fbpx

6 FAVORITTER | øjenskygge børster

Posted in Anmeldelser

Øjenskygge pensler børster Sigma MAC Morphe DanmarkJeg har efterhånden fået investeret i en del børster og selvom jeg synes det er noget af det kedeligste at købe, så er gode børster noget af det vigtigste i en makeupsamling. Faktisk tror jeg, at børster er vigtigere end kvalitetsøjenskygger, da det er dem som står med hele arbejdet, når øjenskyggen skal lægges. Så her kommer mine seks favoritter, som jeg tvivler på jeg kunne leve uden.

Øjenskygge pensler børster Sigma MAC Morphe Danmark

Jeg har her tre mærker med som er Sigma, MAC og Morphe. Sigma og MAC har været i min samling i et par år, hvor Morphe er lidt nyere. MAC er klart den dyreste af disse, men deres børster er fantastiske og så er de bare en smule nemmere at få fat i, da man kan se dem fysisk, hvis man kommer forbi en Magasin eller Salling. Sigma sælges rigtig mange steder på nettet og de er billigere end MAC, men børsterne ligner hinanden til forveksling. Derfor er der også en del Sigma i min samling. Morphe øjenskyggebørster har jeg først prøvet for en måneds tid siden, men de faktisk ret fantastiske. Især fra deres elite kollektion, som denne børste også er fra. Jeg kunne klart finde på at købe flere af disse, især fordi de er meget billigere end både MAC og Sigma.

Sigma E30

En pencil-børste, som er lille og perfekt hvis man skal være meget præcis – for eksempel i en cut-crease. Jeg bruger den dog mest til at blende ud med under øjnene, når jeg gerne vil have det lidt mere smokey. Jeg bruger den altid, når jeg lægger en lidt mere avanceret øjenskygge og jeg ville ikke kunne undvære den.
I kan finde den hos missfleur.dk til 115 kr.

Sigma E15

Denne børste har jeg drømt om i et år, tror jeg. Og det beviser bare hvor dårlig jeg er til at få købt nye børster. Jaclyn Hill bruger den og den virker fantastisk. Jeg har kun fået den brugt et par gange, men den er perfekt til at lægge en skarp kant under øjet, hvis man gerne vil have en lidt mere koncentreret farve og derefter kan man jo blende den ud med E30.
I kan finde den hos missfleur.dk til 109 kr.

MAC 242

En syntetisk børst, som man sikkert også sagtens kan få fra andre mærker billigere. Det bedste ved en syntetisk flad børste er, at den kan bruges til alle slags pigmenter og få det her super metalliske look ud af det. Jeg bruger den derfor virkelig ofte og så er den jo bare dejlig simpel, men uundværlig.
I kan finde den hos maccosmetics.dk til 215 kr.

Sigma E40

Den store, perfekte blending børste, som jeg bruger hver gang, jeg lægger øjenskygge. Den er perfekt til at lægge den første farve i globelinjen med, hvis man bare gerne vil have den lagt lidt upræcist. Og den blender som en drøm, så jeg bruger den altid flere gange i løbet af et øjenmakeup look, hvor jeg sørger for den blender farverne ordentligt sammen.
I kan finde den hos missfleur.dk til 119 kr.

Morphe E28

Endnu en af mine nyere investeringer, som jeg er blevet virkelig glad for. Morphe laver enormt billige børster og dem fra deres elite kollektion er godt nok alle pengene værd. Jeg kan med denne på ingen måde se forskel på Morphe og MAC i kvalitet.
Dette er endnu en blending børste som har en spids ende. Det gør den mere præcis at arbejde med, men fordi hårene er så lange og bløde, blender den stadig helt perfekt ud.
I kan finde den hos beautybay.com normalt, men den er desværre udsolgt lige nu. Jeg mener, at den kostede omkring 50 kr.

MAC 217

Den sidste børste i denne omgang er en god gammel klassiker fra MAC. Det er en fantastisk blending børster, som er lavet med naturlige hår. Den er forholdsvis smal i enden, så man kan være præcis med den. Men den blender alting fantastisk ud og jeg bruger den altid, når jeg lægger makeup. Det er en blending børster, som jeg føler alle kan bruge i deres samling.
I kan finde den hos maccosmetics.dk til 185 kr.

Øjenskygge pensler børster Sigma MAC Morphe DanmarkJeg håber, at I kunne lide min lille guide. Jeg er i hvert fald selv blevet meget opmærksom på hvilke børster, jeg bruger og lige nu har jeg faktisk motivationen til at købe flere (juhuu) – jeg tænker næste køb bliver nogle fra Zoeva, som jeg også har hørt rigtig meget godt om.

FØLG BLOGGEN PÅ
Bloglovin’ | Facebook | Instagram

Previous Post Next Post

Leave a Reply

Du vil måske også kunne lide

På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.