fbpx

CLINIQUE POP LÆBESTIFTER | anmeldelse

Posted in Anmeldelser

Clinique Pop Læbestifter Danmark Anmeldelse SwatchSå er jeg tilbage med nogle nye læbestifter til jer – denne gang er det Clinique POP læbestifter og jeg er allerede meget forelsket. Det mest fantastiske ved at blogge om beauty er altså alle de produkter, jeg får lov til at prøve, som jeg ellers aldrig ville have prøvet. Og der er de her læbestifter et fantastisk godt eksempel.

Jeg har været en fan af Clinique i mange år og har både haft en favorit foundation og pudder fra dem. Samtidig har de jo også noget fantastisk hudpleje. Så da jeg fik en lille fin pakke fra Clinique med blandt andet disse smukke læbestifter, kunne jeg ikke få hænderne ned. Læs videre for at se mine swatches og førstehåndsindtryk.

LÆS OGSÅ: 5 bærfarvede læbestifter til vinterenClinique Pop Læbestifter Danmark Anmeldelse Swatch
Clinique Pop læbestifter – matte farver

Jeg har fire matte læbestifter og en flydende læbestift at dele med jer i dag. Farverne er perfekte efterårs- /vinterfarver i de her lidt mørkere røde toner. Jeg har aldrig prøvet Cliniques læbestifter før og glædede mig til at se hvordan konsistensen virkede.
Farverne I kan se ovenover er; Peppermint Pop, Avant Garde Pop, Rose Pop, Beach Pop og Candied Apple Pop.

Clinique kan købes mange steder, blandt andet i Matas eller matas.dk, og disse læbeprodukter koster 195 kr. stykket.

Disse farver imponerede mig allesammen, da jeg prøvede dem på. Selvom det er matte farver, er de stadig utroligt cremede. Ikke for cremede, så de glider rundt – men heller ikke så tørre, at de virker udtørrende. Det er altid den sværeste balancegang at gå med sådanne produkter. Den flydende læbestift havde en lækker, pigmenteret konsistens. Den var dog svær at få til at tørre helt mat, så ved faktisk ikke om det er meningen, at den skal være helt mat. Og smukke er farverne også! I kan se mine swatches lige her, hvor det er tydeligt hvor pigmenterede alle farverne er. Jeg er især helt vild med Peppermint PopRose Pop og Beach Pop.

LÆS OGSÅ: De 5 bedste nude-farvede læbestifter | GUIDE
Clinique Pop Læbestifter Danmark Anmeldelse Swatch

Har I andre prøvet Cliniques makeupprodukter og er I lige så imponerede som mig? Synes farverne er så smukke og de var så nemme at arbejde med. Nu får jeg helt lyst til at tage makeup på – i stedet for bare at sidde herhjemme med hovedet begravet i min kreditretsbog. Hav’ en god dag allesammen!

FØLG BLOGGEN PÅ
Bloglovin’ | Facebook | Instagram

Produkterne er modtaget som gave og indlægget indeholder affiliate links

14. december 2016
/
Previous Post Next Post

Leave a Reply

Du vil måske også kunne lide

På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.