fbpx

BLOGGENS NYTÅRSFORSÆTTER | 2016

Posted in Livsstil

bloggens nytårsforsætter makeup skønhed dansk blogEfter inspiration fra KamillaBrun.dk og MakeupSavvy.co.uk fik jeg lyst til at lave bloggens nytårsforsætter. For selvom jeg ikke tror særlig meget på nytårsforsætter der handler om, at nu skal du løbe 100 km om ugen, så er jeg ret sikker på, at det hjælper at skrive ens forventninger ned til det kommende år, hvis man gerne vil have det til at blive mere succesfuldt. Så her kommer fire punkter, hvor jeg håber at kunne forbedre min blog til det endnu bedre!

BEDRE BILLEDER

For mig er gode billeder på en blog noget af det vigtigste. Jeg elsker lyse, skarpe billeder, hvor jeg som læser får den bedst mulige fornemmelse af de produkter, der vises frem. Derfor er det noget, som jeg selv vil prøve at forbedre i 2016 – og det burde ærligt talt ikke være helt umuligt, nu hvor jeg har to rigtig gode kameraer til mine billeder.

LAVE FLERE SERIE-INDLÆG

En virkelig nem måde at have interessante indlæg, som kan komme igen og igen, er ved at finde på nogle serier, noget jeg f.eks. har prøvet at kaste mig ud i med mine Ebay Tips og Månedens Favoritter. Dette giver nogle faste indslag hver måned – og så længe jeg kan forny mig og skrive noget interessant i disse indlæg, synes jeg de giver en rød tråd gennem bloggen.

INTEGRERE FLERE BILLIGE MAKEUPMÆRKER PÅ BLOGGEN

Som den makeup entusiast jeg er, tager jeg det ikke så tungt, når en foundation koster 300 kr. Men jeg ved godt, at det ikke er alle, som har samme behov som mig og derfor vil jeg prøve at se, om jeg kan finde flere gode produkter fra de billige mærker, som jeg synes når fuldt på højde med de produkter, som ligger i den dyrere ende. Jeg har ikke lyst til at anbefale produkter til højere og venstre, men jeg tror på, at der er nogle virkelig gode, men for mig, oversete produkter derude.

LAVE FLERE LIVSSTILS INDLÆG

Jeg elsker makeup og jeg håber, at 2016 kan være et år, hvor det kommer til at fylde endnu mere. Men som jeg allerede har luftet lidt på bloggen, blandt andet med dette indlæg om Iphone covers, tænker jeg at få lidt flere forskellige livstilsindlæg – måske noget med rejser eller gode ting, jeg bare rigtig gerne vil dele med jer. Det må gerne være lidt personligt en gang i mellem også.

 

Følg med på
logo_b

12. januar 2016
/
Previous Post Next Post

Leave a Reply

Du vil måske også kunne lide

På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.