fbpx

CLARISONIC Sonic Foundation Brush | verdens mest hypede foundationbørste?

Posted in Anmeldelser

Clarisonic Sonic Foundation Brush DanmarkHar I hørt om Clarisonic Sonic Foundation Brush? Hvis ikke, så kommer I nok ikke så meget på Youtube. Jeg har nemlig set og hørt til denne lille sag det sidste halve (hele?) års tid. Og samtidig har jeg ventet i spænding på den her innovative foundation børste skulle ramme Danmark og det danske marked. Og det er endelig sket! Så jeg har selvfølgelig købt den og er parat til en anmeldelse til jer. Så læs med for at se, om dette lille børstehoved overhovedet er pengene værd.

Clarisonic Sonic Foundation Brush Danmark

Clarisonic Sonic Foundation Brush – lever den op til hypen?

Lad os starte med det grundlæggende. Clarisonic er en rensebørste, man blandt andet kan finde hos magasin.dk. Min model (som I ser på billedet) er en Mia Fit White. Det er en dyr ansigtsbørste, men jeg ved den har været ret populær. Så der sidder helt sikkert et par stykker derude med sådan en i badeværelsesskabet. Clarisonic Sonic Foundation Brush fandt jeg også inde i Magasin til 225 kr. – den er dog ikke kommet online endnu.

Clarisonic Sonic Foundation Brush er et børstehoved, man simpelthen bare sætter på sin Clarisonic. Og pludselig har den to funktioner – hvor du kan bruge den til at rense dit ansigt og senere påføre makeup. Ret smart at udvikle anderledes tilbehør til så dyrt et produkt. Og så er det jo bare en god idé med en vibrerende foundation børste! I kan se en begejstret anmeldelse hos Tati på Youtube her!

LÆS OGSÅ: 5 UUNDVÆRLIGE BØRSTER TIL ANSIGTET

Men virker den så? Jeg må indrømme, at jeg indtil videre har været skuffet… Den blender egentlig foundation fint nok, men jeg har hver gang været nødt til at blende videre med en Beautyblender for at få den helt rigtige finish. Og det er ikke optimalt! Jeg har dog fundet ud af, at den fungerer allerbedst med meget flydende foundations – så jeg vil blive ved med at øve mig. For den arbejder virkelig hurtigt – og hvis man kan få den til at virke, burde den give perfekt airbrushed hud på få minutter. Vil I læse flere anmeldelser, så klik jer ind forbi sephora.com!

Clarisonic Sonic Foundation Brush Danmark

LÆS OGSÅ: DE BEDSTE ØJENSKYGGEBØRSTER | guide

Jeg er ret skuffet… Og jeg ved ikke om det simpelthen bare er fordi jeg i forvejen er så glad for at arbejde med makeupsvampe til min makeup. Men den når altså ikke op på højde med dem. Eller for den sags skyld min Sigma F80 Flat Top Kabuki Brush. Jeg kunne dog godt tænke mig at teste den på en med olieret hud – for måske virker det helt fantastisk?

Lige nu vil jeg i hvert fald ikke sige den er pengene værd til de 225 kr. Men bedøm selv! Det kan også være mig og min tørre hud, som bare elsker en fugtig Beautyblender langt mere. I kan som sagt finde den i Magasin – og mon ikke den også snart dukker op online.

Kunne du lide dagens indlæg? Så glem ikke at følg bloggen på de sociale medier!
FØLG BLOGGEN PÅ
Bloglovin’ | Facebook | Instagram

30. november 2017
/
Previous Post Next Post

Leave a Reply

Du vil måske også kunne lide

På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.