fbpx

COLOURPOP SHADOWS | 4 øjenskygger

Posted in Anmeldelser

ColourPop Shadows Danmark Anmeldelse SwatchFor et par uger siden havde ColourPop igen gratis fragt til udlandet. Det sker en sjælden gang i mellem og jeg slår næsten altid til. Denne gang blev det fire ColourPop shadows fordelt på to ordre, så jeg undgik tolden. Det var ikke farver, jeg sådan gik og manglede – men når man kan købe ColourPop fragtfrit, slår man altså til!

De fire ColourPop shadows jeg har købt denne gang er fire relativt mørke øjenskygger. Jeg har i forvejen 8 øjenskygger fra ColourPop, som alle er meget lyse og lette i farven. I kan se meget mere til dem lige her og her. Nu tænkte jeg det var på tide at prøve noget helt andet og jeg kan allerede sige nu, at jeg er imponeret! De er købt hos www.colourpop.com (som jo endelig sender til Danmark..)

ColourPop Shadows Danmark Anmeldelse Swatch

ColourPop Shadows i Rex, Bae, Envy og Coconut

Det er som sagt nogle lidt anderledes øjenskygger end jeg normalt har købt fra ColourPop. Det vigtigste for mig er, at farverne er pigmenterede og anderledes. For ColourPop shadows har en helt speciel konsistens, som er en blanding mellem et pudder- og cremeprodukt. Derfor har jeg indtil videre også holdt mig til glitterøjenskygger, som jeg kan påføre med fingeren. Det fungerer nemlig allerbedst, synes jeg. Prisen på disse er fantastiske. De koster kun 5 dollars stykket (ca. 35 kr.)

Farverne jeg har købt er;
Rexen dyb mørkeblå med tydelig glitter i blå og grøn.
Bae, som er den her duochrome farve der svinger mellem rød og blå (som f.eks. Urban Decay Solstice).
Envy, som er en dyb lilla farve med tydelig glitter i lilla og lyserød.
Coconut, som er en mørk turkis farve med tydelig glitter. Den er mere neon end de tre andre.

Nedenunder kan I se swatches af de fire farver – og jeg er virkelig imponeret. De er swatched med fingeren men uden primer under. De er ekstremt pigmenterede – og selvom de har tydelig glitter i sig, glider de stadig over huden. Jeg kan slet ikke vente med at prøve at lave nogle dybe smokey eyes med de her farver. Jeg er især forelsket i Rex, som er propfyldt med glitter.

ColourPop Shadows Danmark Anmeldelse SwatchColourPop Shadows Danmark Anmeldelse Swatch

Jeg er så glad for at have kastet mig ud i nogle helt anderledes farver end jeg plejer. Jeg elsker, at ColourPop shadows er så pigmenterede og cremede. De er perfekte til både nybegyndere og mere erfarne makeupelskere – især fordi de fungerer så godt, når man bare dutter dem på med fingeren. Glæd jer til at se et mørkt smokey look med disse herinde. Måske kan de være en del af nytårslooket?

Jeg lover desuden, at næste gang ColourPop har et godt tilbud eller gratis fragt, at dele det på min Facebook side. Så følg med her, hvis du ikke vil gå glip af det! 

FØLG BLOGGEN PÅ
Bloglovin’ | Facebook | Instagram

6. december 2016
/
Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Camilla

  Jeg har selv Bae, Rex og Coconut, og for en kæmpe fan af alting blåtonet, er de helt fantastiske! Jeg glæder mig til at se, hvordan du vil bruge dem (:
  Camilla | http://cammi.dk

  6. december 2016 at 10:32
  • Reply JohanneKristensen

   De er virkelig nogle smukke farver – ville også ønske at jeg havde turde kaste mig ud i den slags farver for lang tid siden. Og nu må jeg hellere være lidt kreativ så 😉 😀

   7. december 2016 at 09:25

  Leave a Reply

  Du vil måske også kunne lide

  På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.