fbpx

CELESTI BAG | Trés Chic MAY 2017

Posted in New in (shopping)

Celesti Bag Trés Chic May 2017Det er blevet maj – og det betyder jo naturligvis også en ny runde skønhedsabonnementer. I dag kigger vi nærmere på CELESTI bag. Denne gang er temaet trés chic, men jeg er ikke helt sikker på at jeg forstår temaet i forholdet til produkterne. Men lad os kigge nærmere på det nedenunder!

I kan desuden læse om tidligere måneders CELESTI bags lige her!

Celesti Bag Trés Chic May 2017Lola's Apothecary Sweet Lullaby Soothing Body & Massage Oil

CELESTI BAG Trés Chic maj 2017

CELESTI består altid af en fin lille makeuppung og fem tilhørende produkter. Idéen med den lille makeuppung er meget sød – jeg håber dog ikke, at den er for stor en udgift og derfor skal spares på produkterne. Det kan I måske være med til at vurdere nedenunder?

Lola’s Apothecary Sweet Lullaby Soothing Body & Massage Oil

Jeg ved aldrig rigtig helt hvordan jeg skal have det med sådan nogle produkter her – de er da lækre nok, men får man dem nogensinde brugt? Har prøvet at modtage massageolie før og ved ikke engang hvor den er henne nu. Det virker altid lidt som en ekstra ting, man smider i for at have nok. Den her er en rejsestørrelse på 1o ml, hvor en full size koster ca. 350 kr. og består 100 ml.

ColourPop Ultra Matte Lip i Tuesday

Jeg elsker jo ColourPop (bare se her!) – og så har jeg jo selv lige bestilt en hel del for et par dage siden fra deres hjemmeside. Farven her er super fin og selvom deres liquid lipsticks har en tendens til at være lidt for udtørrende, virkede den her faktisk rigtig pigmenteret og nem at påføre. Og jeg er ret vild med farven!

ColourPop Ultra Matte Lip TuesdayLookX Eyebrow Pencil & Chella Lip Pencil

LookX Eyebrow Pencil

En fin øjenbrynspencil i en relativt mørk farve. Den virkede dog til at styre og var ikke alt for pigmenteret. Jeg tror måske kun den kommer i den her ene farve, da den ikke har noget navn. Den er sikkert helt fin, hvis man ikke i forvejen har en øjenbrynsblyant. Den koster faktisk 133 kr., så her får man noget værdi.

Chella Passionate Pink Lip Pencil

Det her er et lidt spøjst produkt – det er jo egentlig en fin læbestift og som I kan se nedenunder, swatcher den egentlig rigtig fint. Men er jeg den eneste der har et lille forbehold mod den her slags produkter – jeg ved ikke hvad det er. Indpakningen ser måske lidt billig ud? Men det er den slet ikke – gennem linket kan I se den koster 122 kr. Det er lidt utroligt, synes jeg.

ColourPop Super Shock Shadow i Muse

Endnu et ColourPop produkt – og det er klart min favorit fra månedens produkter. Det er en ultra metallic øjenskygge, som er min favorit finish hos ColourPop. Den er så smuk, cremet og virkelig pigmenteret. Jeg kan slet ikke vente med at lave et rødligt smokey eye med den her over hele øjenlåget.

ColourPop Super Shock Eyeshadow MuseCelesti Bag Trés Chic May 2017 Swatches

Ovenover kan I se swatches af produkterne fra denne måneds CELESTI bag.  De imponerer faktisk alle sammen – og jeg er især vild med ColourPop produkterne (nok ikke den store overraskelse).

