Hvis vi kigger nærmere på øjenskyggerne har de grundlæggende alle imponeret mig. Især når jeg samtidig kigger på prisen. De er tørrere i konsistensen end f.eks. Makeup Geek Foiled Eyeshadows, som jeg jo ellers elsker. Men de koster 87 kr. stykket og holdt imod dem her, som koster ca. 4 kr. stykket, er det svært at være negativ overfor den her palette. Og det er selvom de heller ikke helt er så pigmenterede og glitrende som Makeup Geeks. Til gengæld er farveudvalget i den her palette vild og du kan virkelig være kreativ med en palette som den her. Og endda uden at gå alt for meget ned på kvaliteten.

Nedeunder kan I se swatches som alle er foretaget uden primer og bare med min finger. Det fortæller lidt om intensiteten, som nok ville blive meget bedre med en våd børste. Jeg synes bestemt ikke det ser skidt ud!
Bemærk desuden, hvor mange varme, rødlige farver de har med. Det er jo de populære farver fra Morphe 35O (læs mere om den her!) – og jeg vil sige kvaliteten er fuldstændig den samme sammenlignet med shimmer øjenskyggerne fra den palette.

LÆS OGSÅ: MAKEUP GEEK QUAD | 5 idéer til 4 øjenskygger

BH Cosmetics Foil Eyes 28 Color Eyeshadow Palette Beautybay Swatch Danmark BH Cosmetics Foil Eyes 28 Color Eyeshadow Palette Beautybay Swatch Danmark BH Cosmetics Foil Eyes 28 Color Eyeshadow Palette Beautybay Swatch Danmark BH Cosmetics Foil Eyes 28 Color Eyeshadow Palette Beautybay Swatch Danmark

Dette er mit første indtryk af BH Cosmetics og jeg er imponeret. BH Cosmetics Foil Eyes 28 Color Eyeshadow Palette har fortjent rigtig flotte anmeldelser, for du får 28 øjenskygger, som alle kan præstere virkelig godt til næsten ingen penge. Hvis du mangler en bunke glitrende øjenskygger i alle de farver, du kan drømme om – så hop ind og køb den her. Man får så meget for pengene og jeg glæder mig til at prøve den her meget mere af. Hvad enten det er vildere looks med lilla og blå eller mine varme, rødlige favoritfarver.

FØLG BLOGGEN PÅ
Bloglovin’ | Facebook | Instagram

Indlægget indeholder affiliate links

Previous Post Next Post

Leave a Reply

Du vil måske også kunne lide

På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.