fbpx

COVER FX CUSTOM ENHANCER DROPS | verdens smukkeste highlighter

Posted in Anmeldelser

Cover FX Custom Enhancer Drops Celestial DanmarkI dag kigger jeg nærmere på min smukke Cover FX Custom Enhancer Drops i Celestial. Det er nemlig muligvis en af de smukkeste highlightere, man kan finde. Den er flydende, metallisk og giver den vildeste effekt på huden.

Læs med nedenunder, hvis I vil se om hypen holder – og om 330 kr. for en flydende highlighter er det værd! (Det er det!)

Cover FX Custom Enhancer Drops Celestial Danmark

Cover FX Custom Enhancer Drops i Celestial

Cover FX kom sidste år ud med en række flydende highlightere, som gav en helt ny betydning til ordet highlightere. De her var nemlig super metalliske og ekstremt pigmenterede. Hvis I har læst med på diverse udenlandske blogs, har I nok også set dem før.

Cover FX er et mærke oppe i den dyre ende – og tro mig, jeg troede ikke at jeg skulle have en flydende highlighter til 330 kr. Jeg har flere creme- og flydende highlighter-produkter og jeg får dem simpelthen brugt for sjældent. Men pludselig stod den her foran mig i London og så måtte jeg jo eje den. De er nemlig ofte udsolgt og svære at få fat på. Så jeg greb chancen og jeg fortryder det bestemt ikke.

LÆS OGSÅ: MIN HIGHLIGHTER SAMLING

Jeg har købt farven Celestial, som er den lyseste af dem. Den har en sølv/pink metallisk effekt, som fungerer helt perfekt til lyse hudtoner. Men bare rolig, der er masser af andre varme, gyldne highlighters, hvis man mere er til det.
Jeg elsker dog den her på min hud – især fordi jeg kan sætte den med mange forskellige pudderhighlightere og så manipulere farven på den måde.

Der er virkelig gang i den her highlighter! Man skal kun bruge en enkelt dråbe og man har mere end rigeligt. Den metalliske effekt er helt fantastisk på huden – og som I kan se på mine swatches nedenunder blender den egentlig meget naturligt ud. Derfor er den perfekt både at bruge som highlighter eller blandet med en foundation for ekstra glød.

Cover FX Custom Enhancer Drops Celestial DanmarkCover FX Custom Enhancer Drops Celestial Swatch

LÆS OGSÅ: MAC Extra Dimension Highlighters | Show Gold & Double Gleam

Det er fantastisk hvor meget en highlighter stadig kan bringe glæde, når man har så mange i forvejen. Men den her Cover FX Custom Enhancer Drops er altså noget specielt. Den er ikke til jer derude, som kan lide en naturlig highlight – men mere til jer, som aldrig kan få glød nok. Og som er parate til at betale 330 kr. for en highlighter, som man så til gengæld har i virkelig lang tid, når man kun bruger en dråbe per gang.

I kan finde den lige herinde hos Spacenk.com – de sender fra England. Hvis I er heldige, har de dem også på Beautybay, hvor de faktisk er en del billigere. I kan finde dem her, når de er på lager! God shoppelyst!

Og husk, hvis I ikke følger bloggen, så klik jer ind forbi Bloglovin’ eller bloggens Facebookside!
FØLG BLOGGEN PÅ
Bloglovin’ | Facebook | Instagram

Indlægget indeholder affiliate links

26. marts 2017
/
Previous Post Next Post

2 Comments

  • Reply Heidi Nathalie Hovlnd

    Denne må jeg teste ut!

    20. april 2017 at 10:49
  • Leave a Reply

    Du vil måske også kunne lide

    På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.