Måske kan I fornemme det lidt i det her indlæg, men jeg er ikke så meget med på CELESTI vognen længere. Jeg synes faktisk, at man får en smule for lidt (og for kedelige ting) for de 159 kr., man betaler om måneden. Kigger jeg på tingene denne måned, så bliver den samlede pris omkring 359 kr. Det er jo ikke fordi det er lidt, men når jeg kigger på produkterne, er det som om ColourPop er det store trækplaster og de andre bare er produkter til at fylde ud med. Og så har jeg pludselig kun modtaget produkter for 75 kr., som jeg synes er interessante.
Jeg er dog godt klar over, at hver måned ikke kan være en favorit – men helt ærligt, har jeg været skuffet siden jeg fik dem første gang. Der har slet ikke været den slags produkter og mærker, som jeg havde forventet. Slet ikke fra et “makeup” abonnement. Men hvad synes I? Kom gerne med en kommentar nedenunder – også så jeg ved om jeg skal forsætte med de her anmeldelser!

Og husk, at I kan finde deres hjemmeside lige her, hvor I kan købe et abonnement til 159 kr.

Kunne du lide dagens indlæg? Så glem ikke at følg bloggen på de sociale medier!
FØLG BLOGGEN PÅ
Bloglovin’ | Facebook | Instagram

9. maj 2017
/
Previous Post Next Post

8 Comments

 • Reply Line M

  Jeg har også tidligere modtaget fra Celesti, men har afmeldt det igen. Jeg var simpelthen også så skuffet over de produker jeg fik tilsendt. Abonnementet levede slet ikke op til mine forventninger!

  9. maj 2017 at 11:22
  • Reply JohanneKristensen

   Du har nøjagtig de samme tanker som mig – jeg havde også forventet så meget mere. Måske havde vi lidt for høje forventninger? Men når man kigger på hvad Goodiebox har i deres boks til samme pris, får man bare en helt del mere for pengene!

   9. maj 2017 at 11:25
 • Reply Maria

  Jeg må give dig ret mht. Celesti. Jeg har været med fra starten og selvom jeg synes, at der er nogle fine produkter i blandt, så er det som om, at det er lidt ligegyldigt. Jeg tror også, at jeg havde regnet med, at der ville andre mærker og produkter med. Jeg overvejer, om jeg skal melde det fra faktisk…

  9. maj 2017 at 12:09
  • Reply JohanneKristensen

   Jeg er så glad for, at jeg ikke er den eneste der går rundt med de tanker. Der er nemlig mange ligegyldige produkter – og så nogle enkelte, som virker til at skulle sælge hele pakken! Jeg synes i hvert fald der har været alt for lidt af de mærker, som jeg havde håbet på.

   9. maj 2017 at 12:54
   • Reply Maria

    Lige en opfølgning. Jeg har faktisk stoppet mit abonnement nu, men jeg glæder mig meget til at se, hvad du får fra dem næste måned 🙂

    11. maj 2017 at 08:39
    • Reply JohanneKristensen

     Du var hurtigere end mig! De når altid at forny det abonnement, før jeg når at reagere. Så der kommer i hvert fald en måned til her på bloggen. Så må jeg se om jeg kan blive overrasket næste måned 🙂

     11. maj 2017 at 09:06
 • Reply Christina

  Jeg fik min første pakke fra Celesti denne måned, og jeg var lidt overrasket over indholdet. Den var magen til din, bortset fra jeg fik sheet-mask med hårbånd i stedet for læbeblyant. Med tanke på meget detaljerede profil jeg har udfyldt på deres side, virker det ikke som om det har den store indflydelse på hvad der ryger i makeuppungen.
  Jeg elsker at kunne se hvad andre har fået, så for min skyld må du gerne fortsætte med at anmelde dem 😉 Men jeg kan godt forstå at du overvejer at stoppe.

  10. maj 2017 at 17:25
  • Reply JohanneKristensen

   Hvis jeg skal være helt ærlig, tror jeg slet ikke de bruger den der quiz til noget. Idéen er god, men jeg kunne forestille mig den er alt for svær at leve op til i virkeligheden, når der skal købes produkter ind. Hvilket helt klart er en skam!
   Jeg nåede ikke at stoppe betalen, så I får i hvert fald et indlæg til om en måneds tid. Og så må jeg nok snart beslutte hvad jeg skal stille op! Og tusind tak for dit feedback 🙂

   11. maj 2017 at 08:24

  Leave a Reply

  Du vil måske også kunne lide

  På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.