fbpx

DAGENS MAKEUP | glittery smokey eyes

Posted in Makeup look

Makeup Look Lyserød Glitter Pigment ØJenskygge How To Tutorial Smokey Eyes Lorac
Så har jeg endelig fået lavet et nyt makeup look til bloggen – for det er da ved at være noget lang tid siden sidst. Jeg har de sidste par dage brugt rigtig meget tid på YouTube – og især Rachel Leary, som laver rigtig mange af den slags looks, jeg har prøvet at kaste mig over i dag.
Jeg er blevet så glad for hvordan det er kommet til at se ud, især fordi jeg denne gang har brugt et pigment fra MAC, som jeg endelig har fundet ud af at arbejde med. Kig med for flere billeder af min makeup og se en gennemgang af produkterne længere nede i indlægget.

Makeup Look Lyserød Glitter Pigment ØJenskygge How To Tutorial Smokey Eyes LoracMakeup Look Lyserød Glitter Pigment ØJenskygge How To Tutorial Smokey Eyes Lorac Makeup Look Lyserød Glitter Pigment ØJenskygge How To Tutorial Smokey Eyes LoracProdukterne jeg har brugt, kan ses på billedet nedenunder. Jeg har været lidt selvisk og brugt Soft Brown fra MAC, som ikke kan købes i Danmark og Lorac Pro 1 paletten, som jo også er sværere at få fat i herhjemme (men pssst, måske kommer der en konkurrence snart, hvor du faktisk har chancen for at vinde en Lorac Pro 1, så du selv kan skabe dette look!)

Øjne
MAC Prep + Prime – 24-Hour Extend Eye Base
MAC – Soft Brown
Lorac Pro 1 Palette – Mauve, Espresso, Black, Nude, Champagne og White
MAC – Whisper Pink Pigment (desværre en limited pigment fra julekollektionen 2014 – men eventuelt gå efter et pigment, med gyldne og lyserøde toner)
Urban Decay – Heavy Metal Glitter Eyeliner i Distortion
Ardell – Wispies
Benefit – Roller Lash Mascara
Kat Von D – Tattoo Liner
Anastasia of Beverly Hills – Dip Brow Pomade i Medium Brown

Ansigt
Benefit – Porefessional Primer
Estee Lauder – Double Wear Foundation i 1N1
Cover FX – Custom Cover Drops i N10
Sephora – Bright Future Concealer i Meringue
Benefit – Watt’s Up Highlighter
Hourglass – Ambient Luminous Bronze Light
Hourglass – Ambient Lighting Blush i Incandescent Electra
Becca – Shimmering Skin Perfector i Moonstone

Læber
Sephora – Cream Lip Stain i 06

Mit bedste fif til at opnå et resultat som dette er at finde ud af hvilken farve, man ønsker og så simpelthen finde en masse øjenskygger frem, hvor man starter med den lyseste farve og derefter opbygger det mørkere og mørkere. Det giver enormt meget dybde og man kan næsten ikke bruge for mange farver. På den måde har man også muligheden for at blende det hele ud, så man får en flot og naturlig overgang.Makeup Look Lyserød Glitter Pigment ØJenskygge How To Tutorial Smokey Eyes LoracMakeup Look Lyserød Glitter Pigment ØJenskygge How To Tutorial Smokey Eyes Lorac Makeup Look Lyserød Glitter Pigment ØJenskygge How To Tutorial Smokey Eyes Lorac

Jeg håber, at I er blevet en smule mere inspireret derude – og skriv endelig gerne nedenunder, hvis I har nogle andre gode ideér til farvekombinationer, jeg kan prøve ud. Det er i hvert fald sjovt at prøve noget nyt og vil helt sikkert blive ved med at udfordre mig selv. Rigtig god søndag derude!

FØLG MED PÅ BLOGLOVIN’ OG FACEBOOK

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Katrine

  Hvor er det bare et rigtig fint look du har lavede ?? Tænker at samme look i lilla farver også ville være super smukt til dig?

  21. februar 2016 at 21:24
  • Reply JohanneKristensen

   Tusind tak søde Katrine! 🙂
   Og vildt god idé med lilla – tror virkelig også det kunne være flot. Det passer også godt sammen med sølv glitter 😀

   22. februar 2016 at 09:27
 • Reply Klara

  Rullede lige ned af min Facebook og så det her fine look. Hvor er det fint! Der er ikke noget bedre end sådan et “wet” øjenlook. Du er ret så god af, hvad jeg lige kan se. 🙂
  Mange hilsner fra http://klarajanina.dk/

  22. februar 2016 at 16:17
  • Reply JohanneKristensen

   Tusind tak! Jeg er også selv blevet utrolig glad for dette look – især fordi jeg aldrig rigtig har formået at arbejde med pigmenter før 🙂
   Og dejligt du kiggede forbi! 😀

   22. februar 2016 at 18:45

  Leave a Reply

  Du vil måske også kunne lide

  På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.