fbpx

CELESTI BAG | All Eyes On You

Posted in New in (shopping)

Celesti Bag All Eyes On You JuniI dag er det tid til at kigge nærmere på juni måneds Celesti bag. Og det bliver nok en af de sidste her på bloggen. Jeg har nemlig opsagt mit abonnement, men mere om det senere. Månedens tema er All Eyes On You og indeholder fem forskellige skønhedsprodukter.

Har I husket at deltage i min Benefit konkurrence? Ellers klik lige her og se hvordan du vinder fire favorit produkter!

Celesti Bag All Eyes On You JuniStarlooks Cream Eyeshadow

Celesti bag – All Eyes On You

Månedens Celesti bag, må jeg nok indrømme, er den største skuffelse af dem alle. Der er fem skønhedsprodukter og ingen af mærkerne kender jeg i forvejen. Og jeg føler mig ikke særlig ukendt indenfor den her makeupverden. Faktisk synes jeg produkterne virker som nogle billige produkter, man vil finde i butikker som Normal og give 20 kr. for stykket. Jeg er rigtig skuffet!
Desværre nåede jeg ikke at få den opsagt før de allerede havde trukket for næste måneds pakke (også en af de irriterende ting!), så der kommer nok et til sidste indlæg herinde. Men det bliver det sidste. Celesti har i mine øjne slet ikke levet op til de forventninger, de selv gav i starten. Månedens produkter er:

Starlooks Velveteen Lip Crayon

Den virker egentlig til at være en fin nok læbestift, men en dyb mørkerød farve i juni måned? Det giver ikke meget mening i mit hoved og farven passer slet ikke sammen med resten af produkterne. Desuden føler jeg, at jeg allerede har fået noget lignede fra netop Celesti.

Note Cosmetics Ultra Black Dipliner

Det her er egentlig en fin sort eyeliner og et af de få produkter, jeg kan forestille mig at bruge igen. Det er en flydende eyeliner som er godt pigmenteret og tørrer mat. En sort eyeliner kan de fleste nok bruge i deres samling!

Miss Cop Glow Illuminateur De Teint Fluide

Det her er et af de produkter, jeg har sværest ved. Og jeg har svært ved at sætte en finger på hvorfor, men jeg føler det her produkt er et super billigt produceret produkt i en billig indpakning. Jeg har prøvet at google det – og det er produkt til 28 kr. Makeup må gerne være billigt, men jeg føler også det kan være for billigt.

Miss Cop Popnails Nail Polish

Den her neglelak er til gengæld ret flot! Jeg har ikke prøvet den endnu, men farverne virker til at være en ret lækker grå farve. Men igen, lad os være ærlige – den er neglelak er endnu billigere og koster kun omkring 22 kr.

Starlooks Cream Eyeshadow

Den her cremeøjenskygge er ret fin. Måske lidt tyk i glitteret og knap så pigmenteret, men jeg tror den er ret flot ovenpå en anden gylden øjenskygge. Jeg er generelt rigtig vild med den her slags farver. Så den kan jeg helt sikkert godt få brugt.

Nedenunder kan I se swatches af de fire makeupprodukter. De ser jo alle ret fine ud og har man en knap så stor makeupsamling som min, kan man sikkert også godt få produkterne brugt.

Celesti Bag All Eyes On You Juni

Jeg har det helt dårligt over at være så negativ over denne måneds Celesti bag. Jeg tror bare, at jeg er så skuffet – for lad os huske på, at de startede deres første måned med Urban Decay produkter.
Denne måned er jeg faktisk i tvivl om, hvorvidt produkterne overhovedet har kostet så meget, som jeg betaler for selve abonnementet. For lad os huske på, at Celesti nok køber produkterne endnu billigere ind end jeg kan finde dem til på internettet. Og så er det altså for dårligt i mine øjne.

I kan finde jeres egen Celesti bag lige her til 159 kr. om måneden inkl. fragt. Og I kan se tidligere indlæg om Celesti bags lige her!


Kunne du lide dagens indlæg? Så glem ikke at følg bloggen på de sociale medier!

FØLG BLOGGEN PÅ
Bloglovin’ | Facebook | Instagram

27. juni 2017
/
Previous Post Next Post

6 Comments

 • Reply Maria

  Jeg var en af dem, der nåede at melde fra i sidste måned, så jeg var spændt på at se, om den næste pakke fra Celesti ville få mig til at fortryde mit valg. Det skete heldigvis ikke, tværtimod.
  Ligesom dig så undrer jeg mig også over, at produkterne virker så billige i denne måneds pakke, og at niveauet generelt bliver lavere og lavere. Jeg synes også, at det er skuffende, når man betaler 159 kr., og jeg håber, at Celesti lytter til kritikken.

  27. juni 2017 at 11:42
  • Reply JohanneKristensen

   Nej, man må virkelig sige at Celesti falder mere og mere af på den for hver måned der går. Jeg har lidt på fornemmelsen, at jo flere der melder det fra, jo dårligere bliver produkterne, fordi de skal indkøbe mindre og derfor ikke kan lave særligt gode aftaler.
   Men hold da op, det er en skam! Havde virkelig forventet, at de ville blive en konkurrent til f.eks. Goodiebox – men det her niveau er altså nærmest flovt ?

   27. juni 2017 at 11:46
 • Reply Mia // www.blogaboutmia.dk

  Ej ja… Jeg havde endda overvejet at give det et forsøg, men efter at have set dette, trækker jeg min overvejelse tilbage 😛 Det ligner billigt skrammel altsammen, så kan godt forstå du er skuffet! Øv.

  5. juli 2017 at 00:41
  • Reply JohanneKristensen

   Er det ikke synd, at det er blevet så dårligt? Jeg havde virkelig høje forventninger til Celesti og de er slet ikke blevet indfriet. Tror måske det er en virkelig hård branche at være i – men det kan vi jo ikke bruge til så meget ?

   5. juli 2017 at 08:45
 • Reply Christina

  Jeg nåede også at melde fra i tide. De fik chancen. Det er en skam, for på papiret lyder det super – virkeligheden er dog at jeg hellere vil have færre produkter, der er af højere kvalitet. Jeg har fået 3 pakker fra dem, og det eneste jeg har tilbage er 2 bryn blyanter, en fugtspray og øjencreme. Resten har jeg givet væk. Det er ikke engang produkter jeg er glad for, men i det mindste kan de bruges. Spar dine penge.

  6. august 2017 at 11:48
  • Reply JohanneKristensen

   Jeg er fuldstændig enig med dig! Færre produkter i ordentlig kvalitet. Og så mindre af de her ukendte mærker, som man intet ved om. Det var synd, at det var så stor en fiasko. Havde virkelig håbet på det bedste med sådan en måneds makeup-pakke!

   7. august 2017 at 07:29

  Leave a Reply

  Du vil måske også kunne lide

  På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.