fbpx

BLOGGENS 1 ÅRS FØDSELSDAG

Posted in Livsstil

JohanneLovesMakeup Beauty Blogger Dansk Skønhed BlogI dag er det bloggens fødselsdag, hurra hurra hurraaaaaaa…
I dag er det præcist ét år siden, at jeg begyndte at blogge “seriøst”… Seriøst er måske så meget sagt – det er trods alt bare en blog om skønhedsprodukter. Men det var i hvert fald der jeg lavede et indlæg og fik skabt en rutine, som gjorde at jeg holdte ved.

For bloggen er faktisk mere end et år gammel. Jeg købte nemlig det her domænenavn og oprettede en blog tilbage i januar 2015. Jeg prøvede at starte op et par gange, men jeg havde svært ved at finde mig tilpas i bloggerverdenen. Måske var jeg ikke helt klar over hvad jeg præcist skulle eller hvad jeg ville opnå med det, så jeg faldt fra igen. Men i dag for præcist et år siden vendte jeg det om – og i dag tænker jeg at kigge lidt tilbage. Finde frem til de mest læste indlæg og komme med lidt random facts til alle jer derude.

Hvad er der så sket på et år med bloggen?

Ja, det her år er godt nok gået hurtigt – og meget nemmere end jeg havde turde håbe på. Jeg har fået lov til at opleve en række spændende events, hvor jeg er blevet introduceret til produkter som Kat Von D, Lancôme, Urban Decay og Smashbox.

Jeg har fået lov til at lege rundt med en masse nye produkter, som jeg ellers aldrig ville, fra blandt andet IsaDora, Laura Geller og Estée Lauder. Det har givet mig muligheden for at give jer læsere et mere alsidigt indhold, så jeg ikke kun skriver om de samme mærker igen og igen.

Jeg har lært nogle fantastiske mennesker at kende hos firmaer og andre bloggere. Der findes næsten intet bedre end at kunne dele sin største hobby med andre – slet ikke når hobbyen pludselig også indbefatter wordpress-hjemmesider, Google Analytics og fotografering.

Det vigtigste for mig har dog været alle jer skønne læsere, som jeg kan se sidder og kigger med. Jeg blogger fordi jeg synes det er sjovt, men det er kun takket være jer, at jeg får de muligheder, som jeg gør. Uden jer ville bloggen højst sandsynligt være ret kedelig og ensidig. Så jeg er så taknemmelig for jer der følger med på Instagram, Bloglovin’ og Facebook! Tusind tusind tak! I skal også huske, at jeg altid lytter til jer læsere. Så hvis der er noget I vil se mere eller mindre til, skal I ikke være bange for at skrive til mig.

Bloggens mest læste indlæg

Lad os kigge lidt tilbage på det år, som nu er gået. Det er blevet til 155 indlæg – så der har alligevel været en del skønhed at skrive om. Jeg har blandt andet skrevet 63 anmeldelser, 28 guides og 14 makeuplooks. Men hvad har været de mest læste?

JohanneLovesMakeup Beauty Blogger Dansk Skønhed Blog

 • COLOURPOP ULTRA MATTE LIP
  Et af de populære emner her på bloggen er ColourPop. Det er et mærke, jeg selv er ret vild med og jeg fornemmer også, at I har interesse for det. I hvert fald kan jeg se, at mit allerførste indlæg om disse matte liquid lips fra ColourPop har været det mest læste det sidste år. Godt jeg har en ordre på vej fra ColourPop lige nu…
 • BECCA HIGHLIGHTERS
  Noget andet I er vilde med er highlighters. Jeg har skrevet om lidt forskellige highlighters gennem tiden og ved I hvad, det er faktisk også en af mine favorit makeupprodukter. Så kan godt forstå I andre elsker at læse om det.
 • HVORDAN JEG OPBEVARER MIT MAKEUP | IKEA MALM
  Er der noget bedre end makeup, der er organiseret smukt? Tydeligvis ikke, for der har været mange inde og læse med. Mit makeupbord ser ikke altid så ordentligt ud – men det tager sig nu meget pænt ud på billeder, når det gerne vil. Dette indlæg var fra februar, og jeg tænker at lave en opdateret version, når vi når februar igen.
 • CHANEL | SOLEIL TAN DE CHANEL
  Dette er et indlæg, jeg kan se rigtig mange finder frem til på Google. Der må være noget specielt ved Soleil Tan De Chanel bronzeren, som får folk til at søge på den i vildskab. Jeg har derfor lavet et par indlæg om den, så I læsere forhåbentlig får svar på de spørgsmål, I må have.
 • Hvor shopper jeg? Tarte, ColourPop, Hourglass …
  Dette indlæg har jo faktisk ikke mere end et par måneder på bagen og alligevel har det sneget sig med ind på en femte plads. Det giver også god mening – da jeg deler alle mine tips til de bedste webshops for os stakkels danskere, som stadig mangler en masse mærker her i Danmark.
Hvad med bloggens fremtid?

