fbpx

CLINIQUE EVEN BETTER GLOW FOUNDATION | anmeldelse + try-on!

Posted in Anmeldelser

Clinique Even Better Glow Anmeldelse Danmark

Reklame

Det er sjældent, at jeg dedikerer et helt indlæg til én foundation. Men en gang i mellem bliver jeg så imponeret, at jeg bliver nødt til at fortælle jer om et enkelt makeup produkt. Og det er sket i dag! Clinique Even Better Glow Light Reflecting Makeup er den perfekte foundation til jer, der elsker en glowy makeup – men som ikke vil gå på kompromis med dækkeevnen. Det lyder ret fantastisk, ikke?

Clinique Even Better Glow kan allerede købes alle steder – men jeg vil anbefale jer at kigge forbi clinique.dk, hvor de har det fulde udvalg af alle 30 farver. Ja, en foundation der kommer i 30 forskellige farver. Det er godt for os alle!

LÆS OGSÅ: HOURGLASS VANISH STICK FOUNDATION | en ærlig anmeldelse

Clinique Even Better Glow Anmeldelse Danmark

Clinique Even Better Glow Light Reflecting Makeup Foundation

Clinique Even Better Glow Foundation lover at være en fugtgivende foundation, som straks giver huden farve og en naturlig glød. Og jeg er helt enig! Den er super fugtgivende og derfor meget tilgivende overfor tør hud, som jeg ved mange døjer med om vinteren. Kombineret med den glødende effekt, får man den flotteste J.Lo effekt – selvom det er en kold og mørk december. Den kommer desuden som før nævnt i 30 forskellige farver fra de helt lyse til de mørke. Jeg har farverne CN10 Alabaster og CN28 Ivory.

Det mest fantastiske ved denne foundation er, at den både er glowy og har en ret god dækkeevne. For tit har jeg gået på kompromis med dækkeevnen, når man skal have en foundation med glød. F.eks. elsker jeg Bourjois Healthy Mix Serum, men jeg mangler simpelthen en ordentlig dækkeevne. Her får jeg det hele. Og jeg er vild med det!

LÆS OGSÅ: CLARISONIC Sonic Foundation Brush | verdens mest hypede foundationbørste?

For I skal tro på mig, har jeg da lavet en lille try-on, som I kan se nedenunder her. Først uden foundation, så med ét lag foundation og så min færdige makeup. Clinique Even Better Glow er meget glødende og fugtgivende, derfor skal man sætte den med pudder for at få den til at sætte sig. Men selv efter den er sat med pudder, ender man med en smuk glødende hud. Jeg har brugt Alabaster med et par dråber af Ivory.

Clinique Even Better Glow Try On Anmeldelse

LÆS OGSÅ: Estée Lauder Double Wear Nude | den perfekte foundation til tør hud

Jeg har nu kun brugt den her foundation de sidste par uger, når jeg har skulle noget. Og jeg er stadig lige imponeret! Den her foundation kan noget, som jeg ikke har set andre kunne. Jeg vil også anbefale at blande den med et par dråber NYX Total Control Drops, for at give en smule mere dækkeevne og gøre den mere mat. De fungerer rigtig godt sammen.

I kan som sagt finde den hos clinique.dk til 275 kr. eller hos feelunique.com (reklamelink) til 237 kr. Begge steder kan I finde dem i alle 30 farver. Og ellers har de dem selvfølgelig også i Matas, Magasin eller hvor man nu køber sine Clinique produkter.

 

Kunne du lide dagens indlæg? Så glem ikke at følg bloggen på de sociale medier!
FØLG BLOGGEN PÅ
Bloglovin’ | Facebook | Instagram

7. december 2017
/
Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Tina KH

  Glædelig 7.december,
  sikke et flot resultat du fik:-)
  Nyd dagen.

  7. december 2017 at 12:21
  • Reply JohanneKristensen

   Glædelig 7. december til dig også! ? Og tusind tak! Jeg er simpelthen også så forelsket i den foundation ?

   7. december 2017 at 12:37
 • Reply Helle Rick

  Meget flot resultat. Jeg døjer tit med tørre pletter, eller små løse flager på huden, når jeg bruger foundation, men mon ikke denne super fugter Even Better Glow Foundation kan undgår det? Det håber jeg. Den må jeg prøve næste gang.

  7. december 2017 at 17:21
  • Reply JohanneKristensen

   Den vil højst sandsynligt hjælpe rigtig godt på det! Især med en god fugtgivende primer under – jeg elsker selv Make Up For Ever Step 1 Hydrating Primer. Den er fantastisk til tør hud 🙂

   8. december 2017 at 07:42

  Leave a Reply

  Du vil måske også kunne lide

  På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.