fbpx

ColourPop Ultra Matte Lip & Ultra Satin Lip

Posted in Anmeldelser

ColourPop Danmark Ultra Matte Lip Ultra Satin Lip Swatch ColorPop SwatchSå har jeg fået en ny ordre ind af døren fra ColourPop gennem ShopUSA og denne gang var det med tre af de nye Ultra Satin Lips og to Ultra Matte Lips. ColourPop laver nogle virkeligt skønne produkter, men jeg er ikke altid den bedste til at vælge de rigtige farver og har derfor valgt fem virkelig sikre farver, som I nok kan se ovenover. Læs videre, hvis du gerne vil læse mere til farverne og se swatches.

ColourPop Danmark Ultra Matte Lip Ultra Satin Lip Swatch ColorPop SwatchColourPop Danmark Ultra Matte Lip Ultra Satin Lip Swatch ColorPop SwatchColourPop Ultra Satin Lips

Denne nye slags flydende læbestift fra ColourPop var en stor grund til, at jeg måtte lægge en ordre hos dem igen. Det er en pigmenteret, flydende læbestift som fuldstændig ligner deres matte version – denne tørrer bare ikke helt ind, men får en slags satin finish på læberne. Derfor vil den ikke være udtørrende, men samtidig smitter den altså også stadig af. Men ifølge denne anmeldelse af KathleenLights lyder produkterne ret lovende. Jeg glæder mig i hvert fald til at få dem testet – og skønt at have købt dem i tre så brugbare farver, godt købt Johanne!

LÆS MERE: LIQUID LIPSTICKS | High-End & Drugstore
ColourPop Ultra Matte Lips

En slags kultklassiker fra ColourPop, hvis man kan kalde et så nyt produkt det. De er jo virkeligt hypede for at være billige liquid lipsticks, som tørrer helt perfekt ind og giver den her ultra matte overflade, som holder længe. Jeg ejer jo allerede en del af disse og de er utroligt tørre på læberne. Man skal virkelig sørge for at skrubbe og putte masser af fugt på læberne inden man bruger dem. Men smukke er de og de kommer i så mange farver. Jeg har også lavet et tidligere indlæg, hvor jeg gennemgår mine andre Ultra Matte Lips.

Nedenunder kan I se swatches af de fem farver. Jeg har ladet dem tørre lidt ind, hvilket I især kan se på Ultra Matte Lips, som er helt tørre på billedet. Ultra Satin Lips har en mere “blød” overflade, men de virker så lækre i konsistensen.

ColourPop Danmark Ultra Matte Lip Ultra Satin Lip Swatch ColorPop SwatchColourPop Danmark Ultra Matte Lip Ultra Satin Lip Swatch ColorPop Swatch

Jeg har købt dem igennem ShopUSA, som jeg har skrevet en guide om i dette indlæg. Dette er en af de eneste måder, man kan bestille ColourPop hjem til Danmark. Men selvom man ikke har prøvet det før, er det ligetil. Og desuden får man 100 kr. i rabat, hvis man opretter en ny bruger derinde.

 

FØLG BLOGGEN PÅ
Bloglovin’ | Facebook | Instagram

 

Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Ea

  Hvordan skrubber du dine læber, når du bruge matte Liquid lipsticks? Jeg har selv prøvet mig frem med både hjemmelavet lip scrub og den fra lush, men jeg synes bare at det gør mine læber endnu tørre. Måske har jeg bare været uheldig med mit valg af læbepomade… men jeg får virkelig spat af at have liquid lipstick på en hel dag (nu bruger jeg også hovedsageligt dem fra Kat von D, der er MEGET tørre…).
  Måske du har nogle ekspert råd? 🙂

  28. april 2016 at 14:58
  • Reply JohanneKristensen

   Jeg bruger faktisk den læbescrub fra Lush. Men jeg synes også det der hjælper allermest er et virkeligt tykt lag læbepomade eller en fed creme. Måske bruger du ikke en fed nok læbepomade? Jeg bruger en lip treatment fra Sugar og jeg kan også finde på at bruge Elizabeth Arden 8 Hour Creme. Jo federe jo bedre nærmest. Tænker det måske der dit problem er?
   Men ja, dem fra Kat Von D er virkeligt tørre.

   28. april 2016 at 15:16

  Leave a Reply

  Du vil måske også kunne lide

  På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.