Nu er det første år gået med blogging og det har været super sjovt. Jeg er glad for alt det, jeg har lært og prøvet. Så mine fremtidige planer er, at holde bloggen så troværdig og spændende som overhovedet muligt. Forhåbentlig bliver det med endnu flere mærker, nye anmeldelser, flere makeuplooks og de bedste tips.
Jeg vil holde fast i at guide jer hen på de gode webshops og fortælle jer ærligt om produkterne, som jeg anmelder. Makeup er sjovt og det skal den her blog også helst være. Et sted, hvor man kan lære lidt nyt, men hvor det ikke skal tages alt for seriøst.

Hvad kunne I godt tænke jer at se mere om i fremtiden? Er der nogle bestemte mærker eller andet?

Til sidst, tusind tak igen fordi I læser med. Det er fantastisk sjovt at blogge og jeg har lært så meget nyt på bare et år. Gad vide hvor jeg så står henne om et år? Det finder vi ud af d. 5. oktober 2017.

Og husk nu, hvis du læser det her og ikke følger mig – så gå ind og følg mig! Jeg lover, at du ikke bliver spammet med ligegyldige ting, men får lov til at se mine nyeste indlæg et par gange om ugen på din skærm.

FØLG BLOGGEN PÅ
Bloglovin’ | Facebook | Instagram

5. oktober 2016
/
Previous Post Next Post

10 Comments

 • Reply Rampika

  Tillykke med bloggens fødselsdag! 🙂
  Jeg synes det er vildt, at du er nået så langt på det sidste års tid. Det er så sejt! Jeg synes du er så dygtig til at holde bloggen kørende, og jeg er helt vild med dine billeder 🙂

  5. oktober 2016 at 13:07
  • Reply JohanneKristensen

   Tusind tak! 🙂
   Og ja, når jeg kigger tilbage bliver jeg også selv imponeret. Er så heldig at have en stor Instagram profil i ryggen, som nok har hjulpet mig godt på vej. Men havde heller aldrig troet jeg ville nå så langt på så kort tid. Det er en rar følelse 🙂
   Og tusind tak – jeg prøver virkelig. Det kræver lidt ekstra planlægning, når man samtidig studerer ved siden af, men det går da!

   5. oktober 2016 at 13:12
 • Reply Beautydelight

  Ja det kan jeg godt forstå! Jeg er selv HA studerende, og jeg tænker selv tit; Hvordan formår hende Johanne at få alle de ideer frem på bloggen? Hehe, du gør et rigtig godt arbejde!

  5. oktober 2016 at 13:22
  • Reply JohanneKristensen

   Ej, hvor sjovt! Så læser vi næsten det samme. Men det kræver virkelig også planlægning – skal helst have styr på det en uge eller to frem og tager alle mine billeder om søndagen 😉 Og et godt tip til inspiration er Bloglovin’, hvor man kan læse hvad der hitter i beauty afdelingen – der er tit nogle englændere eller amerikaner med gode idéer til indlæg 😀

   5. oktober 2016 at 14:38
 • Reply Malue Jasmine

  Jaaa hvor sejt!
  Stort tillykke med bloggens fødselsdag!

  Kh Malue
  http://mooldash.dk

  5. oktober 2016 at 18:16
 • Reply Nanna Samsøe

  Kæmpe stort tillykke med bloggens fødselsdag Johanne! Al den succes du har opnået er kun fortjent! Du inspirerer mig til at knokle noget hårdere med min egen blog! Er nok en (lille) smule midsundelig på dine altid flotte billeder! Kæmpe krammer Nanna! 😀

  5. oktober 2016 at 18:29
  • Reply JohanneKristensen

   Åh, hvor er du sød! Tusind tak ? Der er blevet lagt godt arbejde i bloggen over det sidste år, så ret fedt det er gået godt!
   Og det er kun godt – der er jo heldigvis plads til en masse beauty bloggere i Danmark, så du skal bare knokle videre ???
   (Og jeg elsker at få ros for mine billeder. Haha. Åh gud, hvor jeg bruger alt for meget energi på det pjat… ?)

   5. oktober 2016 at 19:28
 • Reply Rie Dyrnes

  Tillykke med fødselsdagen. Jeg har især været glad for dine indlæg om K beauty, og dine henvisninger til billigere produkter.
  Jeg følger med.

  6. oktober 2016 at 09:27
  • Reply JohanneKristensen

   Tusind tak! Og skønt med lidt feedback – det kan jeg altid bruge. Billige produkter skal der i hvert fald nok komme mere af med tiden, det kan vi jo allesammen godt lide 😉

   6. oktober 2016 at 19:50

  Leave a Reply

  Du vil måske også kunne lide

  På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.