fbpx

COLOURPOP ULTRA MATTE LIP

Posted in New in (shopping)

ColourPop Ultra Matte Lip Danmark ColorPopSå prøver jeg det her blogging lidt igen… Håber virkelig, at jeg på et tidspunkt kan være konsekvent og holde fast i denne fantastiske idé! Denne gang skriver jeg lidt om nogle nye produkter fra ColourPop, som jeg har fået mine fingre i.

ColourPop Ultra Matte Lip

Her er et lille indlæg om mine nye liquid lipsticks som jeg har købt på deres hjemmeside.
Jeg ved der er rigtig mange, som er interesserede i, hvordan man får fat i disse. For ColourPop.com sender desværre ikke direkte til Danmark, selvom det ville være meget nemmere. Derfor må man finde en vej udenom.
Jeg har handlet derinde to gange – og begge gange har jeg brugt ShopUSA, som simpelthen har en adresse i USA, man bestiller ordren til og så sender de den videre til Danmark. Det kan godt være lidt dyrt, da der både skal betales fragt og told. Men jeg har været heldig at jeg har fundet rabatkoder hver gang. Det gælder bare om at søge lidt rundt på nettet.

ColourPop Ultra Matte Lip Danmark ColorPopFor disse 7 flydende læbestifter og en highlighter fra dem var prisen hos Colour Pop på 45 dollars, fordi jeg var så heldig at få 5 dollars i rabat. Det svarer ca til 300 danske kroner. Jeg ved, at du kan få 5 dollars af prisen, når du desuden handler der for første gang.
Hos ShopUSA skulle jeg så faktisk betale ca. 330 kr. for deres fragt til Danmark og toldgebyret. Men heldigvis havde jeg en gældende gavekode på 250 kr., så samlet set endte jeg med at give ca. 340 kr. i alt for disse 8 ting. Det synes jeg bestemt er en fair pris.

Deres Ultra Matte Lip er super tørre, matte flydende læbestifter, som kommer i virkeligt mange farver. Jeg har rigtig mange sikre farver, men de har også en masse vilde farver i deres kollektion. Det er nok en god ide, at have godt gennemfugtede læber før man bruger disse, da de godt kan tørre læberne en del ud. Men sådan er det jo med alt, der er mat på læberne.
De er dejligt pigmenterede og glider let på læberne.

Farverne jeg har købt er Midi, Donut, Solow, Clueless, Bumble, Ouji og Mars.

ColourPop Ultra Matte Lip Danmark ColorPop

 

 

5. oktober 2015
/
Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Nanna

  Fik du produkterne shippet med skib eller med fly? xx

  2. december 2015 at 15:49
  • Reply JohanneKristensen

   Jeg fik dem shippet med fly. Den mulighed der er for at shippe med skib tror jeg kun man bruger, hvis det er virkelig store ting, der skal sendes – f.eks. noget til en bil eller sådan noget 🙂

   3. december 2015 at 10:20
 • Reply Nanna

  Skriver lige igen, hehe
  Jeg undskylder for de kedelige spørgsmål, men hvordan gjorde du med din ‘billing adress’ når man ikke kan vælge dk?

  20. december 2015 at 17:48
  • Reply JohanneKristensen

   Det går skam nok – er kun glad for at hjælpe 🙂
   Du skal jo bestille dem gennem ShopUSA og hos dem får du en adresse, som du så skal oprette ColourPop ordren til. Det er en postboks adresse i USA, hvor de så sender det videre hjem til dig.

   21. december 2015 at 14:14

  Leave a Reply

  Du vil måske også kunne lide

  På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.